artık türkiyedeyim motoruma kavuştum..gaü motorcular yönetim kurulu üyesi
okay kardaşım resimlerimiz güzel olmuş
bende ankardayım uçak izmire kalkmadı 2 gün ankarada gezcem bana pm özelden cep telnumarlarnıı yazarmısınız
baba şimdi denizlideyim işte araba ehliyetimi aldım paso geziyorum caklaz banlamışlar abi seni geçmiş olsun aramızda görmek dilekleriyle
ya evet cakalazı forumdan uzaklaştırmışlar... Muhtemelen okuyodur bu yazdıklarımızı bi şekilde.. Sebep neymiş acaba??
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
Bi başlık açmıştım da ondan.. Kardeşim adam sigara içenler die başlık açmışş banlamıolar üstelik konuyu da kapamıyolar.. Neysee...
Siz ne alemdesiniz arkadaşlar...??? Acaip kar yağıyo Rize de.. 1 metreyi bulcak nerdeysee Arabam bile masur kaldı; gidemiorm hiç bi yere
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
denizlide hiç bişey yok abi
İstanbulda da bişe yok.. Ama felaket bi soğuk var.. Tam anlamıyla kar yağsa da rahatlasak..
Rize de aynı durumdaydı... oğuk kesiyodu nefesimi bi kar yağdı rahatladk walla.. şimdi de her yer çamurr su öğğğğğğğğ ıyyyyyyyyy
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Sevgili arkadaşlar kıbrısta cok yakın ailem sayılcak insanlar var sık sık oraya onları ziyarete gidiyorum ve gözlemlediğim şu yolları cok düzgün kaymak gibi tam racing tutkunu arkadaşlar için hele lefkoşa magosa arasındaki upuzun dümdüz bir yol varki kökle kökle bitmez. Amaaaaaa Her kavşağa yaklaşık 150m gerisin koyulmuş speedtrap lere dikkat sonra ertesi gün makbuzu ve resimleri postalarlar ikamet ettiğiniz adrese ama benim gibi croos ve off road tutkunları için no problem aynı yolu takiben yolun sağı solu geniş arazi ova plato ortık herneyse
Vee arazide doğal olarak speedtrap felan yok
atlayın hoplayın zıplayın coşun kopun bence tecrübe edilmesi gereken bi yol ki yarın gece ucuyorum kıbrısa bu sefer kacarı yok
abi dediğin doğru bas bas adrese postalıyolar cezayı hehehe bence yollar atv ve crosslara çok uygun
Kıbrıs için ideal olan motor zaten cross lar... 5 parmağa çıkcan wallaa
Ama race ten asla vazgeçmem hehe
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
harbi binicen ktm e basacan 5barmağa dayancan kantaraya hele kantara tam drift mekanı kaydıra kaydıra in aşşa
Millet Kıbrıs'ta motosiklet kiralayabileceğim bir yer bilen var mı ? Ocak ayı içerisinde gidecem ve motorla turlamak istiyorum etrafı.
"I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen
dostum vardir illaki ben tram bilmiyom ama kırpıslı bi arkadas yazar ilalki ve coğu rent a car da bulurusn kiralık sarı plakalı motor
bu arada kıbrıslı off roadcı dostlar bi toplantı ayarlıyalımmı ben 29 12 2006 da ucuyom kıbrısa cıkalım araziye atv,tr,sm carma yapalım kopalım ne dersiniz ??? hoş olmazmı &
BAB 1. olarak motor kiralancak yer var günlüğü 20 tl
2. olarakda abi o geldiğin tarihlerde bütün ekip memleketinde oluyor ben 6 sında ordayım :(
Ewet war motor kiralayabileceğiniz yerler... Yalnız haftalık kiralanmalar da daha ucuza mal oluyo..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Eğer scooter istiosan Girne sahil Pizza Harbour Gilera Runner var sanırım. Ama fiyatını bilmiorum..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)