abi teşekkür ederiz bu bilgi için merak ediyordum bende. bu arada resimler neden yok tu ben göremedim insan bi resim ekler be)))))))))))))
abi teşekkür ederiz bu bilgi için merak ediyordum bende. bu arada resimler neden yok tu ben göremedim insan bi resim ekler be)))))))))))))
Tüm Osmaniyeli Dosların Bayramı kutlu olsun nice Bayramlara.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
sagol kardeşim hoş geldin sizlerinde
Herkese merhabalar, yeniden iyi bayramlar.Linki koymanız çok yararlı olmuş Ahmet abi, ellerinize sağlık, ama ressamında belirttiği gibi fotoğraf yok, onuda yarın ben ekleyim inşallah. Bu arada cuma günü mesai bitiminde kaymakam beyi bir motorsiklet mağazasında motorsiklet bakarken yakaladım, sanırım virüs çok hızlı yayılmış, etkisini çok çabuk gösterdi. Hakikaten kaymakam bey motor bakıyor haberiniz olsun, çok yakın bir zamanda aramıza katılabilir.
tüm Gaziantep MT adına geçmiş ramazan bayramız kutlu olsun
tüm Kadirli motorcularına saygılar.
motor sürerken hepimiz birer yumurtayız.karşıyada çarpsak biz kırılırız bizede çarpsalar biz kırılırız...(Hiç bir motorcu bir motorcuyu kaybetmeyi istemez)
sanada saygılar kan kardesm istersen arada sırada ziyarat et bu sayfayı ya surada toplanamadık gitti yaa.
mt 27 tesekkur edriz
yaa kaymakam beyde bizden desene artık
19.10.2007 cuma günü akşam saat 7:30 da kulüp binasında (benim işyeri) toplanıyoruz.Evet kardeş, artık kaymakam beyde bizden. Ama perşembe günü beni ve dernekler şefini yanına çağırdı, bana yusuf sen dernek kuracaksın, bende sonuna kadar destek olcam dedi, dernekler şefinede bu derneğin kurulum aşamasında ne yapılması gerekiyorsa kendi elinle yapcaksın, bu derneği hızlı bir şekilde kuracaksınız dedi. Valla dernek kurma işi artık kaçınılmaz oldu.
arkadaşlar hatay yolunda şu saatler içinde feci bi motor kazası olmuş adam kötü şekilde can vermiş haberi olan varmı kimdir nedir ne değildir
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
walla kardeş ben duymadım .allah rahmet eylesin
21 ekim 2007 pazar günü gezi sezonunu açma amacıyla yaptığımız
KADİRLİ-Anavarza-Hemite-Kastabala-Karatepe Kültür ve doğa turu
gün boyu sürdü yorucu olmasına ragmen zevkli ve eğlenceliydi.
Katılan arkadaşlara Motor sürüş disiplinine uygun davrandıkları için teşekkür ediyorum. Katılamayanlar resimlerle yetinsin.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
resimlerin devamı var ama zaman yok
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
dünki geziye katılabilen ve katılmak isteyipte katılamayan arkadaşlara slmlar gerçekten yorucu ve zevkli bir gündü hernekadar hondacılar yolda kaldılarsada kazasız belasız bir sürüş olması çok sevindirici herkese selam motora devammmmmmmmmmmmmm
MT osmaniye-kadirli'ye davet
Tarih: 28 ekim 2007 - Pazar
Buluşma Yeri: Kadirli Sülemiş Tesisleri
Buluşma Saati: 09:30 Adana'dan ve Gaziantep'den gelecek arkadaşlar beklenecek.
Hareket Saati: 10:30
Gezi İçeriği: Dışarıdan gelen arkadaşlar ile sülemiş tesislerinde verilen moladan sonra. Karatepe milli park içerisinde bulunan su sporları merkezinde adanalı croscu arkadaşların gösterileri ve öğle yemeği (çökelekli,ıspanaklı saç böreği ve ayran)
karatepe açıkhava müzesi ören yeri gezisi.
Kastabala _hieropolis antik kenti gezisi.
hemite kalesi ve ceyhan ırmağı gezisi (yine cross parkuru var)
ve akşam olmadan otobandan misafirlerin yollanması.
kadirli :
Adana'ya 100 km.
Ceyhan'a 60km
Osmaniye'ye 40 km
Gaziantep'e 170 km
mesafede.
Davetimize tüm çevre il ve ilçelerden arkadaşlarımız davetlidir.
lütfen önceden Osmaniye grubuna veya asanteboglu@hotmail.com veya airman'a haber bırakınız.
race motorlar gidermi oraya giderse geliriz en az beş motor
her türlü motor gelebilir +5 kişi osmaniye eklenmiştir.
29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
walla gelmek istedim fakat cok uzak bize kendi adıma üzgünüm:(
Herkese merhabalar. Arkadaşlar Kadirli ye gelecek grupların motor ve kişi sayılarını güncellemek istiyorum.
Adana (Çukurova MT grubu) 15-20 motor
Adana (Kros Grubu) 10 motor
Urfa 15 motor 20 Kişi
Antep 10 motor
Osmaniye 5 motor
Mersin 2 motor
Ereğli 1-2 moto
Forumdan takip ettiğim kadarıyla Adana grubunun sayısında artış olma ihtimali çok yüksek.
Organizasyona katılan herkes için, her bir dakikasını keyifle geçireceği bir zaman dilimi olcanı garanti ediyorum. Bu arada kros gösterisi yapılcak araziyi ayarladık, parkor kros için çok uygun ve izleyicilerinde her bir saniyesini kaçırmadan izleyebilecekleri bir arazi. Yol planı yapıldı, kullanacağımız yolun bir kaç km hariç tamamı asvalttır, racing dahil tüm motor tarzları yolu zorlanmadan kullanabilirler, yolun asvalt olmayan kısmı da çukursuz, düz ve düzgündür, yalnızca toz vardır. 28 Ekim Pazar günü görüşmek dileğiyle...
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)