iii hadi kıbrıs mt sabah 5 e adlırdım otobüs biletimi oraya gidince ilk işim foto koymak olcak hepinize ii sürüşler
iii hadi kıbrıs mt sabah 5 e adlırdım otobüs biletimi oraya gidince ilk işim foto koymak olcak hepinize ii sürüşler
koy bakalım..koy da hasretim dinsin biras...
cakalaz bende ucuom adapazarına kib.
hay böyle sansın ya iş cıktı gidemiyorum ya böle işin taa..
yalowada cok hissedildimi deprem cakalaz?
ben yalowa da deildim..rize ye geldim ben...ailem orda.. ben de bugn öğrendim deprem olduğunu..şimdi aricaam...
ULen 2 gündr kıbrıs ta ses yok.. ALooo millet yasıyo musunuz ...
herkese selamlar yavru vatandan okul başladı burda adsl olmadığından nete fazla fgiremiyorum ama hepinizi tekrardan selamlıyorum burda 3 kişi olduk bi hayabusa 1300 bide harley var cc neydi bilmiyorum hayat güzel ama çok pahalı dün cem diye arkadaşın hayabusasıyla gezdik falan işte bakalaım artık ne olcak ne gitcek
walla kardeşim sanslısın ...
Ben ordayken bulamadık kimseyi
Gerçi çok takılmamıştım motosiklet liler le..Neysee haberleri alıyorum kıbrıs güzel miş..
Bu yıl harika görünüyoo..
Neyse kardeşim kendine dikkat et..Bişi olursa haber wer bana..
Öbür kıbrıs MT liler nerde yaws ???
Yakında Kıbrısa geliyorum orada çalışmaya ve yaşamaya başlıycam.Benim tanıdığım bir çok motor sahibi var özellikle Girnede(daha öncede oturdum çünkü Kıbrısda)bütün yakaladıklarımı MT'ye üye yapıcam.Kıbrısdaki gençler motora çok meraklı her sene cross yarışları yapılıyor.Artık sağnak yağmurlar yağmaya başlar motorlarda garajlara kalkar :((
walla arkadaşlar burası ger gün akşam yağışlı motor kullanan kişiler vasr ama işte ama ruh yok ya adamlasrda harley var adam sadece bakkala gidip ekmek alıp gelmek için kullanıyo
hacı naapsın adam kıbrıs dediğin 3 saatte gezilio.. Hergün hergün de karpaza gidilmezki.. ben bi ara her h.sonu gidiodum çok bayıyo.. Dağlara falan vurdum kendimi yetmedi sonunda okulu bitirdim
bende kıbrıs mt ciyim sakın olaki yabana atma 4 senemi verdim ben o memlekete
Saygılar...
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
ay ay ay.. Yeni yüzler yeni arkadaşlar gelmiş.. Hoşgeldiniz arkadaşlar..
@Black_ice :
aga sen girmişin bugn.. yakalayamadm seni yaw..dışardaydm..sen de gircek günü buldun hee!! neysee görüşürüs msn m hep acık
eğer üstüme alınmam gerekirse yeni diye ben bayağı bir eskiyim dostum
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
beyler nasılsınız burda yağmur var derslerde başladı ya işte dün birkaç kişiyle konuştum motor binen bir hava bir hava anlatamam sizlere
hehhehehe saol abi burda yanlızım dostlar yanlızım şarkısını hit yaptık yurtta heheheh ya abi burda net olayı bela adsl yok sitey 10 saattte giriyoruz dün ayıpdır sölemesi yurda yemek söledim pizzacıya para verdim bi 5dk gezdik motora hasret kaldım düştüğümüz hale bak abi bi motoruna binebilirmiyim ahhh ahhh
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)