Varmı arkadaşlar Çorum'da üyeler ?
Varmı arkadaşlar Çorum'da üyeler ?
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
slm mıllet bende corum*iskılıpteyım corum yada cevresınde temız yamaha ybr arıyorum.ılgılenen arkadaslar e-mail atsınlar bi_sn_baksana@hotmail.com
İskilip deyince aklıma ne geldi... dolma, elma beli.. hacı karani, aşağı ve yukarı taslı, meydan mh, tabakhane mh... lise hey gidi günler... birde unutmadan çarşı parkı...
PEUGEOT 103 SPORT>HONDA CBF 500>YAMAHA FAZER 600>HONDA CBF 1000>YAMAHA YBR125>SUZUKİ DL 650>HONDA VFR 800X>HONDA MSX125>YAMAHA MT07 & HONDA PCX 150
kendini tanıtır mısın by ünall
ben çorumluyum ama nasıl mt analmadım kardes
Ben çorumluyum ( KARGI ) ama istanbulda yaşıyorum gönülden sizinleyimistanbulda bi motorcu hemşeriniz var yani..
corum-iskilipten ünal
98 model honda titanım var (satıyorum motoru)
hafriyatcıyız
bi_sn_baksana@hotmail.com
Çorumlu Mt cilere selamlar arada bir geliyorum o tarafa bir gün kısmet olursa görüşmek dileyiyle
crack istersen msn eklede ordan anlasalım.
bi_sn_baksana@hotmail.com
selam arkadaşlar bende çorum iskilip KALYONCU MOTOR ben devamlı siteyi takip ediyorum. saygılar...
www.kalyoncumotor.com
Ünal ekledim msn e Açtığında devam ederiz.
Bu arada benimde anne tarafım Sungurlu'dan o sebeble arada bir ziyaret ederim köyü.
slm hemşerilerim ben çorum merkez indenim ama ant da kalıyorum yaza inşallah motor la geleceğim çorum a herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
eyvallah
corumlu kardeslerım ya bısıler yapalım gezi fln bole olmuyo tek basına gezmek
sosyetenin en gözde mekanlarında takılmaskra her yolda lastik izimiz her ışıklarda tektekerimiz vardır.!
valla hemşerim çorum da olsam gezelim derim ah bi yaz gelse çoğalırız o zaman toplanırız şimdi soguktur da çorum eyvallah..
slm millet bende çorum/mrkz ama antalyada yaşıorum.ulan arifa_07 burayıdamı karıştırıyon..arkadaşlar arifde motorrrr_cudurr
[COLOR="Magenta"]motosiklet [B]araç[/B] değil [B]amaçtır[/B] kullanın, kullanmazsanız kendinizden kıllanın...[/COLOR]
Selam Millet bende Çorum iskilipten Ünal iyi bilir beni
arifa motorun temiz gorunuyo yakında bnm motorunda resımlerını koycam.arifanın dedıgı gıbı topıc ı renklendırelım bıraz
sosyetenin en gözde mekanlarında takılmaskra her yolda lastik izimiz her ışıklarda tektekerimiz vardır.!
valla has çorumlu yok gibi. (has çorumlu: çorumda doğmuş olacak, şu ana kadar orada yaşamış olacak, çorum sokaklarını karış karış bilecek ve bu sokaklarda egzozu sökük peugeot 103 veya 105 ile en az 10.000 km yol kat etmiş olacak, hayatının geri kalan kısmını da çorumda geçirmeyi can-ı gönülden isteyecek ,herşeyden önce heri, gobel,demesini bilecek ben de çorumluyum ama has değilim kendi tarifimce. ortaokulu yozgatta, liseyi balıkesir, yüksek okul balıkesir, staj istanbul, ilk tayin samsun ve şimdi.
a
m
m
a
ölümüne çorum ve çorumspor yane.
karaoğlan ve ben:
http://www.motosiklet.net/forum/foto...n-geliyor.html
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)