ehuehueheuheuh ya okay ne adamsın yaaa
ehuehueheuheuh ya okay ne adamsın yaaa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
WALLA yarın motosiklet kiralıcam lefkeye gitmem lazım ordanda hatunun yanına fefkoşaya okulda var baya seri olmam lazım bakalım artık nasıl olcak işler baba para lazım para sponsor arıyoruz arkadaşlar kktc girne amerikan univercity motocycle team olarak
ehu ehu ehu
Ben oliim dicem ama benm parayı da pederico kesti mootor alcam diee
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
KARDEŞİM babalara motosiklet için para istiyorum diyince muslukların ağzını kapatıyolat ayın 25 inde ankaradayım
aa bende 26 sında ankaradayım h.sonu için
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
WALLA BUGÜN KASKIMDA DEĞİŞİLKLER YAPTIM BÜYÜK ÇAPTA MOTO sohbet bölümünden bakabilirsiniz
süper oldu yanlız ya bu kadarmı yakışır bi renk
ehuehueheuheuhe Güsel olmuşşş da
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
baba işte geçen hafta sonu 500 cclik motorla lefkeye touring gezisi yaptık abi benzin dayanmıyor ya motora 30 yt lik benzin yaktı 120 km de
Normal yakmışşş.... Bana da bassan ben de o kadar yakarım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
HAFTA SONU BEŞ PARMAK DAĞINA ÇIKICAZ BU 3. OLUCAK O DAĞDA FULL CROSS MOTOSiklet sürmesi okadar zevkli oluyoki anlatamam ya cakalaz
ahhh ben yokhummm ühühühühühüü 52;
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
WALA BABA SÜPERDİ YA baya zevkliydi çamur toprak
YaŞaSıN G.A.U. MT
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Zaten Kuru Da Atlayamadik Okul HİÇ Yardim Etmİyo Koskoca KlÜp BaŞkani Bİle Kaliyo Ya
aman kalmaa... Hocaları kafalaa.. Ben hazırlığı öle geçmiştim... Yabancı hocalara çok hoş olduklarını sölee( tabii dişi olanlara) o zaman işe yarar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
baba ayın 15 inde üniv geri dönüyorum kktc ye motos,klet ve enduro gezisi düzenlicem hemennnnn hasret kaldım 5 parmak dağlarına çamur toprakvb. anlatılmaz yaşanır
anlatılmas yaşanırrr
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)