vay ressamımmm hayırlı olsun yeni mekanın... kaaancım güzel laf sevdim bunu "yaşasınnn çukurova MT" ressamım allah tekerine motoruna yürüyen aksamına zeval vermesin lakin motor yürür motorcu sevinir
incicim bu arada seni sıklıkla burda görmek mutlandırıyo bizleri. aman dikkat burda zaman geçirirken patrona toslama ( ben bir iki defa yakalandım allahtan benimki iyi alıştı artık ) neyse en kısa zamanda tüm motor dostlarıyla bir arada olmak dileğiylen. inci işlerini çabuk bitir gel artık ama sende
Osmaniye (MT) ye Berlinden sevgiler selamlar
Honda the Best
CBR 1100 XX
osmaniye...osmaniye ..alooo sesim gelürmüüüüüü 52;ü......bende varım ha...adanadan..aslım kadirli'li...
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
aldı yürüdü işte osmaniye.
ben sana demiştim ressam
yaşasın çukurova mt
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
abıler ablalar ben neler goruyorum motorcular almıs basını gıdıyor osmanıye adana mersın falan resıt hayyırlı ugurlu olsun yenı mekanın burdada varız artık
hadı hepınıze kolay gelsın gezılerde artık beraber olacamız kısılerde cogalacak demektır
OSMANİYE MT günaydıııın:
[SIZE="2"][COLOR="RoyalBlue"][I][B]Alış, tahammül et, inan, asla geri dönme...[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
yahu biz istanbula nasıl gelelim.
türkiyenin öbür ucu
ama ne zevkli olur biliyormusunuz inci hanım.
sizde bize börek falan yapardınız
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
inci bir mersine gittik birkacgün hala belimizi doğrultamadık,istanbulu düsünmek bile bel kemigimi sızlatıyor heheheeeee tabi cok güzel olurdu fakat durumlar ve motorlar malum:(
abi sen gelip gezi düzenleyecektin burada ama hala gelmedin bekle biz geliyoruz istanbuldan sonra berline olurmu en yakın zamanda tanısmak ümidiyle
hakpek msn adresim kayıtlı görüsürüz oradan ok hosgeldin
[QUOTE=ressam_01;413742]inci bir mersine gittik birkacgün hala belimizi doğrultamadık,istanbulu düsünmek bile bel kemigimi sızlatıyor heheheeeee tabi cok güzel olurdu fakat durumlar ve motorlar malum:(
yapma yaaa motorcuyuz bizi yollar,bozarmı
size börekler , dolmalar, mantılar açarım hele bir şölee bir 40 -50 motorla gelin millete " OSMANİYE" Lİ neyimiş bi gösterin ,,,,,,
[SIZE="2"][COLOR="RoyalBlue"][I][B]Alış, tahammül et, inan, asla geri dönme...[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
börek dolma ve mantı amanın şu üçlüye bak
ben gelirim valla osmaniye MT yer varmı misafire
anaaaaaa hakketten yaaa dolma börek mantı derken heyecanlanmışım ben
osmaniyeye gidecez sandım istanbula gidecekmişiz meyer neyse önemli olan yer değil zaten muhteşem üçlü
kardeşşş hayırlıı uğurluu olsunn tümm osmaniyeye selamlar
OSMANİYEE MT NEREDESİNİZ YAW günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
hadi topiği böle canlı tutamayız, hadi ekşııııın
herkese selammm
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)