Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
16. sayfa BirinciBirinci ... 6141516171826 ... SonuncuSonuncu

[Osmaniye - MT]

REKLAM ALANI
    ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    Alıntı vetyomer adlı üyeden alıntı Mesajı göster

BEN: ÖMER
    VETERİNER FAKÜLTESİ 5. SINIF ÖĞRENCİSİYİM VANDA
    MSN: vetyomer@hotmail.com
    isteyen herkez msn ine ekleyebilir sohbet edebiliriz arkadaş olabiliriz tüm illerde yaşayan arkadaşlar
    lem ömer dostum o nasıl bir iştir lan koptum vallaa gülmekten
    (isteyen herkez msn ine ekleyebilir sohbet edebiliriz arkadaş olabiliriz tüm illerde yaşayan arkadaşlar)
    0900 815 0045 ARA BENİ BOYA BENİ EHUEHUEHEEEEE

kaan kardes burada hava cok güzel yaww pek yakında motoru kapıp buraya getirecem sanırım
    ahmet abi burada şimdi istesemde binemem bitarafım donar alimallah ama havalar düzelsin getirecem buraya canavarı
    Ahmet nr nasılsın kardes hoşgeldin keske oralarda olsaydıkta beraber takılabilseydik ama malesef erzurumdayım insallah yazın sizlerle takılırız yine.Gec oldu cevap kusura bakmazsın umarım kendine iyi bak saygılar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    SUZUKİ SRAD 750cc
    Alıntı ressam_01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lem ömer dostum o nasıl bir iştir lan koptum vallaa gülmekten
    (isteyen herkez msn ine ekleyebilir sohbet edebiliriz arkadaş olabiliriz tüm illerde yaşayan arkadaşlar)
    0900 815 0045 ARA BENİ BOYA BENİ EHUEHUEHEEEEE

kaan kardes burada haca cok güzel yaww pek yakında motoru kapıp buraya getirecem sanıım
    ahmet abi burada şimdi istesemde binemem bitarafım donar alimallah ama havalar düzelsin getirecem buraya canavarı
    Ahmat nr nasılsın kardes hoşgeldin keske oralarda olsaydıkta beraber takılabilseydik ama malesef erzurumdayım insallah yazın sizlerle takılırız yine.Gec oldu cevap kusura bakmazsın umarım kendine iyi bak saygılar
    sen gül reşitim gülü seven dikenine katlanıyo kardeşim

Motosikleti
    seni seviyorum ömerciim ayıp ettin yaaa sadece yazı sekline güldüm:

Motosikleti
    250RR
    Reşit hacı Gezi videolarını cd ye aktardım vericem senin elemanlara.sen irtibata geç onlarla ne gerekiyorsa ver talimatı.cd yi yarın werrim ok.Ahmet abimdende özür diliyorum ek dersler yüzünden geç çıkıyorum.kusura bakma
    motor sürerken hepimiz birer yumurtayız.karşıyada çarpsak biz kırılırız bizede çarpsalar biz kırılırız...(Hiç bir motorcu bir motorcuyu kaybetmeyi istemez)

yildirim_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jınlun JL 150_5
    sero unuttun bakıyorum bızlerı yazmazoldum mersıne neyse yazın yolun duserde gorusuruz artık

Motosikleti
    SUZUKİ SRAD 750cc
    selam arkadaşlar nasılsınız

Motosikleti
    250RR
    Reşit olm adamlar beni sıkıştırıyo bak videolar için...cd yi dün werdim cafeye zip leyip gönderceklerdi.görüş şu heriflerlede koyalım siteye.haber bekliyorum.( msn ye de girmiyorsun HAcı)
    motor sürerken hepimiz birer yumurtayız.karşıyada çarpsak biz kırılırız bizede çarpsalar biz kırılırız...(Hiç bir motorcu bir motorcuyu kaybetmeyi istemez)

Motosikleti
    Alıntı yildirim_007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sero unuttun bakıyorum bızlerı yazmazoldum mersıne neyse yazın yolun duserde gorusuruz artık
    la sizzi unuturmuyum kardesime bak yaa sadece nete giremiyorm cok fazla...

Alıntı washburn_97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Reşit olm adamlar beni sıkıştırıyo bak videolar için...cd yi dün werdim cafeye zip leyip gönderceklerdi.görüş şu heriflerlede koyalım siteye.haber bekliyorum.( msn ye de girmiyorsun HAcı)
    babos kusura bakma inan işlerden dolayı msnye bile giremiyorm.şimdi okudum yazdıklarını ve hemen aradım arkadası o işi halledec merak etme..ya senın msn acık birsürü yazdm ama cvp yok.

