selam tüm osmaniye mt ressam kardeşim cevabını aldım biliyorum ben yoktum ama aradaki farkı kapatacam hergün yazıyorum artık sevgiyle kalın
selam tüm osmaniye mt ressam kardeşim cevabını aldım biliyorum ben yoktum ama aradaki farkı kapatacam hergün yazıyorum artık sevgiyle kalın
otomobili sevmiyorum çünki fazla güvenli
tamam kardeşim benim opüyorum seni by
ya arkadaslar bu haftaki geziye katılamadım neler yaptınız hele bi anlatın bakimm
degerli arkadaşlar:
07 Mart 2008 cuma günü 09:00'da Kadirli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü ve turp festivali nedeniyle KAMOK Kadirli motosiklet kulübü olarak Kadirli belediyesinin daveti üzerine kortej geçidine motorlarımızla katılacağız.
Geniş bilgi için Yusuf kardeşimizi arayabilirsiniz.
Bayraklarımız unutmayalım.
esen kalınız.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
Bilgi için teşekkürler Ahmet abi, elinize sağlık. Cuma günü saat 9 da kulüp binasında görüşmek üzere.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
kortej mükemmeldi yine estirdik kadirliyi.katılan herkese cok teşekkür ediyorum
resim yokmu hocam .nasıl estiğinizi bizde görseydik iyi olmazmıydı
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Selam Arkadaslarr Iyi Gcler Yaa Reşit Yaaa Sen Beni Görmesen Iyi Olcakk Yaa Vurursun Murursun Dayii Kus Bakma Gerckten özür Dilerim Ustamız Hasta Oldu Yataktaydı Ben Tektım Gelemedım Senın Canın Sağolsun ölümüne Gangayıkk
hiç öle bahane olmaz seloo sen söz vermiştin bu bir... ikinci olarakta adam felemiyoruz diye bir haber eder en kötü şartta e-mail atar gözüme görükme yani
est. en azından haber etseydin sorun olmazdı.neyse sorun değil bende öptüm
selam arkdaslar iyi akşamlarr nisan ayının ilk pazar günü 6 nisan pazar günü ERZİN -İÇMELER MEVKINE GEZİ DÜZENLEYECEZ BUYRUN GELİNNNN
inşallah selocan bakalım hele bir duruma
ok dayi gelmeye calışın bende işte latif abinin yanına bi gideyım ne yapalımdiye
selam arkadaşlar yarın osmaniye üzerinden antebe geçeceğim 10:00 gibi bana çay ısmarlayack birilerini arıyorum (airman)ahmet abi galiba kadirlide yoluma ters düşüyor osmaniyeye selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)