naparsın be okul başladi amma biz kaçar herzaman bekleriz gezdiririz
naparsın be okul başladi amma biz kaçar herzaman bekleriz gezdiririz
saol dostum inşallah
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
KıBRıS canlan biras ... Okay görüşemiorz kardeşim.. tlfn numaram war sende.. Kıbrıs ta bişi olursa hiç çekinmee.. msj atman yeter!!!
BABA 5000 sterlin istediler ya 50 cc cross motora gittim bende o paraya bmw m3 power aldım cross niyetine kullanıyorum burda ehliyetide universal yaptım ehehhe
5000 sterlinmi kafayı yemiş onlar...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Aga en iisini yapmışsın... o para cross a werilir mi... sen arabayla takıl.. ben gelcem motoru almak üzereyim.. alınca ilk işim kıbrıs a geliyorum.. benm motorla gezeris
Walla kargom elime ulaşmadı daha stickerlar falan inş bu gün öğleden sonra ulaşırmış alcam stickerları motosikleti olanlarla kontak kurcam ölede sayılırım zaten sonra g.a.ü motocyle sports team kurcaz...
TABİ MOTOSİKLET.NET ayrıcalığıyla
başarılar dileyelim bari... malesef şimdilik bu geliyo elimizden
Bence de kardeşim...Yakında motorumla kıbrıs ta yım... Okay bulurum seni ben
stickerlar bi türlü elime ulaşmadı ya bu kargocular geri göndermişler hala kargo bekliyorum ya
evet kimi olaylar kıbrısta öyle zorlaştırılırki, sanki türkiye ile aranda gemi ile 3 değilde 24 saat var. uçak adanaya 15 dakika bee
oooo habil kardeşim üyemi oldun siteye nerlerdesin ooo karşı pc deymişsin hehehhe
kardeşim inşllah güzel şeyler paylaşıcaz bu hafta içinde kuruyoruz biliyorsun
hadi bakalım ben kaçar kktc mt yarın görüşmek dileğiyle anna sanki kitap gibi oldu hade by
arkadaşlar motoru alınca ordaym.. güzel şeyler yapacağız
cakalaz ben habil okayın arkadası okay senden cok bahsetti gardaş bekleriz
kıbrıs bizimdir
[COLOR="Navy"]____HAYDİ_KIBRIS____[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)