Abi böyle bi kısım varmış mutlu oldum ya , Fsm den fotoğrafları falan görünce.İnşallah motorumu aldığımda ben de turlarınıza katılmak isterim )
Abi böyle bi kısım varmış mutlu oldum ya , Fsm den fotoğrafları falan görünce.İnşallah motorumu aldığımda ben de turlarınıza katılmak isterim )
Herkese merhaba bende Bursa/İnegöl’den aranıza katılmaktayım whatsapp grubuna hâla alım var ise katılmak isterim.
suuctu tümbüldek gezisine geleceklere mis gibi çaylarbenden.duyan duymayana duyursun
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Arkadaslar merhaba ismim Evrim yeni bir motosiklet kullanicisiyim gezilerinize katilmak,sizlerle tanismak isterim whatsapp grubunuza dahil ederseniz memnun olurum
bursa görüklede 16 aay 382 palakalı yamaha mt 25 mavi 2017 kasa motosikletim çalınmıştır görenlerin polisi veya 5312539091nolu numarayı araması rica olunur
Vitesli motosikletten scooter a geçtiğim için elimde sadece 1 kere kullanılmış olan "Motul C2+" zincir spreyi bulunmaktadır. Motomaxtan 50 TL'e aldığım ürün faturası duruyor. 30 TL'e bırakıcam Bursa'da elden teslim olarak ilgilinen arkadaşlar özel mesaj ile iletişime gelebilirler.
Merhabalar,Bursa-Orhangazi'den üyeler var mı acaba merak ediyorum.
herkese iyi pazarlar tarih itibariyle bugün pazar bende aranızdayım whatsap grubuna katılmak isterim
yaş 25 honda cbr 250 ile aranızdayım bursa 100.yıl tarafında ikamet etmekteyim
herkese kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum gününüz aydın olsun
Cbr 250 için çıkma lastik arıyorum elinde olan duyan gören var mı
Hocam ben üzerindekileri değiştirmeyi düşünüyorum ırc olması lazım düşünürsen
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------
Forumda telefon paylaşımıyla ilgili sıkıntı var mı bilmiyorum 05079917070 lastik arayan arkadaş arayabilirsin istersen gelip bakadabilirsin şuan üzerinde motorun anlaşırsak ben taktırmaya giderim
Herkese merhaba. 22 yaşındayım. Motosiklet konusunda henüz çaylağım. Bilgi alışverişi turlar vs. sizinle tanışmak ve iletişime geçmek isterim.
Dostum ölü galiba buralar
Talha hoşgeldin.
Gruba dahil ettim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------
Merhaba Bilal.
Bende yok maalesef ama grupta diğer arkadaşlarda belki vardır.
Gerçi çıkma lastiğe, hele ki motosklette hiç güven olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:18 ----------
Telefon numaranızı özelden mail atarsanız, whatsapp grubuna dahil edebilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:20 ----------
Genelde yaz mevsiminde hep böyle oluyor.
Çoğunlukla iletişim whatsapp grubundan sağlanıyor.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Aaaa watsap grubundan hiç haberim yoktu valla beni de eklerseniz sevinirim. 32 yaşında 2018 şubat ayında ehliyetini alarak yollara çıkan bi çırak ım
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)