ahmet geç okudum ya yazıyı. burayada gel bekleriz
ahmet geç okudum ya yazıyı. burayada gel bekleriz
Arakdaslar 6 Nisan Pazar Günü Erzin - Içmelere Gezi Düzenliyecegiz Buyrun Hepinizi Beklerımmm Aeo Lun
Arkadaslar 6 Nisan Pazar Günü Yapacagımız Gezi Bi Olaydan Dolayı 13 Nisan Pazar Gününe Ertelenmiştir Haberirniz Olsun Kazasız Belasız Iyi Günlerrr
Selam Mıleet Hayırdır Yaa Kımse Uğramaz Oldu Buralaraaaaa
ok abi anladım tabiki eklerımm
mersinden sımsıcak selamlar kardeşlerim. ama buralar bayağı sessizleşmiş. hayırdır?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Sen Yoksun Uzun Zamandır Ugramadında Ondan
yok yok arkadas haklı ne zmandır kımse gelmıyordu
13 NİSAN 2008 OSMANİYE HONDA CBF 150 'LERKONUSUYOR
MAKINEDE Bİ KESME OLMASA MAKINA YOLA SIĞMAYACAK AH Bİ KESİCİ İPTAL OLSA NE VARR .....
CELALETTİN ABİ MAŞALLAHIN VAR ARKANDA 85 KG BİRİSİ VAR AKLINDA
OLSUN =))=))
GRUP OLARAK GEZMENIN TADI SÜPER OLUYOR .......
MAŞALAH KEYFİMİZDE YERİNDEYDİ..
ABİ MOTORUNUZ NERDE Bİ FOTOGRAF CEKTIRMEK ISTIYORUMDA........
GÜZEL OSMANİYE'MİZDEN GÜZEL Bİ GÖRÜNTÜ...
HEPİNİZE COK TEŞEKKÜR EDERİM KAZASIZ BELASIZ İYİ GÜNLER ..........
güzel gezi olmuş ellerinize sağlık
güzel gezmişsiniz serkanım, motorlarınıza sağlık
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Arkadaşlar çok güzel bir gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler. Reşit elindeki sigarayı görmediğimi sanma !... Onun hesabını sorcam sana. Bu arada bir konuya da açıklık getirmek istiyorum. Reşit sizin bu hafta sonu yapcanız bu proğramdan bahsetmişti ve geçen haftadan konuşmuştuk, zorkuna gidilecekti ama arkadaşlar havanın henüz yeterince ısınmadığını ve üşüyeceklerini söylediler, çoğunluk öyle söyleyince bizde uymak zorunda kaldık. Bu durumdan dolayı çok özür diliyorum. Umarım ilerleyen zamanlarda daha güzel bir ortamda bir araya geliriz. Herkese selam.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
inş yusuf abim herzman basımızın üstünde yeriniz var herzman beklerız tabiki ne yapalım sağlık olsun her işte bi hayırr vardır derler ben ona inandım onun için kader kısmet hepinize selam olsun bi daha gezilere inşş...
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...im-gezisi.html
gelmek isteyenler buyursun
aannaamm nerde bu osmaniye mt
bi de senden baska kimse gelmesmiş gesiye sallamazlarmış bizim gezimizi wallaa küserim osmaniye yee
sen kal aşk ben giderim buralardan
slm latıf abı bu gezınızde mersının nerelererını gezmeyı planlıyorsunuz acaba ben su anda mersındeyım sızınle beraber gezmek cok ısterdım ama nerde ne zaman buluncanız konusunda bı fıkrım yok o yuzden rahatsız edıyorum sayet o gune daır bı aksılık cıkmazsa sızınle yuzyuze tanısmak ısterım ıyı geceler abı saygılar HANEDAN
abi nereye gidilecek hiç bilmiyorum mersinli markadaşlarla tanışırız dedik bizi kabul etmediler ne olacak bilmiyorum bende
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)