Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    msafacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    Alıntı mmnmtl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar, Bursa'da kaliteli ekipman (kask,mont vb.) alabileceğimiz mağazalar nereler ?
    Arkadaşlar tavsiyelerde bulunmuş. Alternatif olarak iyi kask markalarını bulabileceğiniz Elmasbahçeler'de TVS bayisi Bey Moto vardır. http://www.beymoto.net/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Apices - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym Wolf 250/Tvs Apache
    -------- YAZA VEDA GEZİSİ ----------

TARİH : 02.10.2016 PAZAR
    ROTA : BURSA - İNEGÖL - DOMANİÇ - TUNÇBİLEK - TAVŞANLI - HARMANCIK - ORHANELİ - BURSA.

TOPLAM MESAFE :270 Km.

TOPLANMA YERİ : Kentmeydanı Kafkas Önü
    TOPLANMA SAATİ: 09:15
    HAREKET SAATİ : 09:30

YOL DURUMU : Asfalt.(Her türden motosiklet katılabilir.)
    ORTALAMA HIZ : Düz yolda : 90-100 km. Virajlı yollarda 50-70 km. (Katılımcı sayısına göre değişebilir.)
    HAVA DURUMU : Açık 29 derece. Rota üzerinde yüksek geçitler var.Hava serin olur,tedbirinizi alın.
    YEME İÇME : Çay molasında yemek için simit vs. yanınızda getirebilirsiniz. Öğle yemeği için Harmancık'ta yöresel lokanta da mola vereceğiz.

KATILIM KURALLARI:

Evrak eksiği olmaması.
    Kişisel koruyucuların tam olması. ( kask-mont-eldiven )
    Yakıt alımının yapılarak toplanma bölgesine zamanında gelinmesi.
    Toplu sürüş kurallarına riayet edilmesi.Kaptanlık yapacak arkadaşların uyarılarını dikkate alınması can ve mal güvenliğimiz için zorunludur.

ROTA HAKKINDA : Mesafe olarak yeteri kadar uzun, manzara olarak şahane, bol virajlı, 1500 metre rakıma çıkıp inilen, yeşilliğin bol olduğu harika bir rota.

Not: Aşağıda oluşturulan listeye katılım durumu belirtilmesi rica olunur.

Eşli (bayan) artçı ile katılım sağlanabilir.

Keyifli Bir Gezi Olması Dileğiyle

KATILIMCI LİSTESİ :

1)Osman TEPELER
    2)Coşkun TERKİN
    3)Mehmet ÇİMEN
    4)Taygun YAZGI
    5)Erkan
    6)Ceyhun
    7)Levent
    8)Onur
    9)Hakan
    10)Kemal GÜNEY +1
    11)Onur +1
    12)Mustafa UZ
    13)Serkan
    14)Harun
    15)Tolga KINABAŞ
    16)Sinan YAHŞİ
    17)Mesut ERDİNÇ +1
    18)Onur Y.
    19)Kadir ERTAN
    20)Selim BOZTARLA
    21)Mustafa Abi

dovahhkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 250 ABS
    daha almadım motoru ayıptır
    Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
    Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..

Motosikleti
    Sym Wolf 250/Tvs Apache
    [QUOTE=Apices;4013219]-------- YAZA VEDA GEZİSİ ----------

TARİH : 02.10.2016 PAZAR
    ROTA : BURSA - İNEGÖL - DOMANİÇ - TUNÇBİLEK - TAVŞANLI - HARMANCIK - ORHANELİ - BURSA.

TOPLAM MESAFE :270 Km.

TOPLANMA YERİ : Kentmeydanı Kafkas Önü
    TOPLANMA SAATİ: 09:15
    HAREKET SAATİ : 09:30

YOL DURUMU : Asfalt.(Her türden motosiklet katılabilir.)
    ORTALAMA HIZ : Düz yolda : 90-100 km. Virajlı yollarda 50-70 km. (Katılımcı sayısına göre değişebilir.)
    HAVA DURUMU : Açık 29 derece. Rota üzerinde yüksek geçitler var.Hava serin olur,tedbirinizi alın.
    YEME İÇME : Çay molasında yemek için simit vs. yanınızda getirebilirsiniz. Öğle yemeği için Harmancık'ta yöresel lokanta da mola vereceğiz.

KATILIM KURALLARI:

Evrak eksiği olmaması.
    Kişisel koruyucuların tam olması. ( kask-mont-eldiven )
    Yakıt alımının yapılarak toplanma bölgesine zamanında gelinmesi.
    Toplu sürüş kurallarına riayet edilmesi.Kaptanlık yapacak arkadaşların uyarılarını dikkate alınması can ve mal güvenliğimiz için zorunludur.

ROTA HAKKINDA : Mesafe olarak yeteri kadar uzun, manzara olarak şahane, bol virajlı, 1500 metre rakıma çıkıp inilen, yeşilliğin bol olduğu harika bir rota.

Not: Aşağıda oluşturulan listeye katılım durumu belirtilmesi rica olunur.

Eşli (bayan) artçı ile katılım sağlanabilir.

Keyifli Bir Gezi Olması Dileğiyle

KATILIMCI LİSTESİ :

1)Osman TEPELER
    2)Coşkun TERKİN
    3)Mehmet ÇİMEN
    4)Taygun YAZGI
    5)Erkan
    6)Ceyhun
    7)Levent
    8)Onur
    9)Hakan
    10)Kemal GÜNEY +1
    11)Onur +1
    12)Mustafa UZ
    13)Serkan
    14)Harun
    15)Tolga KINABAŞ
    16)Sinan YAHŞİ
    17)Mesut ERDİNÇ +1
    18)Onur Y.
    19)Kadir ERTAN
    20)Selim BOZTARLA
    21)Mustafa Abi
    22)Ahmet KORKMAZ

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------

Alıntı dovahhkin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    daha almadım motoru ayıptır
    Hayırlısı olsun. Sen al motoru, sırf ıslatmak için bir gezi düzenleriz.
    Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...

Güzergahı görünce inegöl'deyken Bursa dönüşü bu rotayı kullanıp döneyim dedim. Öyle de yaptım. Yol boyunca sadece 2 bölge de çalışma vardı. Birisi ilk fotoğrafta olan yer. Yanlışım yoksa, harmancık çıkışı olması lazım.

Cidden canımı çok sıktı orası. Mıcır değil, bildiğiniz toz,toprak çakıl. Bi' çukura denk geldim altı bıraktım sandım, o derece.

Bu süreç 200-300 metre kadar sürüyor. Buradan geçerken cidden dikkat edin derim. Hemen akabinde 1-2 km sonra da ikinci fotoğrafın olduğu yerde çalışma var. Buradaki toprak sert. Sorun teşkil etmiyor. Zaten kısa bir süre devam ediyor.

Bir de Tunçbilek girişindeki termik santralin önündeki asfalt yol dalgalı şekilde. Olur da lastiğim mi patladı? tedirginliği yaşarsanız panik yapmayın :D Ben öyle yaptım. Bu yüzden lastiğim patladı sanıp durup kontrol ettim. Hiç birşey yoktu. Akabinde yolun bozuk olabileceği aklıma geldi. Bakınca gerçekten anlaşılmıyor ama yol tamamen dalgalı şekilde gidiyor. Aklınızda olsun.

Daha sonrası adına yol çalışması filan yok. Şimdiden hepinize iyi yolculuklar, keyifli sürüşler arkadaşlar.

Apices bunu beğendi.

Motosikleti
    Sym Wolf 250/Tvs Apache
    aLoneman, bilgilendirme için teşekkür ederim. Gezi rotasını 2 hafta önce 3 arkadaş 3 motor ile yaptık. Yanılmıyorsam Harmancık-Orhaneli arasında daha önceden mıcır atılmış ve ezilmiş 4-5 km kadar bir yol vardı. Fotoğraflardaki gibi bir görüntüye rastlamadık, belki yeni yapmışlardır. Acele etmeden dikkat ederek geçeriz o kısmı, sorun olmaz.

Şimdi haritadan baktım, senin geçtiğin güzergah başka olabilir. Biz ara yoldan Harmancık tarafına gitmeyeceğiz, ana yollardan gideceğiz.

Alıntı Apices adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aLoneman, bilgilendirme için teşekkür ederim. Gezi rotasını 2 hafta önce 3 arkadaş 3 motor ile yaptık. Yanılmıyorsam Harmancık-Orhaneli arasında daha önceden mıcır atılmış ve ezilmiş 4-5 km kadar bir yol vardı. Fotoğraflardaki gibi bir görüntüye rastlamadık, belki yeni yapmışlardır. Acele etmeden dikkat ederek geçeriz o kısmı, sorun olmaz.

Şimdi haritadan baktım, senin geçtiğin güzergah başka olabilir. Biz ara yoldan Harmancık tarafına gitmeyeceğiz, ana yollardan gideceğiz.
    Valla ben de hep ana yol güzergahı kullandım. Hiç farklı bir tali yol girişimim olmadı. Aynen sizin de söylediğiniz gibi harmancık-orhaneli arasında bir yerdi bu bozuk yol.

