selo aramıza hoş geldin
grup olalım demekle neyi anlatmak istedigini anlayamadık.
Ressam bizim yerimize yazmış.
Biraz da başka konular yazmayı dene.
selo aramıza hoş geldin
grup olalım demekle neyi anlatmak istedigini anlayamadık.
Ressam bizim yerimize yazmış.
Biraz da başka konular yazmayı dene.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
merhaba arkadaşlar
MT Osmaniye-Kadirli olarak 08 Nisan 07 pazar günü.
Kozan-Dağılcak mesire yerine gidecegiz.
Buluşma Saati: 09:30
Hareket Saati: 10:00
Not: Hareket saatinde kesinlikle yola çıkılacaktır. Geç kalan arkadaşlar mevcut güzergahtan gruba katılabilir.
Lütfen herkes vaktinde gelsin.
Buluşma Yeri: Sülemiş tesisleri
Rota: Kadirli-Çukur-Kozan-Dağılcak
Menzil: 40km civarı
Seyir: Yerine göre 30-70km/h arası
Yol Durumu: Asfalt (Bazı yerlerde kış sonrası bozuk zemin olabilir.)
Hava durumu: Gökgürültülü saganak yagışlı
Yemek : Mesire yerinde
Gezilecek Yerler: Kozan barajı-Dağılcak mesire yeri
Görüşmek üzere.
Osmaniye ve ceyhandan gelecek arkadaşlar haberleşelim
selamlar millet iyi gcler
ya grub olmak derkennn osmaniyede yani daha buyuk bir grub olmak ve herksein bildiği bir grub olmaktı neyse
ayrıca hosbuldum dostlarım memnun oldum inş iyi şeylere sizinle imza atarız ve iyi dostluklar elde ederiz umarım by bye osmaniyeden serkan
selo dostum özelden yazdım sana okursun.senın dedigin klup işi nasıl olacak bence klup işi olmasada olur biz burada biriz zaten ne dersin ama bulusma yeri dersen bu konu hakkında konusuruz ne dersin????
Ahmet abi nasılsın yine gezeceksiniz bensiz bensiz kandinize dikkat edin yavas ve düzenli gidin nolur.havada yagıslıymıs DİKKAT
NERELERDESİNİZ KAAN OLM ÖLDÜNÜZMÜ LEM
sellam milettt nasılsınızzzzzzzzzzz
olabilir abi nedemek tabiki size katılma benim için bi şereftir..tabiki sizinle olmaya varımm
slm millet nasılsınız? geziler güzel gidiyordur inş bende aranızda olacagım
slm dostum aramıza hoşgeldin...arkadaslarla tanısırsın buradan
millet seloya hoşgeldin yokmu hadi bakiimm gezileri buradan airman(ahmet) abimizden ogrenebilirsin en büyügümüz ahmet abi...
sevgiler saygılar herkese
bugun geziyorlar hey massallah gezin anasını satiim bizde burada donalım beee
merhaba arkadaşlar
kozan dağılcak gezimiz tam 20 motor sag salim tamamladık.
100 cc cup-1000 cc racing motorlar ilk defa beraber gezdik.
çok güzel oldu.resimler bu link'te
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ak-gezisi.html
reşit sagol dostum
memleket dışındakiler dönüşünüzü sabırsızlıkla bekliyoruz.
saglıcakla kalın.
gerçekten çok güzel fotolar reşit olum ne zaman bitecek bu okul yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv.konyda gezmekten bıktım ben heryer çok .memleketımın çayırı bayırı dururken
selamun aleykum dostlarım nasılsınız?bye bye
eyvah eyvahhhhhhhhhhhhh osmanıye topıcı ıkıncı sayfaya düşmüş reşit nerelerdesin olum sennnnn
selam arkadaslar iyi gcler
selam herkese buradayım sonerim ya dersler sınavlar derken basımı kaldıramıyorum yaww
gezi cok güzel olmus ahmet abi ellerine saglık....ama katılanları bu sayfada gormek istiyoruz bizlerde tanısalım degilmi ama
selo nasılsın sende katıldın mı geziye
slm arkadaslar bişe yazmıstım dün ama kimse hala cvp yazmamıs nerelerdesiniz yafff
ben yazmasam kımse yazmıyormu bu sayfaya ne acı o kadar kalabalık insan nerede ya resimndekiler buraya yazmıyormu.bırak resimdekileri bizimkiler bile ortada yok allah sonunu hayır etsin haa
ben burdayım hemşommmmmmmm. da sen yoksun bu seferde
kardes ben sürekli giremiyorum diom bee ama sizin sürekli girme imkanınız var senın kaanın musanın ama neyse yaa yazan yazar yazmayan kendi bilir...
ee soner sen nasılsı iyimisin lan motoru getiremedim yaa bugun sabah bir kalktım etraf bembeyaz yine kar yagmıs deli oluyorum bura nasıl bir memleket yav anlamadım haa
selam millet benim sınavlar çok yoğun ancak şimdi nete girebildim
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz arkadaşlar temmuzda kadirlideyim
,inşallah temmuzda güzel bi gezi ayarlarız inşallah
selam millt nasılsınızzz?
aleykum selm biz hala aynı işte sizler nasılsınız bu aralar gezi yokmu yaa havalar kotümü yoksa orada da
merhaba arkadaşlar hava bugün biraz açtı güneş yüzünü gösterdi. bir haftadır motora binmeye korkuyoruz ögleye kadar çok güzel ikindi üzeri bir yagmur.bir soguk ama bundan sonra bizim buralar yanmaya başlar. net'e yazmaya zaman ayıramıyorum ama yazılanları okuyorum.iki satır yazı yazıp hemen küsen arkadaşlara duyurulur.
selam herkese yaza görüşürüz.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)