ümmet abi sende kıbrıs mt ci olmuşun
mondiali küçümsemeyin.bakın türkiyeyi dolaşıyor.arıza elbette verecektir.kul yapısı nede olsa.bende mct kullanıyorum bu paraya gerçekten çok iyi.
kısacası at binicisine göre kişner...
ümmet abi sende kıbrıs mt ci olmuşun
mondiali küçümsemeyin.bakın türkiyeyi dolaşıyor.arıza elbette verecektir.kul yapısı nede olsa.bende mct kullanıyorum bu paraya gerçekten çok iyi.
kısacası at binicisine göre kişner...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
doğru dur ...
kıprıss bugn ne bu durgunluK...
CeNGiZ görüo musun... bi kaç kişi war dı aartık onlar da yok cidden..
he yaw millet gitmiş yaw bayram yaklasıo millet tatilde =)
Artık bilmiorm millet nerdee ama bugün çok durgn buralar..sadece burası deil tüm forum durgn bugün...
öle ya dün deprem oldu millet kaçtı :D
suan hava tam motor havası he süper bi hava war burda
ist da mı??? walla sen bi de gel rize yi gör... bu hawa insanı motordan soğuutur wallah..
hehehe burası süper demin yanımdan r1 gecti ağlıcaktım ya içim gitti :(
Merhaba arkadaşlar bende Kıbrıs'ta okuyorum.Yakın Doğu da ama ne yazık ki motor yok şuan ama seneye inş. bi 600 f olucak böle giderse.Şuan bayram tatili dolayısıyla memleketimdeyim.Dönüşte buluşup görüşebiliriz.
(internete bu aralar çok sık giremiyorum.eğer geç cevap verirsem kimse kusura bakmasın)
hoşgeldin robinson ben deil ama blackıce nickli okay kardeşimiz kıbrısta okuo girne american üniversty yakın zamanda girer nete konusursunuz bu arada inş. alırısn 600fi gercekten cok hos bi motor
kardeşim bende kıbrıstayım
HEHEH BENDE OKAYIN DENİZLİDEN KANKİSİYİM HERKESE SELAMLAR OKAYLA BİRLİKTE DÖNCEM işte
nber lam otak akşam yanınd,a gelcem hehe sen hazır ol
____________[B][U]_HAYDİ_KIBRIS_[/U][/B]____________
kacırdın olm wala birini bulmusken :D
siz napıyosunuz ben şimdi dışar kankinin kafesindeyim
napalım cakalazla takıldık biraz ümmet abi nerelerde yaw?
ümmet abiyle akşam msnden baya muhabbet ettik abi yola çıkcakmış
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)