ohh bea.. sonunda döndüm siteye.. ban lanmıştım da.. slms k.k.t.c. mt liler :D
ohh bea.. sonunda döndüm siteye.. ban lanmıştım da.. slms k.k.t.c. mt liler :D
oooooooo geçmiş olsun kardeşim ya işte bizim derlerde başladı herkese selamlar burasıda 7/24 yağmur ya da gaü de motosiklet klübü kurma aşamasındayım
Helal sana kardeşim.. eğer kurarsan waryaa büyük bi iş basarmıssındr..
walla her zaman desteğimle yanındaym
arkadaşlar şuanda okuldan giriyorum nete herkese selamlar öğrenciye destek haydiiiii
motor alıcam artık burdan yeter yahu
al okay al.. walla kıbrıs motorsuz olmaaaaaaaasssss...
baba burdan ehliyetimide çevirtçem artık tüm dünya ülkelerinde geçerli olcak bizimkinler geçersiz burda
walla kanka yaparsan harika olur..Hem çok masrafı da yok hani..
aga ceza yı ödedin mi..
150 kağıdını ödedim 3 taksit kaldı ya ahu ahu para lazım açız burda
ehliyet şart tabi orda en fazla 3 ay kullanabiliosun bizimkileri.. 5 yıllık al derim 2 senede bi yeniletmektense.. en son 2 yıllığı 70 civarıydı.. 5 yıllıkta 120 falan 150 falan olması lazım yada daha az.. 1 haftada veriolar.. aman diyim ehliyetsiz yakalanma hiç afları yok ordaki polislerin..
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
okay; ben çok yakalandm türkiye ehliyetiyle.. bak kıbrıs ta polisler ağız a bakar! ben her yakalanışımda ceza yemeden kurtardım! boş boş konuş polislerle kafa geeçç..eğer içkili deilsen bırakırlar emin ol.. yasadım biliorm!
evet başlıkda okuduğunuz gibi kktc mt bu akşam girne amerikan üniversity plajındaki kapalı discoda party düzenlemiştir tüm mt ailesi kktc the american university partisine davetlidir
ah bea şimdi gördüm.. size helal olsn beylers!
BABA WALLA GECE GÜZELDİ arkadaşın r6 sı ile gittim falan şekil oldu yani geziyoruz burlarda
BABA bekliyoruz seni ben kurbandan sonra burdan ybr 125 alıyorum gibi
ybr 125 mi.. ii yapiosn kardeşim.. ama yerinde olsam kıbrıs ta daha ii bişi alırdım..Suzuki gs500 e bi göz atsan bence..
Siz bekliyosunuz ama biz gelemiyoruz iştee :(
ya dün akşam bi arkadaşla konuştum cross 125 cc 1250 onu alcam gibi haftaya
cross iyi gider kıbrısta hastası da çoktur.. rahat edersin ana yollar dışındaki yollar malum.. gerçi ana yollar dediğin en iyisi girne-l.şa-magosa arası
Hayırlısı olur inşallah kardeşim. kazasız belasız binersin..
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
walla alıyım diyorum yeter bana burda croos yardıra yardıra gitcem aralardan burda trfik saat 5 de ölüyo o yüzden motor şart bizim yurdada yol yok daha tam ideal cross
selam balck görüşmeyeli nasılsın neler yaptın. cross alacaksın sanırım. kıbrıs için ideal. resimleride görürüz artık...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)