selamlar ben açıklayım pazar günü otobanda akburak arkadaşımızla karşılaştık ben ve ailem arabadaydık akburak bizlere güzelbir tek teker gösterisi yaptı en yakın zamanda görüşmek dileğiyle
http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...ml#post1064799
selam konu ile ilgili katılımızı bekliyoruz
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
yaw neye korkuyorsunuz ben bindim walla gene olsa gene binerim iki yusuf yusuf derseniz olay halloluyo ,fakat adam bidaha bindirmem dedi napacaz< dur bakiim döğüş kavga gene ikna ederim heralde adam iyi bu işte wallaa ama bu iş sadece ön dikmeyle olmuyor tekteker dediğimiz olay öntekeri havaya dikmeyle olmuyor, birazda arka tekeri dikmeye calış heheheee hadi bakalım al sana konu:D:D
aslm dayi yok yaaaa unutmak mı yoo ben seni unutmayı unutmusum yaw seni unutamayız ama işte işler yoğun yaww uğrasıyorz dayiii senide bi an once aramızda bekliyoruzzzz olarmııııı haaaaa bu aradaaa ressammm len latif abiye gaz verme senide gorelım tutturrdun bi cross gidiyon senide hünerini görmedik halaaaaaaaaaa
Arkadaşlar Ceyhandaki arkadaşlarımızın organize etmiş olduğu trafik haftası etkinliğinden haberdar olmayan varmı, eğer varsa konuya ilişkin lin aşağıdadır. Biz KADİRLİ MT olarak, tam kadro ordayız.
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...-ediyoruz.html
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
ewet arkadaslar bu hafta ceyhandayız allah izin verirse
bizde ceyhandayız hatta ben gecen haftadan hazırlandım petrolden bensin aldımmmm ressamı araddım nerdesın diye adam bana yataktayım dediiiii ben yanlış anlamışım tarihii iyiki aramışım yoksa ceyhan yollarında günümüz gececekti ama bu haftaaa bizde ceyhandayyızzzzz hepinize sağlıkmı mutlu kazasız belasız iyi günler
akıllısın işte olm. adam bi bakar tarihe
Arkadaşlar Kadirli Ekibi Ceyhandaki proğram için her zamanki buluşma yerinde (petrolde) saat 9 da toplanıp, 9:30 da hareket edecektir. Saat 10:30 da çukurköprü de, kozandan gelecek olan arkadaşlarla buluşup,ceyhana kozan ekibiyle birlikte geçeceğiz. Bilginize...
Reşit nerelerdesin reşiiiit. Şu şahin tepesindeki yokuştan çıkma isteği beni durdurmaz oldu, ne dersin mesai çıkışı oraya bir gidelimmi? Ondan sonrada sırada mehmetli deki yeni açılmış orman yolu var.
yeni sitemiz hayırlı olsun www.akburak.net
akburak.net
motosiklet motor markaları geziler etkinler herşey var ne ararsan
akburak.net
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)