kardeşime selamlar,
herşey yüreğinin güzelliğince olsun.
en kısa zamanda mersine bekliyorum. zaten ben sana dedim bu hafat sonu sen gelemezsen ben bu sene mutlak seni ziyarete geleceğim
nü çalışma yapacağız
ressam_01 kadirli dedinde yüreğim pır pır etti.bi buluşma ayarlayalımda antalyadan bizde gelelim akdeniz motorsikletlileri olarak kaynaşalım.
toros iyi günler diler
kardes allah izin verirse birara düzenleyecegiz bunun için ugrasıyorum mersin mt den arkadaslara da söyledim eger onlarda tamam derlerse onlarıda misafir edecem bu arada sizide bekleriz memnun olurum gelirseniz.eger mersinde gelirse sana haber ederim buradan ok k.i.b.
inci sen ne işle meşgulsün istanbulda belki senden once biz geliriz sana bu sene resim sergilerimiz olacak ist.da
arkadaslar nedır bu borekler mantılar ya ınsanın karnını acıktırıyorsunuz eeee kadım mototcu olun ca baska ne konusulur ınsallah bırgun istanbul yada osmanıye falan bulusuruz da ıyı bı zıyafet cekerız
vala mustafa kardeş ya zaten en büyük problemim yemek ne yapalım yokki mt mersinde bir bayan bize yemek yapacak ben de onum motorunu yıkardım ama yokki ressam kardeşime sevgiler en kısa zamanda tekrar görüşelim
günaydın osmaniyeeee mt
[SIZE="2"][COLOR="RoyalBlue"][I][B]Alış, tahammül et, inan, asla geri dönme...[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
gunydın inci hanım nasılsınız hosgeldınız bugun de
erencim insallah siz gelin buseferde buralara olmasmı?
ressam titresimi nasil hallettin amcaolu
msn e girsene bi
valla ıyı olur eren kardes motorlarada atarız butun mazemelerı gezılerde ıyı olur aç kalma sorununu ortadan kaldırmıs oluruz bıde bulasıkcı bulmak lazım ya buna yok yok kalın ıyı bı fıkır dııl bu toplantıları faalan evınde yaparız artık bunlarıda yazdık ya gelecek olanda gelmez sımdı ya
Borçlarimizdan, ceza ve günahlarimizdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bagislayandir, unutmayalim.. Eller semaya kalkip, yürekler bir atinca bu gece, gözler sevinç yaslariyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualariniz kabul olsun!
selaaam osmaniye MT
nasılsınız ?
hepinizin kandili mübarek olsun (bana da dua edin, bir an önce chopper "uma kavuşayıım) :
hepinize SELAAAAAAAAAAAAAAAAAAM
[SIZE="2"][COLOR="RoyalBlue"][I][B]Alış, tahammül et, inan, asla geri dönme...[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
Allahım su günde bu güler yüzlü,arkadas sevdalısı,memleketinden uzakta memleket hasretiyle yanan bu güzel muhteşem insan inci hanımın bugun diledigi bütün dilekleri,duaları bütün yüceliğinle kabul et Yaaaarabbiiiiiiiiiiiii
sen bu kıza en kısa zamanda istediği motosikleti,istedigi kadar yüksek mertebeye ulasmasını,buralardan yakışıklı, karizmatik, huyu huyuna, suyu suyuna uyan birini bulup evlenmesini nasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipppeeylee guuuurrrrbaaaaaaaan oldugum Allahım
amin cümlemize.
not:tamamen ciddiyim.
toros iyi günler diler
bıze bı yyemekcı cıkmadımı hala yaaaaaaaaa motoru olan bı bayammmmm
osmanıylı
selam mustafa naber ya acele etme yavaş yavaş gurubumuz çogalacak böyle inci gibi bize börekler açaçak birileri olacaktır elbet yok olmassa ben sana börek te açarım sen rahat ol
mustafa taktın yemege gören de acından ölüyor bu çocuk diyecek len
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)