slm bende sökedeyim müsait olursanız bir gezi yapabiliriz bir kaç kişi
slm bende sökedeyim müsait olursanız bir gezi yapabiliriz bir kaç kişi
VARSA GENÇ YAŞTA KEFENE GİRMEK TEK TEKERDE GİDER BU YÜREK
Sürekli atçadan geçen sen misin yoksa
Arkadaşlar burdur merkezde mahmut diye bir arkadaş ta bir motor var hyosung gt250 naked.Fiyatı yüksek yazmış bayaa ama anlaşırsak onu almayı düşünüyorum o motorun geçmişini bilen varmı sarı bir motor sahibinden de ilanı var
Aydın içi kask ceket vs. satan bir yer varsa adres verebilirmisiniz arkadaşlar
Arkadaşlar Merhaba,
Kardeşim Nazilli Fakültesinde bir bölüm kazandı. Ne dersiniz Nazilli Hakkında ?
Biz Rize'de Deniz Kenarında yaşadığımızdan dolayı acaba orda zorlanır mı ?
Ayrıca Okul Hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen ?
Nazilli de öğrenci olmak zor mu ???
Hocam güzel yerdir sakindir herşey organiktir büyük şehirlere nazaran ucuzdur tatil beldelerine yakındır canın mı sıkıldı bas adaya git 1 saat sonra oradasın kış soğuk geçmez lakin yaz öldürür adamı okul hakkında bir şey diyemem lakin okuyan arkadaşlar var bir sıkıntı yaşayanı görmedim
Neyse haftasonu gezelim edelim diyen varsa hem tanışmış hem de gezmiş oluruz
izmir moto feste gidecek olan var mı ?
zamanlama daha iyi olsaydı gidilebilirdi bence
Aydın çok pasif ya. Yok mu grupça gezeceğimiz arkadaşlar
ahh ahhh kaç defa yazdım çizdim yok hocam çok pasif bu aydın mt havalar ısınınca ayda 2000 km yol yaptığımı bilirim şöyle bir araya gelsek de misal denizli ve izmir mt ile ziyarete gitsek süper olur aslında daha sonra onlar bize iade-i ziyaret yapar ne de olsa biz tam ortadayız
peki dediğim gibi gelsin hayvan haberleşiriz bol bol hatta whatsapp tan grup kurarız daha iyi olur her zaman burayı takip edemeyebiliyor insan
Denizlilide yagis dinwrse 11-12 gibi ordan gecicez bodrum tarafina gidicez
Arkadaşlar bi aksilik olmazsa kuşadasına motor almaya gideceğim önümüzdeki hafta aydından gidecek olan varsa ya da kuşadasında olan arkadaşlarla buluşabiliriz özellikle kuşadasında olan en az 1 arkadaş olursa iyi olur plaka taktırmak için malum hiç bilmiyorum kuşadasını dibimde olmasına rağmen
Denizli mt den selamlar aslında bir haftasonu ortak organizasyon yapsak nasıl olur
Selam arkadaşlar aydın söke de mavi suzuki gsxr 1000 motosiklet var.59 plakalı varmı tanıyanınız bu motosikleti alma aşamasındayım kimler yardım edebilecek durumda
hocam bi gelelim de valla şimdi bi kaç arkadaşla konuştum onlar abi 250sl yi sevmezsin sen uzun yol gidiyorsun sıkıntı olur dediler ben de ilk düşüncem olan inazumaya kayacak gibiyim ama 250sl ide görmek istiyorum hani aldıktan sonra pişmanlık yaşamak istemiyorum keşke bunu alsaydım diye bir de kuş adasından şöyle bir ilana rastladım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-full-aksesuar-tertemiz-198786502/detay dopdolu fiyatta biraz daha indirim yaparsa almayı düşünüyorum Gerçi rengini pek beğenmedim ama bakalım buna benzer beyaz renk bulabilirsem alıcam Arkadaş ne kötü bir şeymiş kararsızlık :/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)