bu hafta adanaya ne dersiniz beyler ben gidiyorum gelmek isteyeni beklerim reşit baban nasıl oldu
bu hafta adanaya ne dersiniz beyler ben gidiyorum gelmek isteyeni beklerim reşit baban nasıl oldu
abi yeni geldim ewe babamı getirdik katılamadım o yüzden kimseye:(
bu pazarki gezi cok hoştu. sitede olmadıgımıza bakmayın boş durmuyoruz:D:D:D
selam arkadalsrrr ıyı gcler ıyı gunlerr resıt yaaa benım motorum daha olmadı yaaa anasını satayımm markalı motorun olsundaa parca bulama oyle dursun yaaaa ama ıns yaza yazaa arakdaslr yazın hepınızı beklıyorum canıma tak dedı yaaa yaaaa motorummm yatıyorrrrr
selam iyi gunler arkadalsrrrr evttt bu gün motorumu aldım ancak arkadaslr 3 ay süren bi sürecte motorumu şimdi aldımm arkadaslar siz sinz olun bence osmaniye honda bayinee gitmeyin işçilk sıfırr sıfırr 3 ay da adaha yeni aldım motorumu 2 plastikk yaaa
allah yardım etsin kardes bazılarıda honda honda diye birhoş holdu ahanda hondaa işte:D:D:D:D
Hay ağzına sağlık Reşo ağam, eyi demişsin valla. Tamam fonda kötü motor değil ama bazı arkadaşlar fonda dışındaki bütün markaların işe yaramaz olduğunu ve bütün motor tarzlarında fondanın en iyi olduğunu iddia ediyor. Peki baba soruyorum size bu fonda madem bu kadar iyi bir marka sokaktaki çocuklar bizim yamaha ya yanlarından geçtiğimizde neden ısrarla"oouuuvvvv kavazakiyi gördünmü lan" diyorlar. Bunca çocuğun elbet bir bildiği var, hepsi kavazaki diyor, savaşta onca çabasana rağmen bir çocuğa, yapılan onca deneme sonucunda sadece fonda dedirtebildi. he he
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
http://groups.google.com.tr/group/kamok?hl=tr
günaydın arkadaşlar yukarıdaki kısayol KAMOK Kadirli Motosiklet Kulübü grubumuzun haberleşme yeridir. deneme yayınlarına başlamıştır.
Kendinizi eklemeyi unutmayınız.
Kamok Yönetim.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
heheheee adem abi yemin olsun cok güldüm yaa. Eski bir hondacı olarak el attın konuya walla honda deyince bir bizim saavas birde sen geliyorsun aklıma
valla hiç demeyın yaaa honda oldumu fondaa yaa allah yardım etsın celalettın abii birazda ha içine düş abii sattın kız gibi cbf 500ü ahada sende bende boyle uğrasıyok beni yamahanın senide cbf500 ahı tuttu abiii yaffff
yaa bizim bi servis abii allah düşman basına vermesın gümrük bekle şünü bekle bunu bekle sadece bir vidayı bilem far ayar vidasını bilem bana 10 ytlye verdilerr yafff nasıl biyr aman allaahımm
Valla kardeş, ben sana dediydim, buna rağmen sen sattın o güzelim YBR yi. Bana kimse cbf 500'ün ahının tutacağını söylemediği için sattım ve şimdi sürünüyorum bu kağnıyla 1980 model pikabı bile sollayamıyorum anasını satiiim.valla hiç demeyın yaaa honda oldumu fondaa yaa allah yardım etsın celalettın abii birazda ha içine düş abii sattın kız gibi cbf 500ü ahada sende bende boyle uğrasıyok beni yamahanın senide cbf500 ahı tuttu abiii yaffff
[COLOR="Blue"][FONT="Verdana"][SIZE="1"][I]Delikanlılığın kitabını yazdım ama basacak matbaacıyı bulamadım:wiinkk: [/I][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE="1"][FONT="Tahoma"][COLOR="Blue"][I]C.SÜĞÜRTİN__[/I][/COLOR][/FONT][/SIZE]
geçmiş olsun kardeş nasıl oldu,nerede oldu servistenmi çaldılar.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
yaaa evın onunden aldılar insan dışı mahluklar inş.buluncak.ruhsat ehliyet felan hep içindeydıı..
27.01.2008 Pazargünü 11:00'da Kadirli Yolu Otoban Girişinde Toplanıyoruz
hayırlısı olsun bidahakine
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)