oh maaşallah kardeş geziyonuz tozuyonuzda bari ballandıra ballandıra anlatmayın yav.
oh maaşallah kardeş geziyonuz tozuyonuzda bari ballandıra ballandıra anlatmayın yav.
toros iyi günler diler
ressam sen ne yapmıssın kafayı cekınce ya cıks33 anlattıda moto yunusla olduk gulmekten hele badmad la olan tel muhabbetın yokmu arkadas sen neymıssın ya özledık senınle emreyı arayı sogutmayın gorusmek uzere
selam arkadaslar nasılsınız bugün.
hu huuuu kimse yokmu yawww... incii sen nerdesin sen yaz bariiii.sende unutursan bizi herkes unutur bak
hayırlı olsun abi mt'niz biraz geç farkettim ama olsun
Hayırlı Olsun Arkadaşlar bizim de evimiz var OSMANİYE'de tren yolunun aşağısında sarı evlere varmadan solda hah işte orada evet yaw doğru bildin beah ben de hemşeri sayılırım herhalde babam OSMANİYE'de çalışşıyorda
Saygılar . . .
׺°”˜`”°º× ◊º°‘¨ вєη ѕєηι çöℓ∂є ѕυ σяuçтα ιѕє єкмєк gιвι вєкℓє∂ιм αмα ѕєη ηє уαρтıη ¨‘°º◊ ׺°”˜`”°º× ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
gıttınmı adana gezısıne nasıl gectı ressam
ben urfadan sürekli gecerim osmaniyeden
ben urfadan sürekli gecerim osmaniyeden keeway superlıght ile
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
motora binen, gündüz rüya görmez!
olsun kardeş... tesekkür ederiz.kozan gezisine gelemedin gelsen görüşür tanışırdık nheyse baska zamana artık kendine iyi bak
kardeş senide bekleriz o zaman avatarı tıklarsan msn adresim var geldiğinde görüsürüz ok... yabancı kalma o zaman seni de aramızda görelim ok kendine iyi bak
kardeş geldiginde muhakkak bekleriz.Adam gibi adama her zaman kapımız sonuna kadar açık
noldu ressam gezıyı sorduk yanıt yok
emre bızdede para yok ehlıyetı bıle alamıyoruz kalsın kı gezıye gıdelım
dostum gezi çok güzeldi fakat sizlerle beraber gitmeye alıştığımdan olmalı sizinle gittigimiz kadar zevk almadım ama yinede güzeldi adana mt ye cok tesekkür ediyorm.kadirli-kozan çatışmasıda sona ermiş oldu bu sayde heheheee kozanlı(sarhoş nickli) abimiz bizi iyi agarladı sagolsun sizde olsaydınız cok güzel olurdu.
kadirliden yola cıktık sabah 7.30'da arkadaslarım gürkan ve gökhan
kozana geldigimizde sarhoş bizi bekliyordu tabi adana grubu biraz geç geldi hemen kozan merkezde güzel bir ciger partisi düzenledik
ciyerler hazırlanırken
daha sonra doya doyaa ciğerrrrrrleeerrrrr
cigeri mideye gömdükten sonra hep birlikte dağılcak a dogru yola koyulduk
dağılcakta pek fazla takılmadık feke'ye geçmeye karar verip yola cıktık, giderken yol kenerında bir akarsu gördük ve hemen en yakınına kadar indik cok güzeldi
kılıçbalığı ile gürkan
bu arkadasımızda uzman çüüüşş (çavuş) heheheee benim en yakın arkadasım
kelebek suya düştü heheee
buz gibi suya nasıl girdi anlayamadım ama taş gibi olmuştur umarım hasta olmaz
bizide davet etti ama girmedik ehuehueheeee
orada incir ve üzüm yedikten sonra tabii birazda muhabbetedip yola devam ettik
fekede bir dağa dogru tırmanıp ileriden geri döndük
bu da ben
gürkan ve gökhan çiftleri
baya bir acıkmıştık ve tekrar kozan a dönüp et kavuma yemeye karar verdik dönüşte yoldaki ilk mola ve ben
daha sonra dagılcakta durdugumuzda...
ve daha sonra da kozana gelip o muhteşem yemegi yedik et kavurma ama manyak tı yemek cok begendik
herkese seamalr sevgiler
Güzel gezi olmuş ama neden Gezi Yazıları bölümüne bir başlık açıpta resimleri koymadınız anlamadım?
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
bir gün gelecek yukarıdaki karelerde bende olacam.
toros iyi günler diler
arkadas ınsan fotolara bakınca ortadan catlıyor keske ben de orda olsaydım dıyo ınsan yaaaaaaaaa bu gezı nasıl kacar
fotolar ıcın tesekurler
ama kacırdın ve cok şey hehee
Gerçekten güzel gezi olmuş.... Yemekler süper ağzımızın suyu aktı... Ney yazıkki orda bulunamadım... Hemşo senide tanımış oldum... Sevgiler...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)