ömer nasılsın kardes iyimisin bir ara erzuruma gelsene lam misafirim ol pek uzak degilsin bana

Motosikleti
    Kendi Küçük Ama Marifeti Büyük
    Tabikii varız bizsiz osmaniye mi olur herkesi bekliyoruz osmaniye eee
    [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]
    ONLY LOVE MOTOR
    [/COLOR][/FONT]

slm arkadaşlar...bu benim gerçek anlamda sanal dünyaya ilk adımım...
    sizlerle bi arada olmaktan mutluyum.bundan sonra bu siteden haberlerşiriz

slm arkadaşlar...bu benim gerçek anlamda sanal dünyaya ilk adımım...
    sizlerle bi arada olmaktan mutluyum.bundan sonra bu siteden haberlerşiriz

Motosikleti
    tatar kardesim tekrar hoşgeldin nasılsın iyimisin.ardes bir daha kaybolma bak tammamı

savas abi sende buraya hoşgeldin...seni seviyoruz sayısalden iyi bir para vurursam sana bir race alacam hemde HONDA söz ulan

Motosikleti
    ya nerdesiniz arkadaslar kimse yokmu yaa 2-3 gundur kimse bişe yazmamıs.hadi herkesi anladıkta kaan ve musa olm sizin sürekli net var siz niye girmiyorsunuz arkadas..
    kaan motor geldi sanırım buraya yzmaz olduguna gore

clawman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 siyah
    al len hemşo ben yetiştim bak yazıyorum işte .olum para biriktiriyormusun unutma yazınki planı dicem ama unut gitsin çünkü bırak para biriktırmeyı üstünne borçlanıyom lan ben

clawman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 siyah
    hemşooo nerdesinnnn kaç gündür yoksun piyasada

selam

herkese selammm [/QUOTE]
    dostlar ben burda yeniyim umarım inşallah iyi bi dostluk kurarrız

Motosikleti
    soner olm geldim lan ben cok sık giremiom nete.. ahanda geldim para biriktiriym ben olm sen adamı satarsın sana güvenemiom bende yesemmi ne etsem parayı

selocan hoş geldin nasılsın.sen nerelisin kendini tanıtırsan daha iyi muhabbet ederiz ok.. tekrardan hoşgeldin aramıza

selam reşid nasılsın dostum ayrıca ayrıca tüm motor tutkun larına valla reşid bey direksiyonu yaptırdım capırtipi
    gibi oldu biraz ama manyak olduha.Kızlar hayran kalır la arkadaşlar kimse yazmaz nedense demek sizler motor tutkunu değilsiniz.biselam gönderinde görelim motor tutkunluğunuzu neyse herkese by bu arada benim moto 150 ccKeweey super lıght kullanır.

Motosikleti
    wallamı kaana soylede resimlerini cekip buraya eklesin bakalım çok merak ettim haaa.... haa bu arada kaan nerde yaa kaçgündür bişe yazmamıs bişemi oldu aceba.
    ahmet abi kaan mustafa savas latif ömer.... ya nerelerdesiniz isimlerle çagırıyom baksana

Motosikleti
    250RR
    S.A
    Valla reşit okluda bazı problemler var.bahsetmiştim sana msn de.akşam musa yla beraberdik.valla direksiyona ek attırmış biraz yükseltmiş fenada olmamış evden aceleyle çıktım fotğraf makinasını alamadım :s ama onun istediği o değil....o tam chopper tipi istiyor.neyse özledim seni şu yaz gelseydi...Ahmet komutanımızında yazısını pek göremez olduk.honda cı abimizde yok...musa desen küsmüş...Ömerin derslerle başı belada ...sen kardan dondan net e giremyorsun.olucak boyle şeyler.....yazın korksun Kadirli bizden.....

Motosikleti
    SUZUKİ SRAD 750cc
    Selam arkadaşlar yeni gelen arkadaşlar sizede selam hoşgeldiniz aramıza
    Millet beni biliyorsunuz intörn dersleri çok ağır kes dik yoğun vakit bulupta nete giremiyorum ama vakit bulduğumda anında burdayım unuttum zannetmeyin

tekrar hoşgeldiniz

16. sayfa BirinciBirinci ... 6141516171826 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler