mrb millet ben yeni greldm girne amerikan motosiklet klübünün üyesiyim silifkeliyim....
mrb millet ben yeni greldm girne amerikan motosiklet klübünün üyesiyim silifkeliyim....
Sende hoşgeldin kardeşim.. walla bu okay Şen kardeşime helal olsun.. Tuttuğunu kopardı wallaa.. Görüşeceğiz arkadaşlar; motoru alınca geliyorum kıbrıs a
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Helal sana kardeşim.. Kıbrıs a gelincee muhakak tolantılarınıza geleceğim.. Bu arada okula seneye gelme ihtimalim bayağı bi arttı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hayrılı olsun BLACK_ICE. Eski bir kıbrıs öğrencisi olarak kutlarım seni. Biz hiç uğraşamadık bu işlerle zamanında şimdi uğraşanları görmek güzel gerçekten.
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
Aynen kardeşim.. doğru diosn; ben de gecen yıl american üniv. okudum yani black_ice ın ol,kulunda; yalnıuz uğrasamadık gerçekten.. okay Şen e helal olsun(black_ice)... çalıştı didindi ve basardı şimdi bi ziyareti haketti ;)
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Eyvallah... Yakın zamanda gidebilirsem haberleşiriz..
ooo kardeşim her zaman bekleriz walla baya bi uğraştım ama sonunda gerçekleşti inş daha da büyürüz bide burda motorumuz olsa süper olucak ama ahhhhh ahhhhh fakirliğin gözü körolsun işte motosiklet kiralamaktan bıktım artık
napıyonuz motorcular 3 gün sonra motoruma kavuşuyorum
aa ayıp ettin kardeşim benim motor yatıo garajda algit yahu binersen tabi
valla bu arada arkadaşlar benim motoru isteyen olursa 1800 ytl ye veriom daha 850km de sıfırdan bi farkı km de 850 yazıo daha su bile değmedi bana küçük gelio artık crusier yada enduro düşünüom bakalım noolcak.. bide nisanda askere gidicem off ya tam da motora binme zamanı.. neyse ya yaşımız daha genç.. benim motorla ilgilenen ark. olursa özelden msj atabilir
ok kardeşim.. aklımızda bulunsun , isteyen olursa bi ayar çekeriz...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Waaaaauuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwww
Uleyn OKaY bi ben eksiğim orda be
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Chaglar gideriz bi araa beraber.. Motoruma kawuşiim öncee
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Sen kötülerinee rastlamışsın kardeşim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
cakalaz haftaya mavi köşke gezi var işte cross enduro atv scooter race olarak gidiyoruz güldür güldür nasıl olsa resmi bi klübümüz var daha doğrusu ben gibi bi kurucuları var hehhehehe
kulubünüz hayırlı uğurlu olsun yakında görüşürüz inş oraya gelmeyi düşünüyorum motoruda değiştirdim.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)