topic kımıldayın yahu gezi var gelen varsa 2 tanesı gsxr1100 birisi türk plaka olan 52 gorursenız yapısın peslerıne:D
topic kımıldayın yahu gezi var gelen varsa 2 tanesı gsxr1100 birisi türk plaka olan 52 gorursenız yapısın peslerıne:D
Suzilerimsiz Asla gsxr1100Turbo &Gsxr1100&HayaBusa1340R:cat:
1.5 aydır g.magosa daydım
tühh bea bu grubu yeni gördüm
maalesef bugün türkiye ye dönüyorum
ama haziran-temmuz yine magosadaym hem de motorumla!!!!
tanışalım takılalım kendinize ii bakın dikkatli kullanın
FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...
ehue:D:D beklerım bı uc butarafa koparız:D
Merhaba arkadaşlar. Bende motor sevdalısı olarak Kıbrıstayım. Burada yeni işe başladım ama en kısa zamanda motor almak istiyorum.
Şimdiden piyasayı kontrol edip bilgi edinmek istiyorum. Burada ikinci el motorlar nerede vardır nasıl ulaşırım.
Tercih ettiğim motor tipi öncelikle cruiser tabiki ama enduro da olabilir. 1100 cc nin altında cruiser motora ulaşamadım onlarda 20.000 TL civarında yada ben daha ucuza ulaşamadım. Sizce nerelere bakmam gerekir.
Herşey bir gün gelecek ve geçecek. Zamanın kıymetini bilmek lazım...
Ne kadar kalcaksın usta burda eger fazla kalmıcaksan türkiyeden getır orda daha ucuz..
Uzun süre kalmayı planlıyorum. Çalışmaya da başladım. Eşim öğretmen aslında onun adına TR den getirsem de ben kullansam olmuyormu acaba.
Herşey bir gün gelecek ve geçecek. Zamanın kıymetini bilmek lazım...
vaybe kıbrıslı dostlarım girneye gelşiyorum 14 ay boyunca ordayım inş tanışma fırsatımız olur sizlerle
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
Hocalarımdan bir tanesi Kıbrıs ta bir otel ayarlamaya calısıyor bana Stajım için ; oLursa boL boL görüşecegiz dostlarım ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
gelin gelin komple gelin..:d bu arada esının adına getırıp sigortaya senin isminide eklettın mı oluyor hocam:d
wayy ben geri geldim arkdaşlar kktc mt nin kurucusuyum ama motorsikletsikletsizlikten ilerletemedim ama ayın 16 sında tc ye gidip makina getiricem bu tarafa kktc mteyi ayakklandıralım örnek listeyi devam ettirelim
1-Okay ŞEN 05338778590 okaysen@hotmail.com
2-
arkadaslar ben adana da yasıyorum yazın yıllık izinde kıbrısa gelirsem motor kullana bilirmiyim yardımcı olacak arkadas varmı
Ağustos 2009 tarihinden itibaren 2 sene süre ile K.K.T.C. de,yavru vatanımızda yaşayacağım.Adaya elbetteki Raziye (benim v storm un adı kendisine böyle hitap edilmesinden hoşlanıyor ) ile geleceğim.Grubunuzla tanışmak isterim....
kıbrısta plakasız 2. el motorlar nerelerde bulunur bılenınız var mı trafıge cıkıs yasagı olanlar yani:D
Hurdalıklar da kullanılan motorlar oluyor ama plakasız olduğu için hurdalıklara koyuluyorlar..
Lefkoşa tarafına bir bak.. Bir de yanılmıyorsam bir arkadasım LAPTA dan öyle bir motor almıstı... Tam bilmiyorum...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
biraz gecoldu cevabım kusruma bakma kardes cvp için tesekkur ederım..bana gumrugu odenmemıslerden lazım bakalım umarım bulurum..
Anavatandan günaydın
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
6 ay sonra kıbrıstan cıktım ya:Dheralde bı 4 ay ugramam daha Anavatanım
kıbrıs mt saygılar okaya sahip çıkın orda:Dgrup sürüşünde arkanızadan gelmemesini sağlayın:Dgezi planınız olursa haber verin hemen akar gelirim deniz üstünden:D
[COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]
Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)