kardeşime günaydın
bu hafta sonu nerdesin
biz dün akşam gene toplandık hafta sonu için kısa mesafeli bol sulu bir gezi bizleri bekliyor senin de yanımızda olmanı isteriz yaz bitiyor kaçırma bu fırsatı
seni son kez tumanınla görüntüleyelim
ne dersin
kardeşime günaydın
bu hafta sonu nerdesin
biz dün akşam gene toplandık hafta sonu için kısa mesafeli bol sulu bir gezi bizleri bekliyor senin de yanımızda olmanı isteriz yaz bitiyor kaçırma bu fırsatı
seni son kez tumanınla görüntüleyelim
ne dersin
Günaydın osmaniye MT
bana dua eden herkese teşekkürlerimi bildiriyorum , Allah sizede motor üstünde bile yemek yapıp, börekler, mantılar açan birer hatun nasip etsin (olmayanlara tabii)amin
[SIZE="2"][COLOR="RoyalBlue"][I][B]Alış, tahammül et, inan, asla geri dönme...[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
osmaniye mt ya sevğiler biz osmaniye ye temmuzda geldik yeni açılan turkuaz marketin açılışına sizleride bekleriz adana çmsk ya
kardeşim bu hafta kamp yok yazlığa gidilecek,
biz cumartesi badmadle yola çıkacağız yola
pazar günü de arkadan da diğer arkadaşlar gelecek,
pazar günü mangal partisini vereceğiz daha sonra da havuz deniz faslı vs
domino oynamayı bilmiyorsan öğren hafta sonu bol gırgırlı olacak
GÜNAYDIIIIIN
günaydın çukurova
günaydın memleketimin motor sevdalıları
günaydın güneyin yolları
GÜNAYDIN OSMANİYE MT
[SIZE="2"][COLOR="RoyalBlue"][I][B]Alış, tahammül et, inan, asla geri dönme...[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
günaydınnn
herkes uyuyor halen
bizse sabah 6*30'da kalkıp hazırlanıp işe geliyoruz.
allahtan sabah sabah motor sürüyoruz da biraz mutlu oluyoruz.
uyanın bugün haftanın son günü akşamdan yol bizleri bekler
uyanınnn
slm millet nasılsınız bugün... 6*30 da ne işim var yaw daha tavuklar uyanmadan heheheeee ula benide kaldırıyordunuz sabahın köründe ehuehuehee bn daha yeni kalktım 11de
eeeeee yurdum insanı bedava okuyosunuz
Uzun süre siteye girip bakamadım cevabım onun için biraz geç oldu.
Haftaya yanınızdayım GEZİ DÜZENLEYELİM tabiki ben oraya gelirimde gezi olmazmı.
ARKADAŞLAR HAFTAYA HERKES GEZİYE DAVETLİDİRLER. GELMEYENLER VE KATILMAYANLAR . ÇMSK DA KURULACAK MAHKEME TARAFINDAN YARGILANACAKTIR. benden söylemesi ( sonra demediydi demeyin )
Honda the Best
CBR 1100 XX
arkadaşlar haftaya canımız, abimiz müslüm baba memleketi olan Antep "e intikal edecek Allah nasip ederse dönüşte Osmaniye"ye uğrayacak ,artık mesajımı alanlara bildiriyorum
kardeşimm yahu seni özledik be.
akşama bekliyoruz kandır emreyi de gel
tek kelime mükemmeldi
ooooo osmaniye mt günaydın ,
nerelrdesin gürkan yoksa demir atı yüklendin de yol mu yapıyon
hiç sorma cumartesi aksam yola cıktım önce adanaya gittim oradan emreyi de alıp saat gece 12 gibi mersine geçtik mersin den de tömük'e bir petrolun önünde ciks33 le badmad i bekledik bir saat kadar aksam badmed de kaldık sabh kalkınca kahvaltı ve ardından havuz sefası vs....
daha bugun geldim kadirliye... çok güzel geçti ama bu gezi.mersin grubuna buradan tektek teşekkür ediyorm.herşey mükemmeldi. alperin dogum gununu hatırlamasamda cok güzel olmuş
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)