ya çorumunuz süpermiş arkadaslar. artık her yaz gelirim ben. geceleri üşüyorum ya resmen gündüzleri de sıcaklık fazla değil. ilk geldiğim gün 42 dereceydi çorum ve ilk defa bu kadar sıcak oldu diyordu insanlar ama ben sıcaklık hissetmiyordum. antalya - izmir - mersin orjinli olunca insan 42 de olsa tınlamıyo hiç kuru sıcağı .........
çok komik bir yer çorum bugün sabah uyandım , bir bardak su aldım , pencereden dışarıyı izliyorum. bir adet gurbetçimiz ara sokaktan arka arka son sürat gelip, anayoldan giden belediye otobüsüne çarptı . sonra durdular . arabadan 4 tane ninja indi gözlerinin önünü zor görüyolarbelediye otobüsünün şöförünün başına üşüştüler. bıdı bıdı bıdı adam haklı olduğu halde alttan almaya basladı. polis çağıralım lütfen falan diyordu. sonrasını izlemedim, içeri girdim.
ÇORUM MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...
Kazasız bol keyifli sürüşler..
__________________________________________________ _____________Murat GERGERLİ ve AİLESİ
.
ewet topraklarım ben osmancıkta oturuyorum ve bi çok gezi düzenliyoruz.. samsun, tokat, kastamonu gibi katılmak isteyen arkadaşlar.bana ulaşabilirsiniz burdan ancak şartımız 4 silindir olması..(asfalt yolu yapıoruz arazi yaolu yapmıyoruz. ) hepinizi bekliıorum...Çorum Tuning _ 19.....
çorumMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT
Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt
Tüm çorum mt arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlarım. nice bayramlara.
adana mt.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Çorum MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
slm arkadaslar corum ıskılıp moto tutkunları ve motosıklet kullanıcalarını buraya beklıyorum saygılar
BiZ HeR CeVaBa BiR SoRu İLe KaFa TuTTuk
içimden geldi herkese iyi akşamlar
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Çok Sayın arkadaşLar ; Acaba aranızda aşagıdaki motor hakkında bilgisi olan veya bilgi edinebilecek kimse var mı ?
http://www.sahibinden.com/baslangic_...XQQdisplayitem
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
selamlar hürmetler. topic çok zamandır sessiz kalmış. ses getirmek istedim. istanbuldan tüm çorumlu hemşehrilerime saygılar.
yarın akşam yani 17 temmuz tarihinde çoruma geçicem konaklama için ama bu sırada görebileceğim arkadaşlarla olursa görüşmeyide isterim ayrıca
sadece konaklama olarak bi akşam kalabileceğim için vaktim çok kısıtlı
şu an iş nedeni ile arabayla şehir şehir gezenti mod çalışıyorum bu gün samsundayım dün kastamonudaydım
yarın akşam çorumda olucam ve sabahı kayseriye devam edicem ...
birileri olursa görüşmeyi ümit ediyorum mt'den birilerini görmek güzel olur
iyi akşamlar
buarada telefon numaramıda yazıyım iletişim için foruma muhtemelen akşama kadar giremem akşamda direk yola çıkıcam
0555 562 07 48
iyi akşamlar size çorum mt
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)