inci hanım nerelerde,emre nerelerde, osmaniye nire
reşit müjdemi isterim kardeş http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=22725 ahanda bak buraya
inci hanım nerelerde,emre nerelerde, osmaniye nire
reşit müjdemi isterim kardeş http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=22725 ahanda bak buraya
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
arkadaşlar bir saat sonra osmaniyede olcam .mondıal servisi şişman motora uğruyacağım.osmaniye mt ile tanışmak isterim izmir ve istanbul mt ye selamlarınızı götürürüm.bugün mesajı okursanız ve müsait olursanız şişman motorda görüşmek üzere nurdağından selam
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
merhabalar osmaniye MT'li dostlar ben kadirlideyim tanışalım.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
gelmez oldun buralara artık arkadaşim nerelerdesın ressam sen kendını yanlızdamı hıssedıyorsun oralarda evı tası bızım buralara ne kadar basıt solemesı dımı olur olur zaman la hersey olur
sende bulursun oralarda bırbırını gormeden ıkı gun duramıyan ve asla bırbırını yanlız bırakmıyan kalıtelı arkadaslar bulursun ınsalllah okuyanlar amın desın hadı kendıne ıyı bak ben 3 4 gun daha nete takılamam
reşit ne kardeşi hitap ettiğin komutan
tabii sen daha gitmedin askere şu okul bi bitsin görürüsün kardeşi abiyi
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
çevirme olum!!! az sonra jandarmalar gelir seni almaya
nerelerdesiniz yahu???
okul ne zaman açılıyor???
merhaba arkadaşlar,merhaba ressam-01,merhaba benkaan...
tahmin ettiginiz gibi ben emekli oldum ve kadirliye yerleştim.sizlere göre biraz abi sayılırım.
Osmaniye MT olusturma çabalarınızı destekliyorum ve sizleri yakın yerlere gezmeye davet ediyorum.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
ben mersinde oturuyorum reşit (yani ressam) osmaniyede.
ama reşit severler olarak sürekli bu sayfadan sohpet eder ve reşiti mersine davet edip dururuz
arkadaslar internete pek fazla giremiyorum burada kusura bakmayın ben yokum ama siz unutmayın boşi bırakmayın burayı ok sizleri seviyorum
teşekkur edeerim kaan ama senı hiç getiremedik buralara neyse yaza artık
komutanım ben erzurumda okuyorum şu anda kadirlide değilim fakat ara bayramda insallah oradayım gelince tanısırız telefon numaranı bana ozelden yazarsan sana ulasmam daha kolay olur gelince görüşüp tanısmak üzere kendinize iyi bakın
Kaancım gelecek olursan buralara mutlaka haberimiz olsun kardeşim...
Born To Be wild,Live to Ride...
vay benim yakışıklı kardeşim. nerelerdesin yahu? bu aralar gelmem falan zor. ama seni mutlaka görürüm merak etme
airman abi yaa telefon numaranı istemiştim hala bir cevap yazmadın bayramda oradayım nasıl görüşecez
nolmus osmanıyelılere cokmussun reşit nerde bu ınsanlar
walla bilmiyorm
nerede bu insanlar airman kayıp sesi cıkmıyor ben bugun geldim kadirlideym
herkese iyi bayramlar topiği biraz geç gördüm ( eee internete haftada bir girersen olcağı budur) benide ekleyin Osmaniye kara listesine....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)