slm arkadaslar bende yenı katıldım sizlere adım musa süper light 150 kullanıyorum benide de aranıza alırsanız sevnırım kendinize iyi bakın artık buradayım...
slm arkadaslar bende yenı katıldım sizlere adım musa süper light 150 kullanıyorum benide de aranıza alırsanız sevnırım kendinize iyi bakın artık buradayım...
inci
kaan
musa_935
aramıza hoş geldiniz.
bugün çok adana ve ceyhandan gelen arkadaşlarla çok güzel bir gezi yaptık.
detayları ve fotografları buradan görebilirsiniz.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/28251-25-02-2007-%5Badana-mt%5D-kadirli-cennet-vadisi-mehmetli-baraji-gezisi.html
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
resıt bak bu yaz osmanıyeyı topla bı hafta sonu gel baya bı arkadas gurubu toplandı hadı hayırlısı kardes kendıne ıyı bak usutme oralarda
arkadaşlar nerelerdesin ya gelin biraz konuşalım
Geziye katılan tüm üstat ve arkadaşlara teşekkür ederiz.Gerçekten güzel bir pazardı.videolar bende işim gereği fırsat bulupta cd ye aktaramadım.en kısa zamanda koyucaz sitemize.aramızda olamayanlar üzülmesinler.Hasan hocamında dediği gibi Andırın-Maraş gezimiz için geri sayıma başladık.havalar düzelsin kıvırıcaz yine motorun kulaklarını..Reşit olm hep offline sın msn de kapalı...özlettin kendini
motor sürerken hepimiz birer yumurtayız.karşıyada çarpsak biz kırılırız bizede çarpsalar biz kırılırız...(Hiç bir motorcu bir motorcuyu kaybetmeyi istemez)
eweettt ya kusura bakmayın artık okuldayım okul basladı burada pek fazla nete giremiyorum ama ara ara girecem merak etmeyin kaan ben int cafedeki arkadasa haber bıraktım o ilgilenecek video işiyle.sen kes kısalt işte ne edersen cd ye cek arkadasa ver gerisini o halleder ok...
akburak abi ogun yine geldik ama sen gene yoktun yaff
musa nerelerdesin yav arkadas sen
inci kaybolma bak bu sefer
yıldırım busefer sıra sizde ne o hep ben geliom
selam airman ve inci busura bakman meşkuldum bi kac gün bilgisayrı acamadım.adana ve ceyhandan gelen arkadaş çok güzel gezi yapmışlar bidaki sefere inşallah ben de katılırım herkese selam reşid kedine iyi bak erzurum soğuktur yoksa bak yazın bizimle geze mezsin tanıştığımıza memnun oldum bay hepinize
soguk ama ben hep kadirlideym ruhum arada bana bişe olmaz bu askla
RESSAM dostum nasılsın? Davetine pazar günü gelemedik kusura bakma. Silifke taraflarındaydık. muhteşem gezi oldu ama benim sl 150 nal topladı
selam arkadaşlar geziye ben katılamadım ama birdahakine kesin katılacağım
Arkadaşlar hepinize selam.Ama böyle olmazki kimse mesaj yazmıyor.E bi tanışalım artık motor suskun ları susmaz bilirmisiniz.neyse bugün hava soğuk ellerim üşür başka zamana daha çok yazar.Herkese bay şimdilik kendinize iyi bakın yolun solun dan gidin dermişim yani sağından
Musa_935 ben kaan kadirliden.reşit gelince iş felan bırakma senide bekliyoruz aramıza.bi çay içmeye gelicem yanına...
motor sürerken hepimiz birer yumurtayız.karşıyada çarpsak biz kırılırız bizede çarpsalar biz kırılırız...(Hiç bir motorcu bir motorcuyu kaybetmeyi istemez)
slm millett musayla tanısınsana yav bak kızdırmayın onu haaa musaya katılıyorum ya cok suskun millet birkac kişiden baska kimse yazmıyor canlanın mılleeetttttt
kaan musanın yerini ogrendinmi musa iyi bir arkadasımız...Az kolasını içmedik cerezini yemedik ehueuhee
taam reşit.musayla görüşcemde yağmur yağıyo len buralara.walla havalarda buz gibi kaskta kar etmiyor.adamında işi gücü var ogün bi denk geldi arkada yenge vardı rahatsız etmek istemedim....gidicem yanına.olm sende bırak şu okulu gel motorla gezek
merhaba arkadaslar
musa,kaan,ömer yarın benim dükkana gelebilirseniz bir gezi ayarlayalım.
(osmaniye yolu ekol mobilya)
reşit kendine iyi bak dostum oralarda motora binim deme.
kaan videolardan ne haber.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
osmaniye'ye selam arkadaşlar isterseniz pazara ortak bir yer ayarlayalım biz yumurtalık gibi düşünüyoruz adana çok uzağa gidiyor biz bu hafta yakınlardayız video için de bekliyoruz görüntüleri görüşmek üzere
Ben vandayım abi ancak yaza gelebilecem reşitle beraber geliriz ben öğrenciyim aynı reşit gibi yaza güzel geziler ayarlarız gelince inşallah
ARKADAŞLAR KİMSE YAZMIYOR SAYFAYA HADİ BİRAZ CANLANIN BİRAZ KALABALIKLAŞALIM KİMSE YAZMAYINCA MİLLET SAYFAYA SADECE BAKIP GEÇİYOR BİRAZ DAHA SAMİMİ OLUN HERKEZ YABANCI GİBİ DURMASIN HEPİMİZ MOTOSİKLET SEVDALIYIZ HADİ CANLANIN TANIŞALIM
BEN: ÖMER
VETERİNER FAKÜLTESİ 5. SINIF ÖĞRENCİSİYİM VANDA
MSN: vetyomer@hotmail.com
isteyen herkez msn ine ekleyebilir sohbet edebiliriz arkadaş olabiliriz tüm illerde yaşayan arkadaşlar
Airman abi bu hafta sonu şehir dışındayım pazartesi öğleden sonra gelirim abi yanına.öğleden önce okul var.musayıda getirrim kusura bakma...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)