cevreci kardeşim hosgeldin.anladıgım kadarı ile osmaniyedesin serkan la iletişime gecersen sizinle ilgileneceginden eminim saygılar.
cevreci kardeşim hosgeldin.anladıgım kadarı ile osmaniyedesin serkan la iletişime gecersen sizinle ilgileneceginden eminim saygılar.
TÜM DOSTLARIMIZIN ARKADASLARIMIZIN GÖNULDASLARIMIZIN BUYUKLERIMİZİN KUCUKLERIMIZİN TUM İSLAM ALEMİNİN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN KAZASIZ BELASIZ HAYIRLI BAYRAMLAR DEPONUZ FULL YOLUNUZ AÇIK OLSUN (O.M.K 80 )
arkadaşlar kus bakmayın ben genelde buyuk yazgığım için site kuralınında büyük yazma yasagı olduğunu bilmediğim içinbüyük harf yazıyordum kus bakmayın ama bunun mantığını anlamış değilim..
Herkese günaydın. Allah kolaylık versin. Selamlar
osmaniyeler nerdesiniz.sizleri bekliyorum.
bi osmaniyeli arkadaş vardı nerde o...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
serkandan mı bahsediyorsunuz yoksa :D telefonunu yazmıstı geride bi yerde
park 328 deyim pazar 17.00
gelen arasın 505 4342638
selam selam selam ben geldımmm ahh ahh cevrecı abi neden haklısın kus bakma abiii inankıı bu gün musaitmisin arayacagım senii....
herkese günaydın.
hayırlı işler, bol kazançlar.
cumanız mübarek olsun.
herkese selamlar
uyanın osmaniye
kendinize gelin
sohbete hazırolun
Herkese günaydın
hayırlı işler
Allah yardımcınız olsun
Günaydın herkese
varsa tabiii
günaydın osmaniye
günaydın herkese
13,12,2011 SABAH ITIBARI ILE EVDEN CIKMA SAATI
M 06.20 VE HERZAMAN KULLANDIĞIM Bİ YOLDAKİ YER POLİSİ ( TÜMSEK ) TEN 70 KM HIZLA GECTİM VE HATA YAPTIM BILMIYORUM VE LASTIKLER YERDEN KESILDI DIREKSIYONU CAPRAZ DUSURDUM VE 40 M MOTOSIKLETLE BIRLIKTE YERDE SURUNDUM BILEGIM GAZ KUTUGU VE ON FREN ARASINA SIKIŞTIGI İÇİN SUREKLENDIM GUVENLIK OLARAK DIZLIGIM YOKTU VE SOL DİZİM PARÇALANDI KASK ELDİVEN MONTUM OLMASAYDI NE HALDE OLURDUM KİM BİLİR...
geçmiş olsun kardeş Allah şifa versin var mı önemli bişeyler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)