Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
47. sayfa BirinciBirinci ... 374546474849 ... SonuncuSonuncu

[Osmaniye - MT]

REKLAM ALANI

Alıntı airman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pek saglıklı sonuç alamayabiliriz.Diğer motosiklet gruplarından arkadaşlarda katılacak anketi görmeyebilirler ama takribi sayı 150 motoru geçecek şeklinde
    bugün başlık açsak ben 3-4 güne bir başlığı öne koymaya çalışırım
    2 başlık açıldı daha önce kapandı gitti ama gelenlerin adı yazılan şekilde başlık açsak kalabalığı gören uzak şehirliler de MT den arkadaşlarını görmek için gelmek isterler
    gelenler gelmeyenler kararsızlar şeklinde anketler oluyor ya onun gibi yazsak atıyorum niğdedeki ve kayserideki mt ciler de 5 er 10 ar grup belki gelmek isterler
    Adana mt Maraş mt Hatay mt Antep mt Mersin mt yi gören diğer iller gelmek isteyebilir anket şeklinde açsak gelenlerin kalabalığını görse MT diye düşünüyorum nasıl olur

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    aslında acılsa cok iyi olabilir osmaniyeli ye katılıyorum.motosiklet.nette böyle bi başlık yok sanırsam.

zaten maras elazıg urfa hatay adana iskenderun mersin buranın grupları gelecekler.haberleri var

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    günaydın sevgili arkadaşlarım,dün akşam arkadaşlarla toplantı yaptık.19 nisan da geliyoruz.ancak kafamıza takılan birşey var.kortejde kullanacağımız bayraklar,osmaniye emniyeti tarafından mı dağıtılacak?
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Motosikleti
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın sevgili arkadaşlarım,dün akşam arkadaşlarla toplantı yaptık.19 nisan da geliyoruz.ancak kafamıza takılan birşey var.kortejde kullanacağımız bayraklar,osmaniye emniyeti tarafından mı dağıtılacak?
    herkes bayragını kendisi getireceek die biliyorum. çünkü kampanyanın adıda ''KASKINI TAK,BAYRAGINI AL GEL''

Bu arada topic i actım arkadaslar. admin arkadasla görüştüm saagolsun sürekli ilgilenecek bu konuyla
    LİNK BU
    http://www.motosiklet.net/forum/duyu...ni-al-gel.html
    LİNK BU

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    reşitciğim,osmaniye-karatepe kaç km.,yolu nasıl,biliyorsundur sen ?
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Motosikleti
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    reşitciğim,osmaniye-karatepe kaç km.,yolu nasıl,biliyorsundur sen ?
    abi yol asvalt fakat kac km tam bilmemekle beraber 20 civarı olması lazım

Motosikleti
    HONDA 1000 RR SUZUKİ GSXR1000
    evet 20 civarı okadar bile yok
    akburak.net

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    vaşşşş, adamlarda organizasyon var, ama mt sayfasında tık yok
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    günaydın osmanıye 55 motor 80 kişi ile yarın görüşmek üzere..
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

tüzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA GL1800 2003 ve HONDA FORZA NSS300 2015
    Osmanıye Emnıyet Mudurune Tesekkur

19 nısan 2009 günü gerçekleştirlen ve Türkiye de bir ilk e imza atılan etkinlik için Osmaniye İl Emniyet Müdürü Sayın Halil YILMAZ'a ve bu fikrin yaratıcısı olan eşine şahsım ve motosiklet kullananlar adına çok teşekkür ediyoruz. Kendileri etkinlik sonuna kadar aramızdan ayrılmadılar.Dertlerimizi sıkıntılarımız dinlediler. Güzel bir organizasyon ve bol katılımla amacına ulaştığı kanısındayım.Ancak yerel basın dışında genel basın pek ilgi göstermedi.Belki duyuru eksikliği vardı.Bundan sonra da diğer illerde de boyle bilinçlendirme eğitimlerinin ve etkinliklerinin olmasını bekliyoruz.Umarız Osmaniye bir başlangıç olur.

fakay1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway Super Light 150
    ben gelemedim işallah başka organizasyonlara

airman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 1200X C/T
    Etkinliğin amacına ulaşmasında aktif rol oynayan tüm motosiklet gruplarına,Uzak illerden gelerek bizleri yalnız bırakmayan motorcu dostlarımıza şahsım ve Kulübüm adına teşekkürlerimi sunarım.
    İyiki varsınız.

Ahmet Sami ANTEBOGLU
    KAMOK
    Kadirli Motosiklet kulübü
    THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET

gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    Alıntı airman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Etkinliğin amacına ulaşmasında aktif rol oynayan tüm motosiklet gruplarına,Uzak illerden gelerek bizleri yalnız bırakmayan motorcu dostlarımıza şahsım ve Kulübüm adına teşekkürlerimi sunarım.
    İyiki varsınız.

