kardeslerim yaklasık olarak 8 aydır kııbrıstayım ve siyah yamaha fazer kullanıyorum 34 plaka belki goreniniz olmustur.. gezi planınız olursa mutlaka buraya yazın bende katılmak isterim..
hepnizi selamlıyorum...
kardeslerim yaklasık olarak 8 aydır kııbrıstayım ve siyah yamaha fazer kullanıyorum 34 plaka belki goreniniz olmustur.. gezi planınız olursa mutlaka buraya yazın bende katılmak isterim..
hepnizi selamlıyorum...
arkadaşlar ben kıbrıslıyım ve motor magusada ama okul bitsin gelen haftadan itibaren girnedeyim o yüzden mutluyum motorcu gençilk bir şey yapılacaysa konuşalım
byur gel bende girne amerikanın altına barış sitesinin oradayım
op kıbrısta kımse kaldımı:D
Suzilerimsiz Asla gsxr1100Turbo &Gsxr1100&HayaBusa1340R:cat:
Ben varım. Okullar kapandığı için pek kimse kalmadı.
Birde burada Türkiyedeki gibi selamlaşma pek yok sanırım.
Herşey bir gün gelecek ve geçecek. Zamanın kıymetini bilmek lazım...
korna calıom kımı gorsem anca o kadar cok nadırdır bulusulup bısıler yapıldıgı 4 senedır adadayım gormedım anca yolda kartsılascaz bende yarın gıdıorum 1 aya donecem ınsallah gelınce bı tur atarız umarım...lefkosada dereboyunda bıg mac ın ust katındayım bu taraflara yolun duserse arkada hayabusayı gorursun sorarsan yanıma ugramanı beklerım...
Görüşelim tabiki. Bende bu tarafa yolun düşerse beklerim. ODTÜ deyim bende.
Bu arada dereboyu yolunu güzel yapmışlar sonunda yakışanı buldu bence.
girne felç :D
Evet orada da alt yapı çalışması vardı. hala bitmedi galiba
yok bitmedi ama ben bittim türkiyeye döndüm :D
sonunda yaptılar son cıkıs vırajında kac kere ucmama az kalmıstı sımdı bende motorda rahatladı valla girneyıde yapsınlar 4 senedır berbat hertaraf bı calısma var bakalım..en yakın zamanda gelecem ınsallah guelyurt tarafına..
Mrb arkadaşlar bende ukü de okuyorum lefkoşa dayım ehliyet filan var işte sıra geldi motora cbr uzun yolda beni çok yorar gibi geliyor birde geçen hafta çimento kamyonunu orta şeritten rampa tırmanırken 110 civarında gitmesi beni şaşırttı doğrusu sollarken ( arabayla) normalden biraz uzun sürdü diyebilirim yani gelelim meseleye otobüs kamyonlar bile bu hızlara rahat çıkıyorken cbr 125 uzun yolda tehlikeli geliyor gtr ise kıbrısta sorun çıkarırsa burda motorcu tamirci çevrem yok o yüzden kafam karışık sadece 2 kişide var diyebiliyorum gt 250 r başka varsa bir konuşsak iyi olur. bunun dışında burda kosko yaptıran var mı işin resmi boyutu nedir ?
Hyosung'u bisikletçiler bile tamir ederler Al bi tane Karbüratörlüsünden
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
şimdi gelelim asıl soruna kktc de trafik sigortası burdaki gibi 40 tel falan değil 150 den başlıyo kasko yu kktc anadolu yapmıyor başka yapan şirket kaldımı bilmiyorum motor konusuna gelince adada en yaygın bayi servis bazında suzuki var ama benden sana tavsiye adada ne o işe gir nede bişey al parça işçilik vs okadar pahalıki sana anlatamam sadece ucuz olan şey benzindir .
Ama alıcam diyosan illa suzuki .....
karburatörlülerde temiz bulma oranı daha da düşüyor hayırlısı bakalım.
arkadaşım arabasına kasko yaptırdı ki burda refah seviyesi yüksekliği hırsızlığın az olması filan derken kasko baya bi az tuttu türkiyedekinin yarısı kadar bi fiyata. ki kaskoyu yaptıran adam 0 indirimli bildiğin deli dolu süren biri
1 yılda 3 büyük kaza yaptı hiç birindede problem çıkmadan halledildi motorda bu kadar sorun olduğunu tahmin etmezdim ancak iyice araştırmakta fayda var.
suzukidede istediğim tarz var ancak beni aşar şimdilik tecribe ve para olarak bi giriş yapalımda gerisi kolay :D
Herkese selamlar
K.K.T.C. ye Honda xl 200 getirmek istiyorum Mersin den adaya güncel maliyet ve prosedür bilgilerini bilen bir arkadaş var mı ? Ya da bu bilgileri öğrenebileceğim yer bilgisi verirseniz sevinirim teşekkürler.
feribot parası sıgorta parası zart parası zurt parası derken sen kafadan bı 700 u cıkarda kardes rahatca gel
biraz ucuzladı diye biliyorum feribotta artık araç ve sürücüye ayrı bilet almıyorlar tek bilet sürücüyüde kapsıyor birde o yurtdışına çıkarma belgesi ucuzlamıştı ama ondan emin değilim. sigorta bilmemne 500 e hallolur gibi geliyor bir arkadaş 700 e 407 sini getirdi çünkü.
Selamlar bende katıldım Motorm Hyosung xrx 125. Smao, Hyosungun bayisi var ama ufak bir servis fiyatını belirtebilirim istersen.
Buji-Yağ-Yağ filtresi-Galburator ayarı 145 TL
Ayardan sonra motorda 1 değişme olmadı galburator memesi değişme istiyor 150TL + işçilik dedi yanaşmadım
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)