selammmmmmmmmmmmmmmmmmmm millet
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmm millet
abi ben mersindeyim cumartesi veya pazar a oradayım inş. gelince bulurum senı
hem abi sen nerelerdesin yaa hiç görünmuyorsun burada.sende bos bırakırsan valla bittik haa)))
ömer kardes herkes giremio ama biz burayı yonetecez bak yeni yeni arkadaslar katılıyor aramıza
reşit ben yeni bi motor daha alacam yaza doğru ama karar veremedim yamaha drag star mı yoksa virago 535 mi alsam diye ? sence bi race olsun bi de shopeer
canın ne isterse onu al dostum binecek olan sensin arada bizede düşer ama adanadayım şimdi yeni mersinden geldim şimdide kadirliye geçecem ins.
gecen hafta mersin grubuyla bir geziye katıldım silifke yarafına gidildi cok eglendim güzel bir gezi oldu mersin mt ye atmıstım bu resimleri buradada yayınlamak istedim
slm dostlar bende buradayım akburaksız osmaniye olurmu slm herkese herkes gelsin bekliyoruz .
latif abicim hoşgeldin aramısa buradan devam edecez artık cunku dıger sitedepek ilgilenen yok burası daha ektif senıde burada gormek istiyoruz artık kendine iyi bak tekrardan hoşgeldin
reşit kardeş bu sinan TAŞYÜREK beni motordan soğuttu valla ya ben motoru alırım ölüyü diriltirim diyordu biz ölü de vermedik diri verdik bi bakım yapıp sağına soluna bakıp verecekti daha vermedi 2 ayı geçti
cıkar insallah kardesim geç olsun güç olmasn
osmaniyede clawmanla gezimiz bakabilirsiniz
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...tml#post580962
motor değerini cc'si ve modelinden değil,üzerindekinden alır:bounce:
alperim baktım cok güzel olmus.....
arkadaslar bu pazar adana grubu kadirliye gelecek gelmek isteyenler el kaldırsın
ben Osmaniye den Kaan,özel bi kurumda öğretmenlik yapıyorm.raptor 150cc var şuan bende.hep hayal etmişimdir kafa dengi ve yardımsever Arkadaşlarla seyahat etmeyi ve yaklaşık bi satten fazladır yazılan şeyleri okuyorum.gerçekten siz özel insanlardansınız.yaşasın motor kardeşliği!!!!bu ara bizi bu çatı altında toplayan sayın arkadaşım ve aynı zamanda hemşerim olan Reşit Çukurova ya teşşekürü bir borç bilirim...
kardesim hoşgeldin aramıza...arkadaslar kaan kısaca kendini tanıtmıs benim iyi bir arkadasım hepiniz seveceksiniz tekrardan hoş geldin kardesim
herkese salamlar.millet nerelerddesiniz yaff
ben de hoşgeleyim mi reşit regalimle
[SIZE="2"][COLOR="RoyalBlue"][I][B]Alış, tahammül et, inan, asla geri dönme...[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
gel tabii nedemek basımızın üzerinde yerin varr senin yerin ayrı hemsom biliyorsun sende HOSGELDİN
selam arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz
teşekkür ederim benim için de memleketimin insanları çok çok özelsiniz
[SIZE="2"][COLOR="RoyalBlue"][I][B]Alış, tahammül et, inan, asla geri dönme...[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
benim motorum satıldı ama yakında yeni bi motor alacağım reşit yaza çok güzel planlarım var
sende hoşgeldin inci istanbullu olmana rağmen aramıza katılmana sevindik
ne zaman sattın motoru ve kac paraya sattın ömr
arkadaşalar tanışmak isterseniz ben vanda veteriner fakültesi 5 sınıftayım adanalı ömer dediniz mi herkez bilir bu seneden sonra artık kadirlideyim inşallah bi sorun olursa hayvanınızda yardımcı da olurum amaç dostluk
ayrıca reşite ulaşırsanız bana ulaşmış olursunuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)