Ben teşekkür ederim ressam_01,keşke anahtarlıklar yetseydi ya da daha fazla gönderme imkanım olsaydı.Üzüldüm yetmemesine,kusura bakmayın...
Tüm Osmaniye MT li dostlara selamlar.
Ben teşekkür ederim ressam_01,keşke anahtarlıklar yetseydi ya da daha fazla gönderme imkanım olsaydı.Üzüldüm yetmemesine,kusura bakmayın...
Tüm Osmaniye MT li dostlara selamlar.
Sevgili FORRAP
İlgilerine çok teşekkürler.Kargo için herhangi bir ücret ödemedim.Tüm arkadaşlarım adına selamlar.Bu arada Gaziemir benim İzmirde ilk göz ağrım mesleğe orada başladım,Eskişehir,Malatya;Ankara,çiğliden emekli oldum.görüşmek ümidiyle.
Merhaba bambu
babayurduna bekleriz.
Kadirliden selamlar.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
Mesleğe derken havacılıktan bahsediyorsun sanırım..
Bende aslında bir uçuş tutkunuyum,pilot olmayı da çok istiyorum ama şartlar maalesef ki el vermiyor.
Sadece tepemden geçen uçaklara bakmakla(bizim buradan oldukça yakın geçiyor,tam pistin hizasındayız) ya da uçaklarla yolculuk yapmakla yetiniyorum..
Neyse,herşeyin hayırlısı..
Görüşmek üzere,selamlar herkese.
Ahmet Abi , kafamı iyice karıştırdınız alacağınız olsun. tabi altında bmw , kafan rahat. biz ne yapacaz bilmiyorum. hayabusayla yatıp bmw ile kalkıyoruz...
Gökhan abi sensin sanırım bu.Abi senin cüssene(mşllh)1300 den aşşası gitmez.ama hangi yolda bineceksin oda tartışma konusu.sen benim motordan alşaka bi yana siyah bir haya'nın üstünde görmek isteriz seni.Bu ara bize anahtarlık ve çıkartmaları gönderen moderatör abi(mize)lerimize teşekkür ederiz.
motor sürerken hepimiz birer yumurtayız.karşıyada çarpsak biz kırılırız bizede çarpsalar biz kırılırız...(Hiç bir motorcu bir motorcuyu kaybetmeyi istemez)
slm osmaniye mt nasılsınız ya ben bir şey sorucam geçen osmaniyeden geçerken bir derbi gpr r 125 mi gördüm banamı öyle geldi osmaniyede varmı o motordan bilgisi olan varsa özelden mesaj atarsa sevinirim şimdiden teşekkürler
reşit abi öncelikle başın saolsun.babanada acil şifalar.geçen yıl foruma çok takılırdım ama evdeki bağlantı iptal olduktan sonra fazla takılmaz oldum.şu sıralar yine bağımlılık yapmaya başladı bu forum bana:D ama fazla takılmamam lazım çünkü bu sene öss var.öss yi kazanırsam bi tane hyosung gt 250r sözü var abimin. hele bi hyosungumu alim ozaman foruma daha sık uğrarım.
valla benim bildiğim kadarı ile derbi 125 r yok osmaniyede.sen benzetmiş olmayasın.
tüm Osmaniye'li ve Kadirli'li motorsever dostlarımın,arkadaşlarımın yeni yıllarını kutlar,2008'in hepinize sağlık,huzur ve gönlünüzdeki motorları getirmesini dilerim.sevgilerimle.
yok be semtuluce kardes benzetmedım ta kendısıydı ama bayagı zaman oldu yazın sonuna dogru dordum kırmızı idi emin ol benzetilecek motor degil neyse yınede sağolasınız kendinize iyi bakın
selam arkadaslar ıyı gcler nasılsıınız allah kaza bela vermesın herzman ınt gıremıyorum özledim yaa su yaz bi gelseydiii
Yeni başlayacak yılın kazasız,belasız,saglık ve sıhhat içinde ailenizle birlikte mutluluklar getirmesini,Vatanımıza,milletimize hayırlara vesile olmasını dilerim.
bunda kafa karışacak birşey yok birgün herkes Enduro-Touring binecek sen yol yakınken al derim.
selam seloyamaha hayırlı yıllar sanada bekliyoruz.
Selam bora hocam bilmukabele kadirliden selamlar,emanetiniz yolladım,
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2008 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Neşe dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle.
Kahramanmaraş MT
Tüm osmanıyeli arkadaşlarimin yeni yılını kutlar saglik ve başarilar dilerim
GAZİANTEP MT
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Tüm Osmaniye MT li arkadaşların yeni yılları kutlu olsun..
Yeni yılın size istediğiniz herşeyi getirmesi dileğiyle,hep beraber nice yıllara...
MT Osmaniye ailesinin yeni yılını kutlar, sağlık,mutluluk ve bol kazançlı olmasını allahtan dilerim.
selamlar
Özer
Tüm MT Osmaniye ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..
.
Saygılar...
========= muratgergerli=======
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Tüm Mt Nin Ve Osmniyenin Yeni Yılı Kutlu Olsun Herkese Iyi Yıllar
A:S: kardes senide bekleriz buralara gel buyur misafirimiz ol.
olsun be kardes bunu bile düşünmeniz cok güzeldi saygılar
dostum seni merak ediyordum bende nerelere kayboldu bu cocuk die. arda takıl be unutturma kendini
abicim teşekkürler... dualarımız bu yönde hep
furkan,aydemir,forrap,özer,murat abi,akburak sizlerede ayrı ayrı teşekkür ediyor hayırlı yıllar diliyorm saygılar ve sevgilerle
herkesin yeni yılı kutlu olsun yeni yıl herkeze mutluluk ve huzur getirsin inş
Adana MT
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)