SEVGİLİ ARKDAŞLAR ALDIM ARTIK 50 CC FULL PERFORMANCE adress 50 kadran 160 vuruyo
Nası 160 vuruyo annamadm kanka
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
BLACK ICE 2 !
HabiL kardeşimizin doğum günü kutLu olsun !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
herkese slm lar..bende girnedeyim..motorsever bir insan olarak kibrista motor almayi planliorum..chopper/cruiser yada naked tarzinda olabilir..kawasaki en 500\yamaha 250cc virago dusunduklerim arasinda ama kibrista nasil bulurum hic bilmiorum.bilgi sahibi arklar varsa yardimci olursa cok ii olur..mt kktc olayida parlak bir fikir..
aslında kktc de genelellikle evraksız full cross crf 450 ler vardır ve en cok scooter gilera 50 125 ve 180 ler çok bulunur
Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2008 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Neşe dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle.
Kahramanmaraş MT
2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamınızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep sizinle olsun. Yeni yılın size ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar
ESKİŞEHİR'DEN SELAMLAR MOTORİZE DOSTLARIM
MT yavru vatan KKTC ailesinin yeni yılını kutlar, sağlık,mutluluk ve bol kazançlı olmasını allahtan dilerim.
selamlar
Özer
Tüm MT KKTC ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..
.
Saygılar...
========= muratgergerli=======
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Güzelyurttan herkeze slmlar...
Yaklaşık 1 hafta oldu buraya yerleşeli (istanbuldan kaçtım :D )
Bakayım dedim kıbrıslı mt ciler neler yapıyor. Bir toplantı gezi vs olursa geleceğimden emin olun. Tabi zaman vs uyarsa. Kıbrısta motorculuk adına biraz hareket şart. İlgilenen arkadaşlar sir_karakedi@hotmail.com dan ulaşabilirler İyi akşamlar
Dostum hoşgittin Kıbrıs a
bİLİrim Güzelyurt u Çok şirin bi kasaba wallaa Her yer portakal
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
burda pek hareket yok mu neee...
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
walla aslında var ama girnede :D eee bide final haftası olunca :S zor oluyo
slm arkadaşlar.uzun zamandır yazamıyordum anca kıbrısa adapte olabildim.İzmir gibi biyerden sonra buraya alışmak çok zor oldu benim için.Ama bundan sonra daha çok foruma girebilicem
BAŞIMIZ SAĞOLSUN SİNAN SOFUOĞLUNUN vefatından dolayı derin üzüntü içerisindeyim.Kendisine allahtan rahmet´ailesine sabır diliyorum.
Bende bir kaç ay sonra KKTC ye yerleşicem. Oradaki arkadaşlarlada görüşmek üzere.
Herşey bir gün gelecek ve geçecek. Zamanın kıymetini bilmek lazım...
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)