bizleride unutma gelince bekleriz hoşçakal
dayı hepinizi osaniye ye bekliyorum ok mi serkan ben k ib bye byee
tamam kardes osmaniyede görüşürüz hoşçakal
YanliŞ Olduuuu Yawwwwwwww
yawww hani nerelerdesiniz yaww gelen giden yokk
Serkan kardeşim hepsi bu kadar mı resimlerin, bir sürü resim çekildi diğerleri yandı mı yoksa
Kardeşim Osmaniye MT olarak ağırlama süperdi. Çok teşekkür ediyorum. Biliyorsun, geziye küçük kızımı da getirmiştim. Dönüşte onu yaylada bıraktım, makina da onda kaldı, makinam burada olsaydı ben de elimdekileri eklerdim. Ressam yol yorgunluğunu atamadı herhalde. Resimleri yüklemekte gecikti.
[COLOR="Blue"][FONT="Verdana"][SIZE="1"][I]Delikanlılığın kitabını yazdım ama basacak matbaacıyı bulamadım:wiinkk: [/I][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE="1"][FONT="Tahoma"][COLOR="Blue"][I]C.SÜĞÜRTİN__[/I][/COLOR][/FONT][/SIZE]
arkadaşlar merhaba ya kusura bakmayın ben mersindeyim su an fırsat bulup atamadım resimleri en kısa zamanda atmaya calısacagım inşallah özür....
sizin resimler cok güzel ve misafirperverliğiniz için çok teşekkür ediyorm hoşcakalın
kalabalık bi katılım olsun bak şimdi zorkun da mangal çekti canım:-))
İMZA:BİR DOST
abicim buyur gel basımızsın tacısınn......'
Kadirliden tüm motorsiklet tutkunlarına selam
arkadaşlar Gaziantep MT olarak 15,07,2007 pazar günu Osmanıye ye gelecegız sizlerle tanişmak isteriz tanişmak istiyen arkadaşlar özelden mesaj ata bilir saglıcakla kalın Gaziantep MT den selamlar
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Selam Arkadaşlar Uzun Bir Aradan Sonra Yine Burdayim
Motorum Daha Değişmedi Ama Eli Kulağinda Satildi Satiliyo Tabi Yenisininde Sesini Duyuyor Gibiyim şimdiden
Selam Osmaniye, Aslında dün baya yakındık birbirimize fakat mesajımızı okumadınız heralde onun için tanışma şansımız olmadı. İşallah başka zamana. Osmaniye ye selamlar.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Arkadaşlar TÜM motorsiklet tutkunları Osmaniye çevresin de gezi gibi. etkinlikler oldugunda bana bi e-mail atarsanız sevinirim e-mail: kaptanclean@gmail.com
Herkese selam Hız YapMaya DevAm
ya antepli arkadaslar hepinizden cok cok özür diliyorum nete giremedim bu hafta yoksa sizi burada misafir etmekten mutlu olurduk.inşallah basska bir zamana biz geliriz
katılım güzel hava güzel motorlar güzel. yıllar önce zorkuna gitmiştim. yolları çok dik ve virajlı, hele hele o suyun çıktığı yerde ayaklarınızı 3-5 dk dan fazla tutamıyorsunuz. adeta kesiyor. fakat koruyucular nerede. hele hele öncü arkadaş hiç olmazsa bi kask taksaydın.
kazasız sürüşler dilerim.
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
Önemli değil kardeş, başka bir sefere inş. Osmaniyede bir şey dikkatimi çekti.Kimse Gaziantep teki bazı motorcular gibi kask takmıyor. Neredeyse herkes star mobilete biniyor. Osmaniye çok güzel bir yer Zorkun yaylasına çıkamdık ama; Erzin içmelerine, Erzin halk plajına filan gittik. hoş bir gezi oldu.Resimler inş. yakın zamanda gelecek.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)