s.a arkadaşlar ÇORUM boğazkale- YAZIR KÖYÜ nden bende aranızdayım ;)
s.a arkadaşlar ÇORUM boğazkale- YAZIR KÖYÜ nden bende aranızdayım ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Çorumlu hemşehrilerim polisin ehliyet yoklamasından sınıfta kaldılar. Yeddi emin otoparkına gittiğimde gözelrime inanamadım. yer gök motor. ( mübalağa ) Piyasada 2 yıl önceye göre neredeyse motor kalmamış. mobiletler piyasada hala. birçoğunda da plaka yok. 150- 300 tl arası satılıyorlar. dökülmüş durumdalar. Bisan marka motosikletler çoktu. bisan çorumda iyi satış yapmış ama kaçmış gibi .tüm bisanlar döküntü. birkaç sağlam gördüm. geneli haşat olmuş. grenajlar egzozlar.
yamaha ybr çok fazla. vitesli motorlar genelde ybr 125 ler.
büyük şehirlerde kaybolan eski ss ler nerede diyenler varsa çoruma gelin görün. ss lerin bir çoğu 2003 model altı. eski balina kafa suzukiler hondalar kawasakiler. çorumlu arkadaşlar motosiklet birlikteliğine çok fazla önem vermiyorlar gibi.
Şimdi bir olay anlatayım. mondial servisi olduğunu iddia ettikleri bir tamirciye girdim ve 150 zc için dörtlü flaşör yapabilirmisiniz dedim. adamın sıfatı değişti. 150 zc neki dedi. Siz servis olduğunuza eminmisiniz dediğimde tamam da abi mondailde birsüsü motor var hangisi deyiverdi. deh dedim bizim eşşeğe gidelim bu tarladan. mandalar basmış çoktan. nasıl bir tamircilik, servis anlayışı var anlamış değilim. Çorumdaki motosiklere yazık ediyorlar bunu gördüm bunu anladım.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Herkeze Selamün Aleyküm yha bende bi mondial 100 kh war yhabu çekişten düştü iyice kalkışlarda flan çok ağırdan alıyor giderkende kendini kasarak gidiyor motor kendini sanki geriye doru zorlatıyor bu neden olabilir bi yardımcı olursanız sevinirm.. saygılar bEdRi msn adresim kavazaki_515@hotmail.com yardımlarınızı bekliyorm
herkese selam arkadaşlar bende kargının saraycık köyündenim ama istanbulda yaşıyorum şu anlık motorum yok ama marta doğru bir regal raptor almayı düşünüyorum ve kısmetse yaz mevsiminde aldığım motorla köyüme gitmeyi düşünüyorum
çorumda olan herkese selam
valla arkadaşlar çorumda kimse yokmu yaa selamımı alacak ayıp oluyor
çorumluyum kendimden sorumluyum :D:D
aley küm selam :D
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Bende has çorumlulardanım.Çorumda doğmadım ama ana baba sülale çorumlu.Çorumda büyüdüm.
@ortadadogulu :
Arkadaşım ne kadar güzel anlatmışsın çorumu. Çorum'un motorsiklet anlayışı gerçekten içler acısı. Plakasız motorsikletler halen caddelerde geziyor. Plakası olsa bile çoğu motorsiklet kullanıcısının ehliyeti yok.
çorum merkezdeyim
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
"özemeyin heri gobeller" bunu anlayan varsa Çorumludur emin olun.
Tüm Çorumlu arkadaşlara selamlar. Bu hafta sonu ÇESİAD ın düzenlediği Çorum tanıtım gezisine katıldım süper şehriniz var arkadaş ben gidene kadar bilmiyordum şehrinizin tanıtımını yapın bence.
Bol bol resim cektim gezi yazısı olarak ekliycem umarım. Sizde gidin gezin anlatın Çorumunuzu.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Arkdslr yuki motor hakknda bilgsi olan warmı(osmancıklı)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:39 ----------
Arkadaşlar yuki motor hakkında bilgsi olan warmı OSMANCIKLI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)