ii alırsın inş. kardeşim ama 2007 modelleri ewt cok alımlı olmus
ii alırsın inş. kardeşim ama 2007 modelleri ewt cok alımlı olmus
abi bi hesapla o deiklerin en azından 1 milyar atar git 2.el suziki 1000 cc al offffffffffffffffffff
taktı cbrye bencede 2.el suzuki daha mantıklı hep tpi acısındanda süper
abi herşeyi boş geç sana biz sıfır hayabusa alalaım hehehe cbr 125 görünümlü hayabusan olur tekerleri inceltirsin motoru 125 cc yaparsın kızmıyon demi
yok kardeşm yaa...200 lastik de..aynaları 100 de..300 işte..200 dewr işi..ne de olsa 2. el alacas temiz bulursakkk..
black_icee kardeşim güsel kardeşim 1000cc suzuki yok o paraya bea..ben 4.500YTL masraf edecem snraa yardır ...turkiyeyi dolaşş..ama suzuki ye 7500 en az verecess.. bu fark az deil...
abi tabi zevk senin para senin ama bu hayata 1 defa geliyoruz almışken iisi olsun demi
ii si olsn derken şimdi cbr600 R alsam ya da R1 alsam en fazla yaşarım 1 hafta..
çok professional deilm motor konusunda..cbr'yle alışacas snra büyütürüs artk..1 yıl binsem yeter bana..snrası gelir zaten..haksız mıyım kardeşim?
he durum öleysen bence ilk başta scooter motorla başla sonra vitese geç sonra cc büyütmeye başla
mare fb dennis abi o motor motor deilki makina hemde ölüm makinası
ben saten hayallerimi döküom suan tabikide bunu al diyemem ilk basta allah korusun bnm yanıma gelirsin (bakınız profil ime nerden: ? )
bize sayfa dayanmıyo hehehe ahh ahh kıbrıs ahhh 24 ü gelsede gitsem geri kıbrısa
kalbimmmmm ahhhh tek istediğim motor ya gerisi boşşşş hayal buysa işte hayabusa değilmi kardeşim varmı arkadaşlar yorum
GEL BİZİM BURAYA BAGDAT CADDESİNDE İSTEMEDİGİN KADAR HAYABUSA R1 R6 FİREBLADE .....
ama içlerinde motorcu tutkusu varmı yani motoru sadece kız tavlama veya hava atma amacı içinmi kullanıyolarki
MOTORCU OLMAYAN ADAM NİE O KADAR PARA BAYILIP HAYABUSA VEYE R1 ALSINKİ AMACI HAVA ATMAKSA İİ BİR ARABA ALIP ONLADA ATAR DİMİ YAW AMA SUNU SÖYLİM ORDA KIZLARA HAVA ATMAMAK MÜMKÜNMÜ BE
ahh motora binmek istiyorum şimdi ama hava kapalı yerler ıslak ooofffffff
kıbrısta hava açık güneşli diyorumki kendime bi hayabusa alıyım ama para yok ki
bin nolcakki ıslak olsun bende şimdi motor olsa ewe 2 gün gelmem
walla arkadaşlar,kanuni popkorn war bende..ona bindik tabe..ama vitesli ilk olcak ondan cbr125 istiorm..
bu arad arkadaşlar motor gerçektn bi tutku.. walla benm de tek istediğim su an cbr 125 almak.. snrası gelcek nassı olsa..ama bi aliim iştee o zaman daha sık görüşcees...
marefb sen nerden din trabzon muydu??
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)