abi sen beni bul sadece bizde günlüğü 20 kağıt hemde motor çok temiz bayılmıyo
abi sen beni bul sadece bizde günlüğü 20 kağıt hemde motor çok temiz bayılmıyo
Lan okay sne mi kiralıosn ...
Olum haftalık kiralayanlara 16 ya inio günlüğü habern olsun
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
lam yok bea
motorum olcakda ben kiraya vercem hehehhee güldüm walla
kardeşim napıosun yaw
yaf vardır kiralayan yerler motoshop lar felan kiraliyodur yada motogalery ler illaki vardır
abi özlemedim yaw kıbrısı hiç gidesim yok yawww
hmms nie beaa ne güsel yer ber tatil olsada kacsam oraya takılsam dostlarım la die gözüm oynuyor
Orda okurken nefret dercesine gelmişti nerdeyse Kıbrıs ama o rüya bittiğinde işinin başına geçtiğinde anlıyosun nasıl özlediğini...
Bi ara gidicem bakalım ama ne zaman.. Kimsede kalmadı ki arkadaşlarımdan..
Amaşimdi burda yeni arkadaşlar edindim kıbrısta yaşayan okuyan..
Yine bi sebebim var yani
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
Kıbrıs ta olan öğrencilerin %95 inde aynı sendrom war... Gitmek istemiyoru der hepsi... ama ben çok sewmiştim dönmeyi hiç istemiodm hatta bayram da gelmemiştim geçen yıl tek basıma kalmıştım 15 gün
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Yok be kardeşim.. BEN de daha geçen yıl ordaydım ! Walla hiç sıkılmadm özellikle kumarhaneler de vakit ii güsel ve hoşş geçer
Ama sen takılma boşwer soyarlar seni alimallah
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
http://www.youtube.com/watch?v=frKJ5eZe5ns
tamamen trafiğe kapalı alan
BeN De Motosiklet le ilgili sandım dı :(
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
baba motosiklet videolarıda ben kıbrısa gider gitmez burda
ok..
Bu arada tüm kıbrıs MT li arkadaşların bayramını ve yeni yılını kutluyorum.. Ah bea yılbasını kıbrıs'ta rocks ta geçirmek wardı neysee ya da harbour da ah ahh!
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
7 ay kadar lefkoşe kırklarda ikamet edicem tabi askerlik nedeniyle e doğal olarak yaya olarak bi gün buluşmak isterim
Acımadıki, acımadıki
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kankam biz burdayız...no panik...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)