Ahmet Sami ANTEBOGLU
    KAMOK
    Kadirli Motosiklet kulübü
    Oamaniye İl emniyet Müdürlügüne ve tum osmaniyeli motorseverlere teşekkürlerimi sunarım.... Bir ricam olacak Etkinlik esnasında cekilmil video ve fotoların (Özellikle Video) ların birer CD kaydı alınarak etkinlige takılam il klup başkanlarına iletilmesi mumkun mu acaba. Başkanlarda katılan üyelerine cagoltarak dagıtabilir.... Boylece unutulmaz bir hatıra kalır...
    Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
    baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..

Motosikleti
    bizimde suanda elimize fazla bişe geçmedi.toplamaya calısacagız eger bir araya getirebilirsek aldıklarımızı o zaman dediğiniz gibi bişeler düşünülebilir tabiki

Alıntı tüzemen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Osmanıye Emnıyet Mudurune Tesekkur

19 nısan 2009 günü gerçekleştirlen ve Türkiye de bir ilk e imza atılan etkinlik için Osmaniye İl Emniyet Müdürü Sayın Halil YILMAZ'a ve bu fikrin yaratıcısı olan eşine şahsım ve motosiklet kullananlar adına çok teşekkür ediyoruz. Kendileri etkinlik sonuna kadar aramızdan ayrılmadılar.Dertlerimizi sıkıntılarımız dinlediler. Güzel bir organizasyon ve bol katılımla amacına ulaştığı kanısındayım.Ancak yerel basın dışında genel basın pek ilgi göstermedi.Belki duyuru eksikliği vardı.Bundan sonra da diğer illerde de boyle bilinçlendirme eğitimlerinin ve etkinliklerinin olmasını bekliyoruz.Umarız Osmaniye bir başlangıç olur.
    bizde sizlere cok teşekkür ediyoruz geldiginiz ve ddesteklerinizden dolayı.

ozan_bursa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    merhaba arkadaşlar

kısmetse ağustos başı gibi yaz tatilimizi eşimle birlikte linkteki rotayı yapmayı planlıyoruz

ayrıca gitmişken görmeden gelme diyeceğiniz yerler nereleridir

yardımlarınızı ve yönlendirmelerinizi yukarıdaki linkteki konuya bekliyoruz
    geldiğimizde görüşmek üzere
    Kelimelerin anlattığı kadarım..
    Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Mrb arkadaşlar ben yunus Düziçi'ndeyim ve bi tane cbr 125 aldım 2006 model ve 20.000 km de bunu bakımını yaptıracam ama serviste 20.000 bakımı için neler yapılıyor ve ne kadar ücret alıyorlar bilgisi olan var mı acaba ve beyaz ampul ve arka lastiği 120 lik ile değiştirmek istiyorum fiyat bilgisi olan varmı acaba

Alıntı oykucafe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mrb arkadaşlar ben yunus Düziçi'ndeyim ve bi tane cbr 125 aldım 2006 model ve 20.000 km de bunu bakımını yaptıracam ama serviste 20.000 bakımı için neler yapılıyor ve ne kadar ücret alıyorlar bilgisi olan var mı acaba ve beyaz ampul ve arka lastiği 120 lik ile değiştirmek istiyorum fiyat bilgisi olan varmı acaba
    selam
    gel istersen şahin motor var osmaniyede honda servisi.ayrıca michelin lastik bayi. arkaya 130luk michelin pilot sport tak. yada gel benim motordaki lastiğe bak sanada alalım.serviste yaptırmana gerek yok.buji al birde yağını değiş tamam. istersen birde subap ayarı yaptır. servise gidersen 150 lirayı gözden çıkar.lastikte 200 küsür lira. telefon aç şahin motora fiyat sor bakımı hakkında.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam
    gel istersen şahin motor var osmaniyede honda servisi.ayrıca michelin lastik bayi. arkaya 130luk michelin pilot sport tak. yada gel benim motordaki lastiğe bak sanada alalım.serviste yaptırmana gerek yok.buji al birde yağını değiş tamam. istersen birde subap ayarı yaptır. servise gidersen 150 lirayı gözden çıkar.lastikte 200 küsür lira. telefon aç şahin motora fiyat sor bakımı hakkında.
    mrb benim motoru aldığım kişi zaten bakımını yaptırmış ben adanadan aldım motoru honda servisine gittim motor sağlıklı sadece bi sibop ayarı yaptır yeter dedi bana yağı bujisi falan değişmiş hava ve yağ filtrelerini kontrol ettirecem

Alıntı oykucafe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mrb benim motoru aldığım kişi zaten bakımını yaptırmış ben adanadan aldım motoru honda servisine gittim motor sağlıklı sadece bi sibop ayarı yaptır yeter dedi bana yağı bujisi falan değişmiş hava ve yağ filtrelerini kontrol ettirecem
    olur serviste yağını değişirsin. değişimen iyi olur risk almazsın. yağı değişirken yağ filtresi de değişir. hava filtresini temizletsen de olur. ister serviste yaptır ister tamircide.

Motosikleti
    osmaniyeli gereken bilgiyi fazlasıyla vermiş

47. sayfa BirinciBirinci ... 374546474849 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler