Kardeşş adam numaraları topluo verinsene
Kardeşş adam numaraları topluo verinsene
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yok abi yok ya o kadar yazan var bi türlü bilgilerini vermekten korkuyolar arkadaşlar mt ailesi olarak organizasyon yapmak istiyorsak size nasıl ulaşacağım
MiLLeT korkmayın sapıklık yapmaz oKaY Ben tanırım ii çocuktur
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ben verdim ayakkabi numaramdan tut kan grubuna hersi
beyler bana rum tarafından parça lazım bi iki parçada sakatlık var fiyatlar nasıl biliomsunz ve parca getirebilecek biri var mı galiba orda 2. el varmış bu tarafta hiç bişe yok zaten
baba varda oraya gitcek arkadaşımda var bi geliyim ayarlarız ok
geliyim?? ya bnm zaman kısa 1 hafta içinde bi kaç parça lazım çıkma parcalar türkiyeden ucuzsa burdan tamamliim.
ilgin için saol
ben denizlideyim kktc ye gelince yardımcı oluruz
Laa OKaY ! Kıbrıs a halaa sadece kimlik le girebiliyo muyuz ???
Pasaport zorunlu oldu mu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
eheu kimlik lede girersin
eii Bi ara pasaport giriyodu gündeme de ondan sordum Ben zaten pasaportla giriorm
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
kardeş mevlana ne demiş ne lursan ol yine gel 2 side var
hadi arkadaşlar canlanalım yahu kimse yokmu bakın ses çıkartın toplantı yarlıcam
ses 1-2 okul bitti okay ne toplantisi
abi bu işin tatili falan oluyomu toplantıya kaç kişi gelirse gelir ama gelmeyen çok şey kaçırır
Merhaba bir süredir bende Kıbrıs'tayım. Motosikletimde ufak bir zincir problemi var, (yada bu kadar çok sünmesi normal..) değiştirmem gerekecek gibi geliyor. Buralar çok küçük, Türkiye'de kolaylıkla halledilebilecek işler burda biraz zor gibi.. bildiğiniz iyi bir tamirci varmı ? Yada nerede tamirci var? yeşilyurda yakın olsa daha iyi tabi.
yeşilyurt yakınlarında bulabileceğini pek sanmıyorum.. özellikle lefkoşa taraflarında bulursun
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
walla kktcd yaptırcağına atla vapura taş ucunda yaptır hem daha ucuz hemde daha kalliteli
merhaba arkadaşlar birşey soracağım ama uzun zamandırda foruma giren olamış herhalde. 2 hafta sonra ilk defa kıbrısa geleceğim, mutlaka motor kiralamalıyım. ehliyet var tabi ki, bildiğiniz yer var mı? scooter olursa iyi olur.
Girne'de iki yerde scooter kiralayan yer var, benim gördüğüm. birindekiler 50 cc lik diğerinde biraz daha güçlü aletler de var.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)