erencim sizin hakkınızı ödesemem walla cok özledim sizleride insallah hava düzelirse gelecem. gardas gecen yıl kısın geldigimde romatizma oldum hala cekiyorum walla daha gelmem sogukta:D:D:D:d siz gelin buraya mustafa ile yunus gelecek oldular onlarla konus hep beraber gelin sene
sen gecen haftaaaki gezi resimlerine bakmadın sanırım hayabusa vardı aramızda vede hiç zorlanmadı yollar temiz.bu pazar kaynargöze gidecegiz sende gelebilirsin istersen
ferhat kardes bekleriz ben kaynargözden bahsettim serkana sizde katılın bize
adana gurubuda kozana geliyormuş reşit haber verin bana racinglerle basak orayı
selam iyi gcler gezi koordinatları degismiss ıns gelceeeeeeeeeeeeemmmmm hayırlı ve kazasız belasız iy günler
slm resıt abı bu haftakı gezınız aldıgım duyumlara gore cok guzel olmus bende aranızda bulunmak ısterdım ama malum ısler bu hafta sonu osmanıyeyede gıdemedım bı dahakı sefere sızınle beraber olmanın temennısıyle Allaha
emanet kendıne dıkkat et HANEDAN
slm serkan kardes hayırdır ayran da ıcmedık beraber ama ayrı dustuk gıbı gorunuyor ses soluk yok neyse kıbHANEDAN
arkadaslar dün kozan gezisi cok güzeldi yolculugumuzda cok iyi ve rahat gectı bu gezide emegi gecen bütün arkadaslara gönülden tsk. edrım coktandır tanısmak kısmet olmuyordu kısmet bu geziyeymiş hepinizdden cok memnun kaldık ve ins. baska baska gezilerde gosrusmek umuduyla. Eger gezisinizde herhangi bir hata yaptıysak cok cok özür dileriz boynumuz kıldan incedir kazasız belasız iyi bir geziydi (bazı aksaklıklar dısında).neyse arkadaslar allaha emanet olun kazasız belasız iyi günler ve nice nice gezilere hosca ve dostca kalın
cok tesekkur edrım İSHAK abı sızın gıbı ınsanların arasında bulunmak cok guzel ınsallah bı gun yuz yuze gorusme fırsatımız olur HANEDAN
ınsallah kardes temennımız
Guzel olmama gıbı bı sansı yoktur emınım abı sızın gıbı guzel ınsanlar olduktan sonra HANEDAN
7 martta kesin buradasınız iş güç karı kız bilmem ne anlamam vallaa.serkan anlatır ne için oldugunu oke
hee yaaa ıshak abimin sarı civcivi süperdii hele sonradan geldi motor varyaa tamam bittiimmm sende gormeliydin varyaaaaa
arkadaslar dün kozan gezisi cok güzeldi yolculugumuzda cok iyi ve rahat gectı bu gezide emegi gecen bütün arkadaslara gönülden tsk. edrım coktandır tanısmak kısmet olmuyordu kısmet bu geziyeymiş hepinizdden cok memnun kaldık ve ins. baska baska gezilerde gosrusmek umuduyla. Eger gezisinizde herhangi bir hata yaptıysak cok cok özür dileriz boynumuz kıldan incedir kazasız belasız iyi bir geziydi (bazı aksaklıklar dısında).neyse arkadaslar allaha emanet olun kazasız belasız iyi günler ve nice nice gezilere hosca ve dostca kalın
tüm osmaniye mt ye günaydın vay ressamım mesaiye kalmışsın kardeşim neyse osmaniye mt yi de bekleriz bigün herkese selamlar
otomobili sevmiyorum çünki fazla güvenli
[QUOTE=seloyamaha80;971698]hee yaaa ıshak abimin sarı civcivi süperdii hele sonradan geldi motor varyaa tamam bittiimmm sende gormeliydin varyaaaaa
ınsallah en kısa zamanda gorebılmek umıdıyle serkan kardes hem makınayı hem ıshak abılerı kendıne ıyı bak ırtıbatı koparma HANEDAN
slm abı nasılsın msn de de gorusemez olduk keeway nasıl abı HANEDAN
hanedann aloooooooooooooo buhafta bekliyoz seni haaaaaaaaaaaaaaaa alüüüü arkadaslr kozan gezi resımlerıni gazeteye verdim ve yerel gazetelerde zman ve çeşitli gazetelerde cıkacak haberiniz olsunn...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)