motor sürerken hepimiz birer yumurtayız.karşıyada çarpsak biz kırılırız bizede çarpsalar biz kırılırız...(Hiç bir motorcu bir motorcuyu kaybetmeyi istemez)
ne oldu beyler bu hafta ses çıkmadı osmaniye kadirli nerdesiniz pazar günü ne yaptınız arkadaşlar
şişşşşştttttt kimse yokmu nerdesiniz yav osmaniyeeeeeeeeeeeeeee
nasıl olsun koşturmaca hava bozuk bu günler yağmur yağıyor kabus olacak bu hafta sonu
Slm arkadaşlar. Ben aksam saat 7 gibi falan açıcam kulübü. Havalarda biraz serinledi bundan sonra çay daha da keyifli olur, aksam çayın suyunu koyup bekliyorum sizleri. Hava tahmin raporlarına bakılacak olursa pazar günü yağış olacak gibi gözüküyor ama öyle olmasa bile ben pazar günü Krosuma atlayıp Adana kros ekibinin kros gezisine katılcam inşallah. O yüzden bu hafta beni azad etmenizi rica ediyorum.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
lan o adamları tut ta benim yerime bi sövsene yüzlerine yaaa.adamlar yüzünden kepaze olduk millete
Abi şu pejo - mobiletlerin üzerine yatan ve bü tür şov yapan adamlar bizim yüz karamız. Bunların yüzünden herkes bizi kötü biliyor, kendimizi ifade edemiyoruz.
abi onlarıda su tarafa koy bole kasksız ksksız adam otobanın ortasında hareket ciziyordu gecen gene bole bişe vardıda. bıde ovune övüne konusuyor totoşlar
selamlar mıllet ıyı günlernasılsınız arkadaşlar yaa hermzan takıllamıyorum size özr dilerim arakdaşlar pejo konusuna gelince haklsınız adamalr varyaa camaşırları cıkarıyorlardı bi ara oyle yarış yapıyrlardıı yaa olmazki amaa
ArkadaŞlarr Motoruma SarhoŞ 2 KİŞİ Carptilarr Şu An Eksper Beklİyorumm Ama Arniza Katilmayii İple Cekİyorumm Kismett Aeo Lun Kazasiz Belasiz İyİ GÜnler
gecmiş olsn dostum yaa senin basın hiç dertten kurtulmazmı yaa git bir muska yazdır
dün akşam elimden geldigi kadar tasarladıgım chopper
beğenecekmisiniz bilmem ama???
S.a. arkadaşlar osmaniyeden sevgiler selamlar. çukurovanın burcu burcu fıstık kokan topraklarından kucak dolusu sevgiler.
kurtefe hoşgeldin
valla buralar turp kokmaya başladı
kadirliye bekleriz.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)