Motosikleti
    YAMAHA MT09
    Merhaba ben Sercan Nilüfer'de oturuyorum, geçen akşam gurubunuzdan iki arkadaşla tanıştım ve whatsap gurubunuz olduğunu söylediler. Sakıncası yoksa beni de eklemenizi rica ederim. Numaramı nasıl vereceğim konusunda da yardımcı olursanız sevinirim.

Motosikleti
    Sym Wolf 250/Tvs Apache
    Alıntı alagöz16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba ben Sercan Nilüfer'de oturuyorum, geçen akşam gurubunuzdan iki arkadaşla tanıştım ve whatsap gurubunuz olduğunu söylediler. Sakıncası yoksa beni de eklemenizi rica ederim. Numaramı nasıl vereceğim konusunda da yardımcı olursanız sevinirim.
    Sercan hoşgeldin. Telefon numaranı bana özelden yazarsan, gruba ekleyebilirim.

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    Alıntı Harpooner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar,
    2 ay önce ilk motorumu aldım , şimdi adamı "zükmeyecek" işini bilen 20 tl lik parçayı 100 liradan gazlamayacak esnaf ruhlu tamirci arıyorum böylesini bulayım bi ömür giderim
    Varsa bildiğiniz yazarsanız sevinirim.
    Bursa merkezdeyim makul yerlerden öneri bekliyorum.
    Motorum hyosung gt 250 naked
    Sorun u da yazayım cigle (jigle) neyse artık o arızalandı galiba manuel gaz veriorum 2-3 dk öyle kullanabiliyorum şuan.
    dostum merhaba, elmasbahçelerde kardeşler motosiklet var, ankara yolu üzerindeki shellin ara sokağında. kendi ustamdır, hyosung ustasıdır, "gv250 oğuz" önerdi dersen yardımcı olur.

Motosikleti
    tvs 150rta- x treme max
    iyi akşamlar tüm dostlara
    Bursa'da bir arkadaşımizın iki aylik bebeği kemoterapiye başlıyor. B rh negatif kana ihtiyaç var.�� Kan bağışı yapabileceklerin Sevil Hanım'la 0533 282 54 14 iletişime geçmelerini rica ediyoruz. Mesajı yayabilirsek yardımcı olacak daha çok kişiye ulaşılabilir, belki minik bebeğe umut olur ( paylaşırsanız seviniriz)

Motosikleti
    Sym Wolf 250/Tvs Apache
    Çok geçmiş olsun.

İnşallah en kısa sürede eski sağlığına kavuşur.

Merhaba arkadaşlar,

Otoparkların motosiklet almaması konusunu görünce hem orada hem de burada da sorayım dedim.

Merkezi bölge de motosiklet alan kapalı otoparklar var mı?

Rider95 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F
    29 Ekim Cumhuriyet Korteji Kameramdan Baştan Sona Yansıyanlar.
    Görüntü kalitesi düşük yüklenmiş normalde 1080p 60 fps tekrar uğraşmak istemedim uzun olduğu için zaman alıyor.

Motosikleti
    Yamaha YBR 125 ESD
    Bursa üzerinden Uludağ'a çıkmak istiyorum nereden gidebilirim? Güzergahlar nasıldır, motosiklet ile zorlanır mıyım?

Motosikleti
    Sym Wolf 250/Tvs Apache
    Alıntı mockingbird adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bursa üzerinden Uludağ'a çıkmak istiyorum nereden gidebilirim? Güzergahlar nasıldır, motosiklet ile zorlanır mıyım?
    Nerede oturduğunu yazsaydın, tarif etmesi daha kolay olurdu. Şimdi neyi, nasıl tarif edelim ?
    Çekirge meydanını biliyorsan düz devam edip çıkabilirsin.(Heykelden gelip, Altıparmak tarafına giden cadde)

Acemi değilsen, motosikletle zorlanmadan çıkabilirsin.

Motosikleti
    Yamaha YBR 125 ESD
    Hocam Karacabey'de oturuyorum internette bir tarif buldum bu tarif doğru mudur? GPS'e bakarak gideceğim.

Motosikleti
    hayır o rota yanlış, doğrusunu aşağıda veriyorum.

https://goo.gl/maps/EN4eCLFGgPz
    mockingbird bunu beğendi.

bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    29 ekim kortejinin olduğunu bilseydim muhakkak katılırdım herkesin nereden haberi oluyor arkadaş

Motosikleti
    Alıntı bursagsli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    29 ekim kortejinin olduğunu bilseydim muhakkak katılırdım herkesin nereden haberi oluyor arkadaş
    29 ekimde nasıl her şehirde fener alayı oluyorsa, motosiklet kortejide fsm caddesinde oluyor
    bursagsli bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler