27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
bizim asılgrubumuz kadirli grubu.osmaniyeyle ilk gezimizdi ama bundan sonraki gezilerde insallah korumalar olacak bizde hepimizde vardı.sizede katılıyorm
bu pazar başkonuşa gidilecek.detaylı bilgiyi yazarım daha sonra..OSMANİYEli arkadaşler sizleride bakliyoruz serkan iş başına hadii
düziçi üzerimi gideceksiniz
arkadaşlar ne habersiniz nerelerdesiniz nasılsınız
http://www.youtube.com/watch?v=5A6CDgdw4ZE
bkadri Kadirliden Andırın üzeri gidecegiz.
latif abi yine uçmuşsun yaaa sen bize katılmıyorsun ama olmuyor haa
KATILIRIM NİYE katılmayım sizin düzeninizi bozmayim diye reşit aybettin gelirim inşallah
Selam Mİllet Vallaha Bİz Bu Hafta Gelemeycez Kus Bakmayin Mİllet İnŞŞ Gelcek Hafta Cunku Bende Motor Yok Bİr İkİncİsİ Mİllet Şu An Ortalikta Yok Hhaa Bİ Haberİm Daha Var Cbf 150 Aliyorummmmm A Eo
Latİf Abİ DÖktÜrÜyorsun Yİneee Motorlaa
serkan sorun degil motorun var işte bende ayıp ettin motor hiç mesele degil sen gelmek iste be.insallah gelecek hafta iskenderun tarafına gidecez bak bu sefer hep beraber gidelim olurmu.hayırlı olsun diyelim şimdiden sanada sevindim motor için
Latif abi o zaman iskenderun tarafına gidecez obur hafta senide bekliyoruz karısmam sora
İnŞ Olur Dayi Sen İste ÖlÜme Gİdelİm....allah İzİn Verİrse Gelİrİz Ae O Latİf Abİm Sende Gelde Hem TaniŞmiŞ Oluruzz
sağol dostum bak bu pazarda iskenderun tarafına gidecez arsusa herkes davetlidir hoşçakalın şimdilik ama serkan bak bu sefer organize olun ok beraber gidelim olurmu
gezi resimleri tıklayın
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ak-gezisi.html
inş olcaz ama gecende 2 günde 1günde organize olmuştuk kımse gelmezse bil eben gelrim kafanı yormaaaa dostumsun
sagol dostum görüşürüz pazar günü inşallah
iyi kardes hayırlı ugurlu olsun.geldik ama bir arayıp sormadn ya bu adam ne etti diye neyse sonra görüşürüz kardes
Ya Kardes Oyle Deme Vallaa Ah İŞler YoĞun Olmasa Aİlem Dİyor Bİ GÜnÜnÜde Ev İÇİnn Harca Dİyorlardii Yoks Abas Taciisn Bİlİyorsun
sagol dostum biliyorum espirisine soyledim yoksa biliyorm öyle olmadıgını
Serkan yeni motorun hayırlı olsunSeni YBR'nin ahı tutacak. Nasıl kıydın o güzelim YBR'ye
Bu arada ben de senin cbf 150'nin siyahından aldım. İstediğin yere git. 100 km'de 2 - 2,5 lt. İstediğin kadar gez.
Hatay/Reyhanlı'dan selamlar.
[COLOR="Blue"][FONT="Verdana"][SIZE="1"][I]Delikanlılığın kitabını yazdım ama basacak matbaacıyı bulamadım:wiinkk: [/I][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE="1"][FONT="Tahoma"][COLOR="Blue"][I]C.SÜĞÜRTİN__[/I][/COLOR][/FONT][/SIZE]
Buranin Moderatörü Var Mi?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
sağol abim sanada hayırl olsun ALLAH KAZA BELA VERMESİN ABİM?YAAA AMA YBR YİNE GÖZUMDE VARR YAAAAA HONDAYII ŞÖYYLE Bİ KOKLA KALİTE KOKUYORRR ABİİİ YİNE Bİ GÜN BULUŞALIMM HEMDE RESİMLER VERRIM HEMDE SENDEN ALIRIM BİDE BEN BURDAKİ RESİMLERİ GAZETE VERDIMMM GÜZEL OLDU AMA ....İYİ BİR MOTORCU HERZMAN FARINI YAKARMIŞŞŞŞŞŞ.....!
selo kardeş resimleri fotograf makınasının sahibi cd ye kaydettirmiş fakat slayt olarak kaydettirmiş onun için resimleri oradan alamıyorum eger yapmasını biliyorsan sana yollayayım sen kaydet kaçgündür onunla ugrasıyorum
celalettin abi senı burada görmek çok güzel
yaw warda SEBEPPPPPPPPPPPPP????
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)