slmlar herkese baya bişeler oldu gercekten
YA bu yusuf nereye kayboldu bi yazdı daha yok mersindeydim gecenlerde cok güzel bir kacgün gecirdim yine arkadasları görmek güzeldi ve yeni arkadaslarla da tanıstım... mersinin insanı cok misafir perver mersindeki arkadaslar herkese cok tesekkur ediyorum
kardeş bir senle denk gelemedik yahu ama inan bayram telaşından ziyaretler 4 günde resmen bitmedi. görüşmek dileğiyle kendine iyi bak kardeşim.
walla seni görmeyi bende cok istedim ama sana ulasamayacaklarını soylediler malum bayram falan... neyse ben sık sık gelırım bir dahakı sefere inş. su senin motorun resimlerini buraya koyobilirmisin merak ettim su deri işini
reso bızı cok övme gelen gıdenden basımızı kaldıramayız sonra bunu emreye kesın ılet
ne arayıp ne soruyor bıdakıne bul getır
hemşooo bisikletci tosun nerde yavvvv .ümmet abimize çok ayıp olmuş yavvv .abi reşit erzurumda okuyor bende konyada zaten başkada mt yok sanırım osmanıyeden kusura bakma orda olsaydık başımızın üzerinde yerin var abi yazın yolun düşerse uğra bizim memlekete
hemşoooo yazın tozunu attıralım osmanıyenın yaffff
bu ara mersinli arkadaşlarlada tanışırızzz
merhaba osmaniye MT liler.bende aslen osmaniye'liyim, Adana'da oturuyorum ancak hafta sonları sık sık aile ziyareti için osmaniye'ye geliyorum. hafta sonları herhangibir aktivite yapıyormusunuz..?..
hosgeldin kardes bizde osmaniyeliyiz bizde bir gezi yapalım osmaniye mt olarak nedersin
kardeş bu resim koyma işini ben henüz çözemedim yahu sl sayfasında istanbuldan soranlar olduda ben beceremedim bu işi tarif edersen denerim.
bi geçiyodum da takıldım rahatsız olmayın oturun arkadaşlar.
toros iyi günler diler
arkadaşlar hoşgeldiniz.. simdi ben erzurumdayım yazın sadece takılabiliriz 15 tatilde oradayım numaralarınızı özelden atarsanız sizi ararım tanısmıs oluruz kendinize iyi bakın gurkan_ince@hotmail.com
reşit kardeşim özlettin kendini gene.
keşke bu gelişin de havalar biraz daha güzel olsaydı.
yaza güzel geziler bizi bekliyor.
kendine iyi bak kardeşim
ciksim nasılsın iyimisin özledim len senii valla.... pek takılamıyorm nete bu aralar sınavlarla boğusuyorum yazmana sevındim kendine iyi davran...
Yeni arkadaslar hosgeldiniz ama burada yoksunuz madem osmaniyelisiniz sizide burada görmek isteriz kendinize iyi bakın ok? bizde yavas yavas taparlanıyoruz
yaparız sen gel yeterki ben toprakkaleden yolunun üzerindeyim gecerken ugra kaleye gidelim beraber
ok dostum sana özelden yazdım okursun ok?
arkadaslar merhabalar nasılsınız ben bu hafta sonu insallah memleketteyim herkese selamlar saygılar
tatar kardes numaranı aldım en kısa zamanda gorusmek üzere..
Millet nerelerdesiniz kimse yazmaz oldu.ben geldim bugun
osmaniye mtnin gülü canım kardeşim,
tekrardan merhaba, artık nette dah sık görüşeceğiz
öğrenciliğin keyfini çıkar
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...z-olmesin.html ( Motorize sevdiklerimizi kaybetmemek için)
ressamım motorize delinin yazısını bulamıyorum bana yolar mısın?
tekrar buralardayım. kardeşimin yanındayım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)