reşit sen gittin çöktü osmaniye mt beeee...
bırak erzurumu dön buralara
reşit sen gittin çöktü osmaniye mt beeee...
bırak erzurumu dön buralara
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
kardeşime merhaba,
çok oldu görüşmeyeli özledim seni
herşey gönlünce olsun
gelecem yanına
arkadaslar neredesiniz yaaa nereye kayboldunuz tam çogalıyoruz derken siz kayboldunuz yine mi tek bırakacaksınız beni,olsun onada razıyım fakat bir olursak daha iyi olacagına inanıyorm...ben yaz boyu gezecem isteyenler katıla bilir bana ve bu siteye byeeeeee
selamun aleykum osmaniye
kimsecikler yok be reşit :( ama bizler burdayız
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
selam arkadaşlar bende buradayım ressam_01 mesajını aldım,benkaan şu osmaniyeyi bir toparlayalım.bu pazar adana mt.anavarzaya gelecekti gelen giden olmadı onu araştırıyorum.görüşelim
asanteboglu@hotmail.com
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
slm resit eklıyetı aldık ama durduran polıs daha olmadı ben nete yazı yazamıyordun bı suredır ama bundansonra devam kendıne ıyı bak arladasım kardesım dostum
ressam kardeşim selam. çok şanslısın kardeş. sana özel bir sayfa açmışlar sitede walla...
tesekkur ederim kardes.. arkadaslar bugun beni sasırttınız cok memnun oldum yazdıgınız için ya boş bırakmayın burayı sizleri seviyorum
abi seni bulduk sonunda sen da artık bu sıtede sin sakın bırakma burayı msn den konusuruz inş. kendine iyi bak
kaaan herkes motosikletleri degiştiriyormu ne bu hız yaaa sakın olun bi
sayfayı boş bırkmayız kardeş merak etme. bi eren değiştirdi motoru ama yine satıyo şu taksitim bitsin bende değiştirecem inşallah
kardeş kar yağdıysa kızağa bin... aynı heyecanı tadarsın
Ressam aşkaleyi boyamayamı gittin erzuruma ne iş...
yok yok üniversiteyi boyayacak... duvarlara motosiklet resimleri yapması için çağırmışlar...
Ressam kardeşim bulunduğun yerde bilgisayarmı yok,yaz 2 satır haftada birde olsa. KENDİNİ ÖZLETME YAHU.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)