Zonguldak ve Karabük mtr cular yazmışlar ama Bartın'dan ses soluk yok?Bari konuyu ben açayım dedim.Zealsun ZS 125-6 kullanıyorum.Kozcağız'da yaşıyorum.
Zonguldak ve Karabük mtr cular yazmışlar ama Bartın'dan ses soluk yok?Bari konuyu ben açayım dedim.Zealsun ZS 125-6 kullanıyorum.Kozcağız'da yaşıyorum.
Bozkurt74 İstersen seni de MT Zonguldak üyesi yapalım Senin topic de ne ses var ne seda.... Herkeze açığız biz.
Bartın mt selamlar,Bartınlılardan ses yok galiba ama ben sana bir şeyler danışmak istiyorum,MT çanakkale üyesiyim fakat istanbulda yaşıyorum.İstanbuldan bir karadeniz gezisi planlıyorum 2 arkadaşız sizleride ziyaret etmekten mutluluk duyarız,bana gerekli oln zongulak ve bartını ziyaret ettikten sonra zonguldak üzerinden ankara,afyon uşak manisa,izmir,çanakkale,tekirdağ ve istanbul güzergahı istanbul zonguldak bartın arasını sahil üzerinden katetmek istiyoruz tavsiye edebileceğiniz bir rota varmı bunu öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkürler
LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ
harved arkadaşım Zonguldak üzerinden bartına gitmek istiyorsan eyer istanbuldan Zonguldak'a kadar gelip Zonguldak merkezden Kilimli istikametine sapıp Beni buluyosun Adım Canku Kime sorsan gösterir ) Nesse Kilimli ye gelince çatalağzı - muslu- göbü köy - türkali köy - filyos belediyesi - Çaycuma yol ayrımından sonra soLa döndüğün zaman bartın dasın hayırlı olsun Not : Filyos dan çıkınca çaycumaya giriyosun soldan dümdüz sapağa kadar devam zaten yol tabelalar size yardımcı olur. Bu arada filyosa kadar tabela yohk He.... havalar yakında bozar karadeniz havasına ve denizine alışık değilsen acele et .....
Nuwamda saolasın verdiğin bilgiler için,foruma birkaç gündür giremediğimden cevap yazamadım kusura bakmayın.geldiğimizde muhakkak arayacağız söz.Ya birde karadeniz havasını bilirim zordur ama bizde tatlusu motorcusu deili
z hani ne yapalım iş güç bi fırsat kolluyoruz.görüşmek üzere Bartın a selamlar sevgiler
LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ
o zaman Şimdi den yolunuz açık olsun kazasız belasız bir yolculuk diLerim....
Eyvallah Harved kardeşim selamınızı aldık bil mukabele diyoruz.Ben yaklaşık iki haftadır İnternete giremiyorum,hattımda bir problem var.O yüzden mesajını geç farkettim kusura bakma.Rotayı Nuwamda güzel tarif etmiş, Sakarya,Karasu,Kocaali üzerinden Ereğli,Alaplı ve Zonguldak.Sonra Zonguldak'ta Nuwamda'yı buluyosunuz;Bartın'a gelince de beni.Görüşmek dileklerimle.
hadi bartın lılar..msj larınızla doldurun burayıı..
bu arada hayırlı olsn!
BARTIN MT camiasının ve Tüm İslam aleminin Mübarek Ramazan bayramını kutlar sağlık,mutluluk ve esenlikler dilerim
Ben bartınlıyım çanakkalede arkadaşlarım okuyor. bandit. bartın güzel mekandır ;)
harved Noldu karadeniz gezisi yattımı yoksa...!
Yolculuğu Teknik nedenlerden dolayı gerçekleştiremedik, çok üzgünüm.Şimdiki planımız haziran ayının ilk haftası
Ayrıca Bartın MT ailesinin; Mübarek kurban bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.Yeni yılınız kutlu olsun.
Özür dilerim harved arkadaşım epeydir siteye girmiyordum.O yüzden bayram mesajını geç gördüm.Geçmiş olsa da yine de bayramın kutlu olsun.Bu sene planlarını gerçekleştirirsen haberim olsun.Saygılar.
slm arkadaşlar merhaba ben cideden fatih bu dopinkte banada yer varmı komşuyuz nede olsa şunun şurası
çek çek kürekleri bin motoruna keyfli neşeli tasasız çıkar hayatın dadını
slm,bartınlı dostlarım ben cideden akın (zealsun kastamonu bayii)benim kızdığımda bu bartındada /kastamonudada okadar motorcu tanıdığım halde pc kullanma özürlü çok kişivar sanırım iki koca il ve topicde toplam 5 kişi yazışıyor ,böyle motorcu olunmaz arkadaşlar kaynaşmamızlazım sizler için yapabileceğim birşeyler olursa sevinirim,herkese kazasız keyifli sürüşler ,sağlıcakla kalın
Arkadaşlar merhaba
Ben bartından taze motoruyla taptaze motorcu
yapabileceğim yazabileceğim birşey olursa
selamlar
slm bende bartından ama motorum yok keeway sl 150 alcam bı terslık cıkmassa
Aleyküm selam Merkez.Topikte sana da ve diğer mt'cu arkadaşlara da yer var tabiiki.Yahu neredeyse bir yıl oldu topik açılalı kimse farketmedi.Arkadaşlar mt'cu arkadaşları bu topiğe davet edin,buluşup tanışalım değil mi ya?Saygılar.
Merhaba apiss,Bartın'ın neresindensin?Ben Kozcağız'da oturuyorum.Görüşelim.Ha bu arada,motorun ne;benimki Zealsun ZS 125-6
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)