hehehe paniğe gerek yok arkadaşlar ben burdayım haydi kıbrıssss nbr arklar in cmts ordayım motora ve arabanın dibine vurcam hehehhehe
hehehe paniğe gerek yok arkadaşlar ben burdayım haydi kıbrıssss nbr arklar in cmts ordayım motora ve arabanın dibine vurcam hehehhehe
Arkadaşlar ayın 12 sinde cross geizimiz vardır beş parmak dağlarında tüm site yüelerimiz ve the american univercity motorcycle team üyeleri davetlidir
Yaa OKAY inadına mı yapiosn ; geebilsem okul için gelirdim yaa
Ama seneyee okula dewam ecem galibaa walide sultan bişiler sayıklıyo bana
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Nie laa... Ben seneye gelebilmek için neler yapiorm burda yaa babama yıkama yağlama dükkanı açmışş gibiyim .. Hergün yağlıyorum wallaa
Kıbrıs ın değerini bilin beyler ; özellikle nisan dan sonraa harikadır girne sahilii
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
mt.izmir adına hepinize merhabalar
nasılsınız, sağlıcakla kalın, kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.
saygılarımla,
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
Eywallah kardeşim.. iiyis.. MT İzmir i bi ziyaret etmek lazm şimdi... mujxx
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
YA BABA biyere kadar ya artık okumaktan bile vazgeçmiş durumdayım ya okul bay tadı veriyo artık bana ama işte motosikle klübü rahatlatıyo beni 1 saat mototra binmek her türlü ükü atmamı sağlıyo bide kendi motorum olsa ahh ahh
kardeşim daha 2 ay oldu okul başlayalı senin dediklerine bak.. bekle sen beklee seneye gelmessem wazgecersi okuldan.. Ben gelince bak neler yapiors.. Herkes Deli gözüyle bakıyo bana girne de ama olsun o da ayrı bi gushel
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
abi sıkılıyorum ya orda walla işte motosikletle kendimiz dağlara salıyoruz orda ancak o şekilde rahatlıyabiliyorum ya yoksa hiç çekilmiyo bu arada yarın uçuyorum kıbrısa yine vatandan ayrılıyoruz ya
dönünce anlayacaksın ordaki günlerinin kıymetini... hiç üzülme boşver... Orda yeni bi çevren var artık.. Eğlenmene ve zamanını güzel geçirmeye bak.. E tabi arada da okulunu bitir
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
OKulun bitmeyeceği konusunda ben de şüpheliydim
Laa marefb naber leen sen nerelerdesn
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
slm arkadaşlar, ben yeni üye oldum, kıbrısta yaşıyorum. kawasaki vulcan 400 hakkında bilgi edinmek istiyorum. sorunu varmı piyasası nedir vs... yardımlarınızı bekliyorum
Walla aga kıbrıs ta piyasayı bilmiorm ... Okay kardeşim yardımcı olur sana oke !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Kıbrıstan mezun olmuş biri olarak hayatımın en kötü yılları burda geçti .
Neyse çok doluyum kıbrıs ve halkı ile ilgili ama kimseyi rencide etmiycem konuşmuyorum ama şunu söyleyim paran varsa kıbrıs cennettir.Ama artık eskidendi özellikle 2000 den önceki kıbrıs güzeldi.Araba-Motorsiklet satın almak çok kolaydı.Vergi zırt pırt yoktu.Şimdi iyice çekilmiyor.O yüzden öğrencilerin bir an önce bitirmeleri tavsiye ederim.Yoksa senen uzuyor.
Bu arada bunu milliyetçilikle alakası yok.Bazı arkadaşlar ve kıbrıslılar böyle anlıyor.Orda okuyan yabancı öğrencilerde şikayeçidir.Bence böyle olmasının sebebi çok zor ekonomik şartlar,sosyal-sanatsal-kültürel etkinliklerinden yoksun olması ve dışardan gelenlerin sömürülmeye müsait olması o yüzden ögrenciler için uygun bir yer değil.Büyük şehirden gelenler-yaşayanlar kıbrısa gidince ne demek istediğimi çok iyi anlayacaklardır.Zaten netref eden ve şikayet eden çok aşağıdaki linke girip 40 sayfalık yazılanları okursanız anlarsınız.Bunun polikika ve milliyetçilikle alakası yok.Beklentiler çok yüksek.Gelişmiş ve büyük imkanların olduğu Türkiyeden ayrılıp 70lilerin etkisinden-gerisinde kalmış bir adaya gidiyorsunuz iyi düşünün.
http://www.antikibris.org/
Kıbrısta tek özlediğim spor ve dağ bisikletim
Kardeşim ne demeliyim bilmem haklısın
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
kardeşim dediklerine katılsammı bilmiyorum ama burda okuyoruz asıl amacımız mt ailkesidir
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)