abi yaylıcadan olmazmı hatay antakya yani
abi yaylıcadan olmazmı hatay antakya yani
OSMANİYEEEE
Nasılsınız herkese selamlaaaaar
motolar, geziler, ne alemde , öle koymuşunuz 01 plakalı motor resimlerini, aklım çıkıyo yaaaaa
[SIZE="2"][COLOR="RoyalBlue"][I][B]Alış, tahammül et, inan, asla geri dönme...[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
Selam Osmanİye Mt KardeŞler. Nassiniz İnŞallah :p
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
sayın ressam, nasıl hitab edeceğimi bilemediğim için bu seferlik böyle oldu. ben 57 yaşında rizeli,ankarada oturan, esnafım. kwy splyt'ımı ist.dan 3 ay önce aldım.binerek ank.ya geldim.aksaray hasandağı turu yaptım.ılgaz dağı turu yaptım.ankara civarını saymıyorum.4500 km. sizin mesajınızda yayla telafuz edildiği için ilgimi çekti. (internet konusunda biraz acemiyim ama sizinle fikir alışverişinde bulunmayı isterim.) ben kaçkar dağlarındaki yaylalarda yaşıyorum. bu sene sağlık sorunları yüzünden motorla gidemedim. ekimden sonra inşallah akdeniz turu düşünüyorum.nerde akşam orda sabah misali...sizin oralara da herhalde uğrayacağım.şimdilik bu kadar.her şey gönlünüzce olsun...(yazabildim mi?siz bana yazsanız,nasıl okurum? kesin emin deyilim.onun için myney adresimi yazıyorum) ysrgnys@mynet.com
Abicim memnun olurum, mail attım sana oradan okuyabilirsin...
sencer abi senı burada görmek ne güzel... arada bir bizleri hatırlayın yaaww.
Senin motosiklet ne alemde iyiliştimi
olur dostum neden olmasın seve seve
olur dostum neden olmasın seve seve
ramazanınız mubarek olsun osmaniye mt
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
bende osmanıyedeyımmmmm.ressam kardesım keske daha önce tanıssaymısız ne gezıler yapardık
selm reşit bu hafta sonu çok güzel bı gezı yaptım tek başima foto makına olsayydı keşke çok güzel fotolar çekerrdım sıslı yollar yamurlar mı dersın dagların sıs bulutları arasında kaybolmasımı dersın çok guzel manzaralar vardı yamurda heryerım ıslandı allahtan yedek elbıseler falan vardı yolda durup degıstırdım yamurdan sonra yola devam ettım motorla yasanabılecek güzel bı hafta sonu macera gecırdım bunları yasarken arkadaslarımında yanında olmasını ıstedım ama ne yazıkkı tektım
mustafa aşk olsun nispet mi yapıyon...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
arkadaşlar çukurovalı motosiklet dostları bayramdan sonra antalya motosikletlileri olarak akdeniz motosikletlileri buluşma etkinliği kapsamında orta nokta olan anamur -silifkede bir buluşma tanışma ve kaynaşma düşüncemiz var tabi siz ne dersiniz bu hususta.
toros iyi günler diler
Osmaniyeli arkadaşlar bende osmaniyeye çok gelip gidiyorum...Osmaniyedeki can arkadaşım ...Fatih Karaoğluna... selamlar...EFOR İletişim.....Yusufa vede tüpçü Mehmete..selamlar
ben okudugum için buralarda olmayacagım keske sizlerle katılabilseydim fakat okul işte napalım yaza kaldı görüşmek ve tanısmak üzere
mustafam öttürmüşsün bee sonunda gezebildin hhıı çok güzel yaa insan yanına birde fot. makınası alır len bizde yasardık o anı neyse birdaha unutma tamammı
ben yaşar güneysu. merhaba, mesajınızı okudum. msn kullanmayı öğreneyim de size haber veririm. aslında trabzon doğumluyum. sık sık giderim. bu sene gidemedim. tedavim var. bir ay sonra bitiyor. motorumla trbzondayım. erzurum bize yakın.. inşallah oralarda siz beni gezdirirsiniz, ben rize,çamlıhemşin,ayder leri gezdiririm.hava iyi olursa yaylalarda dolaşırız. bizim yaylalar çok güzeldir.benim evim de var.oralarda.bana cevap verdiğiniz için teşekkür ediyor,derslerinizde başarılar diliyorum..hoşça kalın.müsait bir zamanda tlf.da görüşebiliriz. mahzuru yoksa?
Merhaba Arkadaşlar.
Antalyalı motosiklet severler olarak, Akdeniz bölgesinde yaşayan tüm motosiklet severlerlerle orta bi yerde buluşmak gibi bir projemiz var. Antalya, Burdur, Hatay, Osmaniye, Isparta, Mersin ve Adana'dan katılacak arkadaşlarla 1. Akdeniz Buluşmasını gerçekleştireceğiz. Mersin Anamur ilçesi Buluşma noktası olacak. 29 Ekim 2006 tarihinde
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
selamlar arkadaslar nasılsınız ben pazar günü gidiyorum okuluma ve karaşimşeki ewde bırakmam lazım malum erzurumda kullanamayacağım
günaydın osmaniye mt. nassınız? ressam kardeş, sen gidince buralar sessizliğe bürünmesin olur mu?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Akdeniz Bölgesi İller Buluşması için Buradan devam
http://www.motosiklet.net/forum/show...492#post445492
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
resit zaten bı makına arayısı ıcersındeyım ıkımcı el falan arıyorm den gelırse haber et yasdıgım o gunu unutamam keske makına olaydı ama yok ben ramazan nede nıyle eve ugruyamıyorum arada bı yazarım osmanıye mt emre nerde o hıc yazmıyor buralara
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)