aradığımız herşeyi bulabilirmiyiz bu sitede abi...........
aradığımız herşeyi bulabilirmiyiz bu sitede abi...........
resıtte herseyı bulabılırsınız buna emın olunn slm reso nasılsın be
:pr:içimdekı sokaklardayım yanlız gezer hayallerım gelde bıtsın bu özlemın soyle sevdıgını yar ben öleyım:cat:
Arkadaşlar merhabalar. Ceyhan gezisine katılmayı çok istememe rağmen, hava yağışlı gibiydi, herhalde olmaz diyerek katılmayıp, onun yerine Dört tekerle Adana'da bulunan annemin yanına gittim. Serkan'ın yolladığı resimlere bakılırsa oldukça iyi geçmiş, içim gitti doğrusu.
Bu arada, arkadaşlar 1992 yılında satmış olduğum 01 H 3708 plakalı koyu mavi MZ 251 motoru arıyorum. Vergilerini ben ödüyorum. Sefasını başkası sürüyor. Bulunduğunuz yerde bu motoru gören olursa bana bir özelden mesaj atsın nolur. Aslında forum ana sayfada aranan motorlarla ilgili bir ana başlık açılsa iyi olur. Bu isteğimi yönetimden birine bildirdim. Umarım herkesin maduriyet yaşadığı bu konuda yardımcı olurlar. Bu konu da nerden çıktı derseniz: Bu gün Reyhanlı'da önümden bir motor gidiyordu. Plakası 01 H 1928 eski model bir honda cg. Plakayı görünce içim sızladı. Belki de bunun sahibi de aynı benim gibi heryerde motorunu arıyor ve bulamıyordu. Vergi ve cezalarını sahibi ödüyor, sefasını ise bu vatandaşlar sürüyorları Selamlar
[COLOR="Blue"][FONT="Verdana"][SIZE="1"][I]Delikanlılığın kitabını yazdım ama basacak matbaacıyı bulamadım:wiinkk: [/I][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE="1"][FONT="Tahoma"][COLOR="Blue"][I]C.SÜĞÜRTİN__[/I][/COLOR][/FONT][/SIZE]
O PLAKAYI GÖRDÜGÜM YERDE BAĞLARIM ABİ MOTORU EMİN OL gözlerim seni aradı ama gelmemiştin. ya adanaya geldinde insan gecerken bi ugrar yaww
Kardeşim uğramayı çok isterdim ama, şartlar müsait değildi. Şöyle ki:Giderken Dörtyol'da bulunan kızkardeşimi, Osmaniye'de bulunan abimi de alıp Adanaya birlikte gittik, orada ailece hep birlikte olduk. Dönüşte de aynı şekilde aldığım kişileri evlerine bırakmak durumundaydım. Ferdi hareket edemediğim için uğrayamadım. Yoksa sizleri görmeden geçip gitmek benim kabul edemeyeceğim bir iş. Ben öyle çılgınım ki, İstanbul'a giderken yol üstü diye Kayseri'ye uğramayı düşünecek biriyim. Anlıyorsun değil mi ne demek istediğimi
[COLOR="Blue"][FONT="Verdana"][SIZE="1"][I]Delikanlılığın kitabını yazdım ama basacak matbaacıyı bulamadım:wiinkk: [/I][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE="1"][FONT="Tahoma"][COLOR="Blue"][I]C.SÜĞÜRTİN__[/I][/COLOR][/FONT][/SIZE]
selam arkadaşlar yarın ümmet perkitan la beraber kadirliye geleceğiz
arkadaşları ziyaret edeceğiz sonrasında osmaniye ye geçeceğiz bize eşlik edecekler veya davet edecekler nerede buluşalım sizlerden haber bekliyorum selamlar
@airman (ahmet abi)sizin yer nerede özelden adres atarsanız memnun olurum
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Herkese Selam Olsun Kazasız Belasız Iy Günlerrrrr
Selamlar Osmaniye MT !
Hayırlı olsun diyelim biraz geç kaldık ama Ben de Osmaniyeliyim.
ben yoktum adanadaydım fakat yusuflarla görüşmüşler ümmet abiler. resimleri bekliyoruz
arkadaşlar selam berke barajı hakkına ne dersiniz o taraflara gelmeyi düşünüyoruz hepberaber bir gezi yapsak ancak yol nasıl kaç km her motor gidebilirmi şayet bu konuda yardımcı olur iseniz hep beraber güzel bir haftasonu geçirebiliriz ayrıca bilgi verecek arkadaş adana topiğine yazarsa katılım yapacaklar oradan incelerler selamlar saygılar görşmek üzere
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Selam Arkadaslar Coktandır Giremıyordum Dedım Bi Selam Vereyım Kazasız Belasız Bol Bol Gezili Iyi Günlerrr
selamlar arkadaslar.... bu hafta bişeyler yapalım yine
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
Selam Selam Selam Ya ArkAdaslar Ne Oldu Yaaa Kımseden Ses Cıkmaz Oldu Bı Andaaaaaaa...
abi herkes birbirini gün içinde en az 10 defa görüyor onun için buraya yazma geregi duymuyorlar)))
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)