Hayırlı olsun Kıbrıs'lı kardeşler.
Hayırlı olsun Kıbrıs'lı kardeşler.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
[MT-Kütahya] dan yavru vatana sevgiler.gönülden destekler.
4 senem geçti kıbrısta girne magosa L.şa...
Evet gerçekten çok kuralcılar ve trafik burda olduğundan daha düzenli ve rahat.. Aslında yolları daha güzel olsa hiç fena olmazdı ama yavaş yavaş geliştiriyoruz işte. Genelde benim gördüğüm kadarıyla Türkiye yaptırıyor yollarını e para dayanmıyor tabi
Ama arkadaş motor kullananların yarısından çoğu KASK kafalı.. Offf bide L.şa da dereboyu caddesinde 600lük 1000lik motorları boşta haybeye bağırtanlar yok mu!! Bunu okuyan o tarz arkadaşlar varsa kutluyorum kendilerini. Tam evimin altında her gece nası başardınız bunu bilemiyorum. Hayu nedir amaç? Motoru kadraja sokuon sonra brr brr brr yapıo bırakıon??
Daha temmuz ayında döndüm ve kesin dönüş yaptım şimdilerde pek değişiklik olduğunu sanmıorum ama umuyorum bi birliktelik olur.. Nedense pek ümidim yok.. Hadi beni yanıltın...
Saygılar...
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
boşuna kasma bence sen kendi reklamını yapıcan artık orda.bi öğrenci daha vardı kıbrıslı ama nerde acaba??? sen bizim sitenin t-shırt ten al, reklam olur hem sana
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
bi ufağını iste ozaman. ötekinide kıbrısta bulduğun ilk motosikletçiye hediye edersin.
yahu senin motorun ne ? niçin adaya götürmedin? vergi falan yüzündenmi?
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
keeway 125 arn abi götürmeye değmez burdan oraya götürmek için o motor kadar masraf çıkcak o yüzden ordan alcam bi tane race
Hayırlı olsun Kıbrıs başlığı ama ses soluk yok sanırım senden başka
vergi masrafları çok ağır.bide sigorta falan yapman lazım.götürm getirme masraflarınıda ekleyince bayağı bi masraf edersin giime geliyor. ama uygun fiyata orda bulabilirsin sanırım.race olarak ne düşünüyorsun?
bende askerliğimi kıbrısta yapmıştım. pek sevmem oyuzden kıbrısı özellikle askerlere yapılan 3. sınıf insan mumamelesi hala hatırlarım. türkleri genel anlamda sevdiklerinide pek sanmıyorum. ancak araba falan orda çok ucuzdu muhtemelen motorda ucuz olur hatta ole bole degıl 2 3 mılyara race alırsın orda tahmınımce.
ben orda cok motor gormemiştim araba ucuz olduğu için herkezde araba vardı.
taksileri hep son model mercedesti arkadaşlarla kiralar basmasını isterdik.
260 yapıştırırdı.
heryerde gece klübü vardı gündüz gittiğinde ise hemen onune bir resim listesi verirlerdi. nerdeyse bütün klüplerde kadın pazarlarlar.
hafta sonları acık bakkal bile bulmak zordu ve akşam saat 9 dan sonra açık benzinci bile zor bulursun bir kere yolda kalmıştık o yuzden.
insanları tembeldi oranın alışmışlar birkere türkiyeden para almaya, niye çalışsınlarki.
bizde gidip üversite civarında takılırdık türk arkadaşlarımız vardi. onlarla vakit geçirirdik.
abi r1 veya r6
okay kardeşim hayırlı ugurlu olsun darısı basıma la bana oralardan bi motor getirirsin artık bi sakal atarız..
saol kardeşim sen yinede ayarla bişeyler dedigim gibi sakal ataruk
Aynen katılıyorum kardeş. Ordaki bir bakkalı dövüyordum bende zor aldılar elimden. Uçaktan inmişiz nasıl açız ve yorgunuz. Dedim gideyim kraker meyve suyu falan alayım. Bakkala girdim adamda 5 karış surat neyse bende esnaf olduğumdan direk selamınaleyküm falan diye girdim. Bir kaç parça birşey aldım 20milyon uzattım. Bozuk yok dedi. Dedim bende de yok. iyi dedi aldı önümdekileri. Yahu dedim bulamazmıyız şuralardan bir yerde. Ben bilmem bozuk bul öyle gel dedi. Nasıl fitil oldum..!!! ve yazın öğlen 2 4 arası açık yer bulamazsın benim arkamdan o gerzek herif kapatmıştı bakkalı ve ben otelde salatalık, şekerlemeler ile geçiştirmiştim..
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
aynen ya adamlar parya doymuşlar ve türkiyedeki türkleri fazla sevmiyolar bende anlayamadım ben açıcam orda bi bakkal 7/24 açık tekel hehhe
kıbrısta insanlık ölmüş diolar wala bnce hiç olmadı bide bnm tanıdıgım war kıbrısta gece bütün kadın erkek kumar oynarmıs hayat öle gecermiş kendisi dedi wala..
öle ya 4 ytl 100 jeton veriyolar ben biliyorum
ama işte her zaman almıyolar köselik başa bela ama seneye hemen bi r1 alcam ya
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)