merhaba arkdslar bende DAU ( Gazi magusa ) denim . daha bi motorum yok ama yaza dogru olcak isallah
merhaba arkdslar bende DAU ( Gazi magusa ) denim . daha bi motorum yok ama yaza dogru olcak isallah
aramıza hoş geldin pm den özel mesaj ile bana bilgilerini atarsan seni irtibat listeme ekleyebilirim benimde motorum burda yok yazın türkiyeden getiricem hiç canını sıkma 2 hafta sonra bi tolantı yapmayı planlıyorum ben seni almaya gelirim oraya MT ailesi demek herşey demektir yanlız bıra kmayız
Hep beraber görüşürüz oKaY ; BiŞi söLicem Dün ÜMMeT Abey 'leydik waLaaa Kıbrıs a her an gelebilir benden sölemesi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
walla herkesibkelriz kapımız açıktır bu arada kktc mt ve gaü motorsporları kulübü olarak 5 gün boyunca okulumuzun bahar şenliklerinde stand açmaktayım herkesi beklerim 14 mayıs open
16 mayıs 2007 tarihinde Girne amerikan universitesinde konserimiz var . O gun sanirim gorusebiliriz black ice
ayıpsın orda olucam sende imzalı foto veirirsin demi bana
mrb bende yakın doğu uniden tr plaka cbr 2005 600f kullanıorm.hoş buldum
hosgeldin ...............
hoşgeldin kktc mt ailesine
bana ulaşabileceğiniz adresler
okaysen@hotmail.com
05338389639
tabi bide site cepten bi ulaşırsan sevinirim
görüşelim tabi hocam ayıp ettin
omer_omerosmanoglu@hotmail.com
arkadaşlar bu akşam okulumuzun sahibinden 300 kişinin karşısında motorsporları kulübü kurucusu bir çok güzel organizasyonda okulumuzun adını duyurduğum için plaket almış bulunmaktayım.
helaaal
teşekkür ederim bu arada seninle bi ara yüz yüze konuşmak isterim
kardeşim tebrik ediyorum Wallaaa başarılarının dewamını diliyorum
Bir motorsewer den baska ne beklenir ki
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar lütfen herkes cep telefonu mail adrsini bana özelden mesaj atsınlar zorunludur gelişmemiz için.
benimkiler war zaten sende
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
abi acil hadi arkadaşlar bilgileri siteden bana msj atın
abi ben burdayım herzaman giremiom ama ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)