12000 tl ye çok temiz inazuma alırsın.
her kese iyi akşamlar uzun süre oldu foruma girmeyeli
arkadaşlar bu haftasonu pazar günü ortalama 7_8 arkadaş orhaneliden kütahyaya gidip sonra inegöl tarafından geri dönücez son güzel havaları değerlendirelim diyoruz müsait olan buyursun gelsin hem tanışmış oluruz..
Evt Tüm yaz deli gibi gezmekten Buraları Sessiz Bırakmışız... Bu yıl Yaptığım Rotalar,Burdur,Salda Gölü,Denizli Pamukkale,Antalya ManavgaztFestivali,Kerpe Festival Karadeniz,Bolu,Akçakoca,Ayvalık Festival ,Çanakkale gezileri Oldu.(Genellikle Grup İle yapıldı) İnşaallah Bir sonraki Yaz Yahut Fırsat Bulduğum Bir Ara Yurt Dışı Düşünüyorum...herkese kazasız Belasız Sürüşler Diliyorum...Bu arada Toughest Riders Bursa Eğitim Koordinatörüyüm.kazasız belasız sürüşler için en uygun eğitimi almanızı tavsiye ediyorum dileyen özelden ulaşabilir....
Arkadaşlar merhaba
Bir whatsapp grubunuz varsa beni de dahil edebilir misiniz?
İlgili arkadaşa özelden yazarım numaramı
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------
Evet iki teker sevdalıları, uzun bir yaz tatilinde gezdik tozduk eğlendik. Fakat bakıyorumda WhatsApp grubunu kurduk kuralı kinse uğramamış buralara. Biraz gezi fotolarımızdan atalımda şenlensin buralar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:03 ----------
Evet iki teker sevdalıları, uzun bir yaz tatilinde gezdik tozduk eğlendik. Fakat bakıyorumda WhatsApp grubunu kurduk kuralı kinse uğramamış buralara. Biraz gezi fotolarımızdan atalımda şenlensin buralar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:10 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------
Kaptan resimleri 3310'lamı çektin çok kalitesiz çıkmış
Halil sen yaşıyonmu ya. Yok 3310 değil 5110. O değilde hiçbir fotoda yoksun.neolacak senin bu halin onu de bana
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Kaptan fırtına öncesi sessizlik bu dönüşüm muhteşem olucak
29 ekim kortejine bekliyoruz hepinizi dostlar. Bayrağını kapan gelsin. Güvenli kazasız belasız bir etkinlik olması dileklerimle...
Kısmetse oradayız
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:12 ----------
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
2 hafta kadar çalışmıyorum. Bursa da sabah gidilip akşam gelinecek nereleri tavsiye edersiniz?
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)