selam ben kadirlidenim bu etkinliklere katılmak isterim gezmeyi sosyal aktivileri severim ve katkıda bulunmayı da isterim ama motorum biraz dandik kadirli grubunda iyi motorlar vardı sorun olmaz umarım 110 luk ramzey maleseff
selam ben kadirlidenim bu etkinliklere katılmak isterim gezmeyi sosyal aktivileri severim ve katkıda bulunmayı da isterim ama motorum biraz dandik kadirli grubunda iyi motorlar vardı sorun olmaz umarım 110 luk ramzey maleseff
Selam ArkadaŞlarr SÜlemİŞ Gezİİsİ SÜper OlmuŞtur Tahmİnİm Ama Gelmeyİ Cok İstedİm DÜĞÜnÜm Vardi Gelemedİm En Kisa Zamanda Sİzİnle Bİrdaha Kİ Gezİde İnŞ BuluŞmak İstİyorim ArkadaŞŞlarr
Sülemiş Tepesi kısmının resimleri benden,
etkinliğe katılamadım ama motor sevdalılarını Sülemiş te yakaladım.
Onlara,
çok teşekkür ediyorum.
28 Ekim 2007 Pazar
Kadirli / Sülemiş Turistik Tesisleri
tegin.
28 ekim 2007 Pazar günü bizleri davetimize gelmekle onurlandıran,hoş vakit geçirmemizi saglayan,arkadaşlık bağlarımızı sağlamlastıran, Adana,Gaziantep,Şanlıurfa,Osmaniye,Mersin,Hatay'da n gelen tüm dostlarımıza Kadirli Motor Sporları Kulübü olarak teşekkür ederiz.
Organizasyondaki aksamalar için özürler dileriz.
Başka gezilerde buluşmak ümidiyle katılan katılamayan ama gönlü bizimle olan tüm dostlara kucak dolusu selamlar.
[IMG][/IMG]
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
Dönüş yolunda geçirdiğim küçük kaza haricinde herşey çok güzeldi yapımda emeği geçen bütün arkadaşlara sonsuz saygılar sevgiler
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Organizasyonda emeği geçen herkeze teşekkür ediyorum. Çok güzel bir gün oldu.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
kazamı geçirdin nerde ne zaman
evt biz müzeden erken ayrılmak zorunda kaldık çünkü içimizdeki adrenalini yükseltemedik dağ yollarında osmaniyeden otobana girip biraz sürat ve teker yaptık o güzel gezinin ardından iyi bir sonuç oldu sevgiler herkese emeği geçen tüm arkadalşlara teşekkürler sağolun uzun zamandan beri böyle bi buluşma olmamıştı .
Gaziantep MT olarak böyle bir organızasyonda bulunmaktan gurur duyduk emegi gecen tüm arkadaşlara başta airman (AHMET ABİ) yusuf_tb5cks(YUSUF) ressam(REŞİT) kardeşime teşekür ederim ufak defek aksamalara ragmen gercekten de güzel bir gundu böyle güzel etkinliklerde görüşmek üzere ...
akburak kardeş sanada teşekürler zahmet edip bizi gelip aldıgın için
TEŞEKÜRLER OSMANIYE KADİRLİ....
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Adana-Kadirli yolunda 150-160 ile yattığım bi virajda yattığım cizgide mucur olduğu farkettimm motoru biraz dikktim mucurun yanından geçmek için sonra tekrar yatırdım ama çok açığa almıştım motoru dönemedimm hızımıda kesmek mümkün değildi refuja çarptık artçımın ayağını iki üç kere refuja vurmasıyla geri içeri alabildim motoru sonuç itibariyle artçımın ayağı incidi onun haricinde bişey yokk motorda yatmadııı toparladık Allah Korudu ne yapıyormuşumm bilmediğim yollarda viraja yatmıyormuşumm
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
gerçekten gelmeyi çok istedim hatta mersinden mustafa yüksel arkadaşımızla beraber gelecektik..tek motor..ama benim motorun parçaları gelmedi (sağ amartisör arızalı değişecek) pazaertesi sipariş etmeme rağmen gelmedi...gelseydi bizde gelecektik..gerçekten güzel gezi olmuş..resimleri görünce dahada üzüldüm..neyse bidaki sefere artık...ama aklımda var osmaniye mutlaka gelecem o tarafa...önümüzdeki haftalarda...
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
herkese teşekkür eder motorlarına sağlık dilerim kalabalıkta irtibat kopuklukları olsada güzel bir geziydi
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
iso kardeş geçmiş olsun allah korumuş.buna şükür size bişe olmadıgına inan cok sevindim.ayrıca teşekkür ederim geldiğiniz için
çinli kardeşim salton teşekkür ederiz kardeş yine görüşürüz inşallah
abi senide bir geziye getirebildik yaa wallaa ölsemde gam yemem artık gelinlik kız gibisin valla naz naz nazz
abi iyiki geldin yaa cok sevindim beni kıramyıpta geldigin için sogol saygılarr
sagolun tekrardan görüşmek ümidiyle
aydemir dostum sizi misafir etmekten bizde gurur duydukve cok memnun olduk.kusurumuza bakmayın cok misafirimiz vardı hepsiyle ilgilenmemiz gerekti sizle pek ilgilenemedik affınıza sıgınırız.
yunuz kardeş gelmenizi cok istedim inşallah başka bir sefere ama bu kaçmazdı haberin olsun
arkadaslar herkese çok teşekkür ediyoruz herkesin ayaklarına tekerlerine saglık.inanın cok mutlu olduk bazı kopukluklar oldu ama oda bazı arkadaslarımızın kadirliye geç gelmeleri bizimde kadirliden geç çıkmamıza neden oldu.bundan dolayı uzaktan gelen arkadasların gece kalmadan tekrar dönmeleri gerekti.Eğer bi kusurumuz olduysada şimdiden affola.SAYGILAR VE SEVGİLER[/
selam arkadaşlar konuyu gezi yazılarında açtım artık resimleri bu topic'den paylaşabiliriz.
sevgilerle.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ram-vardi.html
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
ayshegül hoş geldin...hata yaparsa birde benim için patlat
yani harbiden tebrik ediyorum kadirlililer tenezzül edip bir cevap yazmadılar klüp nerdedir nasıl kayıt olunur kimler girebilir kimler çıkabili bir kaç sorumuz olacak yukarıda yazdık birşeyler ama pek sallayan yok gezi gezi gezi
ya önce bir büyüyün de sonra yine hep beraber gezelim kardeşim daha kalabalık olalım güzel işe yarar işler yapalım
EWEETTT kardesim atasoyy ilk önce şunu demek istiyorum.büyüyün demişssin kardeş hep beraber gezecek kadar varız zaten okebu bir.ikincisi ise inanıp inanmamakta özgürsün sana ben cevap yazdım ama az once yukarıya baktıgımda yoktu yani sanırım anladıgım kadarıyla sitede bir problem oldu san iletilmedi sayfaya yapışmamış.
olsun yinede tekrardan yazayım hoş geldin kardeeşim.görüşüp tanışmak üzere hoşçakal numaram 0544 687 9856 bu ararsan bizzat ben ilgilnecem senle oke saygılar ve sevgilerle
gezi resimlerini ekledim arkadaşlar
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ram-vardi.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)